Rocket Arena -moninpeli saa ensimmäisen kautensa tänään – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rocket Arena -moninpeli saa ensimmäisen kautensa tänään – katso traileri

Rocket Arena - Flux

Hiljattain ilmestynyt -monipeli on saamassa ensimmäisen kautensa tänään heinäkuun 28. päivä.

Kausi tuo mukanaan uuden kissoja rakastavan pelihahmon nimeltään Flux. Hahmon lisäksi ensimmäisellä kaudella nähdään myös uusia karttoja, tapahtumia sekä teemaan sopivia haasteita.

:n julkaisemassa ja Final Strike Gamesin kehittämässä pelissä kaksi kolmen pelaajan joukkuetta ottavat mittaa toisistaan raketeilla lentäen ja taistellen. Valittavana on 10 eri hahmoa, joilla on ominaiset taidot ja aseistus.

Perinteisen areenataistelun lisäksi pelistä löytyy artifakteja, joita keräämällä ja yhdistelemällä saa muutettua omaa pelityyliä. Myös pelihahmoja voi kehittää erilaisten osien avulla. Hahmoja voi myös muokata kosmeettisilla tavaroilla.

Rocket Arena on parhaillaan saatavilla osana Origin Access Premier -pelipalvelua tai sen voi ostaa perusversiona hintaan 29,99€ tai Mythic Edition-versiona hintaan 39,99€. Peli on saatavilla :lle sekä ja -konsoleille ja se tukee ristiinpelaamista.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä , ja Nintendo Switch konsoleilla sekä :llä.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla ja -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi