Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön

CircoLoco Records

ja -peleistä tuttu on perustanut oman levy-yhtiön yhdessä promootioyhtiö CircoLocon kanssa.

Uusi levy-yhtiö kantaa nimeä ja sen ensimmäinen julkaisu Monday Dreamin’ ilmestyy heinäkuun 9. päivä.

CircoLoco on järjestänyt house ja techno tapahtumia Ibizan DC10 -klubilla jo 20 vuoden ajan. Rockstar ja varsinkin sen Grand Theft Auto -pelit tunnetaan niiden lukuisista radiokanavistaan, jotka nostavat niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin artisteja suuren yleisön tietoisuuteen.

Myös -moninpelin virtuaalisissa yökerhoissa on vieraillut lukuisia tunnettuja DJ-artisteja.

Kommentoi

Glitchpunk pelissä yhdistyvät Cyberpunk ja alkuperäiset Grand Theft Auto -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Glitchpunk pelissä yhdistyvät Cyberpunk ja alkuperäiset Grand Theft Auto -pelit

Glitchpunk

Puolalainen indiepelifirma Dark Lord on julkaisemassa uutta Cyberpunk-henkistä, ylhäältäpäin kuvattua toimintaseikkailupeliä nimeltään Glitchpunk.

Oheiselta videolta nähdään pelin selkeät inspiraationlähteet Cyberpunk sekä ensimmäiset -pelit. Pelissä suoritetaan Contracteja, eli tehtäviä. Luvassa on myös ajamista, räiskintää sekä roolipelielementtejä.

Glitchpunk

Pelaajat voivat myös hakkeroida ympärillään olevia ihmisiä ja saada esimerkiksi vihollisjengit taistelemaan toistensa tai poliisien kanssa.

Glitchpunk

Glitchpunk saapuu Steamin Early Accessiin PC:llä alustavasti tänä kesänä.

Kommentoi

Yhdysvalloissa yritetään jälleen kieltää videopelit – lakiesitys ehdottaa väkivaltaisten videopelien myyntikieltoa Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvalloissa yritetään jälleen kieltää videopelit – lakiesitys ehdottaa väkivaltaisten videopelien myyntikieltoa

Grand Theft Auto: San Andreas

Marcus C. Evans Jr ehdottaa lain säätämistä Illinoisin osavaltioon, joka kieltäisi väkivaltaisten videopelien myynnin.

Lakimuutos muuttaisi samalla myös väkivaltaisen videopelin määritelmää. Jos kyseinen lakiehdotus menisi läpi, termin alle laskettaisiin jokainen julkaisu, jossa pelaajaa kannustetaan tekemään väkivaltaa toiselle ihmiselle tai eläimelle.

Lakia Eurogamerin mukaan lähdettiin kehittämään heti kun paikallinen chicagolainen huomasi yhteyden kohonneen autovarkauksien määrässä -sarjassa tehtäviin ryöstöihin.

Väkivaltaisten viedopelien myynnistä kiinni jääneille lakiehdotuksessa suunnitellaan tuhannen dollarin sakkoja.

Kommentoi