Roccat julkaisi uudet langattomat Syn Max Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi uudet langattomat Syn Max Air -pelikuulokkeet

Turtle Beachin palkittu -pelien oheislaitemerkki Roccat on ilmoittanut, että sen uudet ensiluokkaiset langattomat Max Air -kuulokkeet ovat nyt saatavilla Suomessa.

Max Air istuu brändin kuulokemalliston kärjessä uutena langattomana premium-tuotteena ja siinä hyödynnetään Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta. Syn Max Air tarjoaa upeaa 3D-surround-ääntä suurten 50 mm:n Nanoclear-kaiuttimiensa kautta.

Irrotettava ja mykistettävä Truspeak-mikrofoni puolestaan takaa kristallinkirkkaan kommunikoinnin ja ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten Superhuman Hearing, joka takaa parhaimmat yksityiskohdat. Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja kuulokkeiden läpikuultavat korvakupit sekä pikalataava RGB-telakointiasema tuovat esiin AIMO RGB -valaistuksen.

Max Air on äärimmäinen kuulokeparannus -pelaajille ja Roccat-faneille, jotka etsivät ensiluokkaista ääntä ja käyttömukavuutta sekä ainutlaatuista RGB-ohjattua ulkoasua, joka erottuu joukosta. Fanit rakastavat Syn Pro Air -kuulokkeiden tunnistettavuutta, ja halusimme tarjota entistäkin paremman kokemuksen ilman kompromisseja, ja Syn Max Air on juuri sitä. Se on edistyksellisin koskaan tuottamamme kuuloke, joka on täynnä ensiluokkaisia ominaisuuksia, yhteensopivuusvaihtoehtoja ja suunniteltu Turtle Beachin tunnetulla ääniosaamisella.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Corporationin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

-pelaajat voivat myös yhdistää Max Airin muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen oheislaitteiden, kuten Roccatin Vulcan II Maxin ja Airin, kanssa luodakseen yhtenäisemmän RGB-työpöytäasetelman.

Max Air on saatavilla valmistajan verkkokaupasta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 261,99 € hintaan.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy PC:lle Steam ja Epic Games Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi