Roccat lanseerasi pelaajille ja striimaajille suunnatun Torch -mikrofonin Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat lanseerasi pelaajille ja striimaajille suunnatun Torch -mikrofonin

ROCCAT Torch

Oheislaitevalmistaja on paljastanut ensimmäisen studiotason USB-mikrofoninsa, joka on suunniteltu pelaajille, striimaajille ja intohimoisille sisällöntuottajille. Torch varmistaa, että sisällöntuottajat kuulostavat aina virheettömiltä tarjoamalla ammattimaisia ominaisuuksia, kuten 24-bittisen äänenlaadun, kaksoiskondensaattorisuunnittelun, viiveettömän mikrofonin monitoroinnin ja sisäänrakennetun pop-suodattimen. Sen tyylikäs ja älykäs muotoilu, jossa on ROCCAT:n älykäs AIMO RGB-valaistus sekä ajuriton asennus, on yhteensopiva monenlaisten vaimennuspidikkeiden, puomivarsien ja muiden lisävarusteiden kanssa.

“Haluamme, että ajatus ammattimaisena pelaajana tai luojana toimimisesta on kaikkien ulottuvilla. Pelaajat katsovat suosikkistriimaajiaan ja innostuvat luomaan sisältöä itse, eikä studiotason mikrofoni ole enää ylellisyyttä, se on pakollinen lisävaruste. Torch on tyylikkään näköinen mikrofoni, joka tarjoaa korkealaatuisia tallenteita hyvään hintaan, ja se näyttää upealta pöydälläsi muiden AIMO-yhteensopivien PC -lisävarusteiden vieressä.” René Korte, ROCCAT:n perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja sanoi.

:n Torch julkaistaan 15. elokuuta, 2021 105,99€ hintaan ja on ennakkotilattavissa tänään valituilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä yrityksen verkkokaupassa.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi