Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön

CircoLoco Records

ja Red Dead Redemption -peleistä tuttu Games on perustanut oman levy-yhtiön yhdessä promootioyhtiö CircoLocon kanssa.

Uusi levy-yhtiö kantaa nimeä ja sen ensimmäinen julkaisu Monday Dreamin’ ilmestyy heinäkuun 9. päivä.

CircoLoco on järjestänyt house ja techno tapahtumia Ibizan DC10 -klubilla jo 20 vuoden ajan. ja varsinkin sen Grand Theft Auto -pelit tunnetaan niiden lukuisista radiokanavistaan, jotka nostavat niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin artisteja suuren yleisön tietoisuuteen.

Myös Online -moninpelin virtuaalisissa yökerhoissa on vieraillut lukuisia tunnettuja DJ-artisteja.

Kommentoi

Grand Theft Auto -trilogian uusinto sai ikärajan Etelä-Koreassa Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto -trilogian uusinto sai ikärajan Etelä-Koreassa

Grant Theft Auto: The Trilogy

Näyttäisi siltä, että trilogia olisi saamassa uusinnon. Kokoelma ilmestyi aiemmin tällä viikolla Etelä-Korean ikärajalautakunnan sivuilla, josta sen bongasi Twitter -käyttäjä Nibel.

Aiemmin tässä kuussa kertoi julkaisevansa kokoelman vanhoista Grand Theft Auto -peleistä tämän vuoden lopulla. Kokoelman nimeksi tulee sivuston mukaan Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Kokoelma sisältää alunperin 2000-luvun alussa ilmestyneet III, Grand Theft Auto: Vice City Grand Theft Auto: San Andreas -pelit.

Grand Theft Auto: The Trilogy niminen kokoelma ilmestyi alunperin vuonna 2006 PlayStation 2 ja Xbox -konsoleille sekä :lle. Myöhemmin peli saatiin myös PlayStation 3 -konsolille.

Nyt uusi kokoelma näyttäisi tulevan PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille. ja mobiiliversion odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Glitchpunk pelissä yhdistyvät Cyberpunk ja alkuperäiset Grand Theft Auto -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Glitchpunk pelissä yhdistyvät Cyberpunk ja alkuperäiset Grand Theft Auto -pelit

Glitchpunk

Puolalainen indiepelifirma Dark Lord on julkaisemassa uutta -henkistä, ylhäältäpäin kuvattua toimintaseikkailupeliä nimeltään Glitchpunk.

Oheiselta videolta nähdään pelin selkeät inspiraationlähteet sekä ensimmäiset Grand Theft Auto -pelit. Pelissä suoritetaan Contracteja, eli tehtäviä. Luvassa on myös ajamista, räiskintää sekä roolipelielementtejä.

Glitchpunk

Pelaajat voivat myös hakkeroida ympärillään olevia ihmisiä ja saada esimerkiksi vihollisjengit taistelemaan toistensa tai poliisien kanssa.

Glitchpunk

Glitchpunk saapuu Steamin Early Accessiin :llä alustavasti tänä kesänä.


Kommentoi