Roccat lanseerasi pelaajille ja striimaajille suunnatun Torch -mikrofonin Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat lanseerasi pelaajille ja striimaajille suunnatun Torch -mikrofonin

ROCCAT Torch

Oheislaitevalmistaja on paljastanut ensimmäisen studiotason USB-mikrofoninsa, joka on suunniteltu pelaajille, striimaajille ja intohimoisille sisällöntuottajille. Torch varmistaa, että sisällöntuottajat kuulostavat aina virheettömiltä tarjoamalla ammattimaisia ominaisuuksia, kuten 24-bittisen äänenlaadun, kaksoiskondensaattorisuunnittelun, viiveettömän mikrofonin monitoroinnin ja sisäänrakennetun pop-suodattimen. Sen tyylikäs ja älykäs muotoilu, jossa on ROCCAT:n älykäs AIMO RGB-valaistus sekä ajuriton asennus, on yhteensopiva monenlaisten vaimennuspidikkeiden, puomivarsien ja muiden lisävarusteiden kanssa.

“Haluamme, että ajatus ammattimaisena pelaajana tai luojana toimimisesta on kaikkien ulottuvilla. Pelaajat katsovat suosikkistriimaajiaan ja innostuvat luomaan sisältöä itse, eikä studiotason mikrofoni ole enää ylellisyyttä, se on pakollinen lisävaruste. Torch on tyylikkään näköinen mikrofoni, joka tarjoaa korkealaatuisia tallenteita hyvään hintaan, ja se näyttää upealta pöydälläsi muiden AIMO-yhteensopivien ROCCAT -lisävarusteiden vieressä.” René Korte, ROCCAT:n perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja sanoi.

ROCCAT:n Torch julkaistaan 15. elokuuta, 2021 105,99€ hintaan ja on ennakkotilattavissa tänään valituilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä yrityksen verkkokaupassa.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsolille.

Kommentoi