Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön

CircoLoco Records

ja Red Dead Redemption -peleistä tuttu Games on perustanut oman levy-yhtiön yhdessä promootioyhtiö CircoLocon kanssa.

Uusi levy-yhtiö kantaa nimeä ja sen ensimmäinen julkaisu Monday Dreamin’ ilmestyy heinäkuun 9. päivä.

CircoLoco on järjestänyt house ja techno tapahtumia Ibizan DC10 -klubilla jo 20 vuoden ajan. ja varsinkin sen Grand Theft Auto -pelit tunnetaan niiden lukuisista radiokanavistaan, jotka nostavat niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin artisteja suuren yleisön tietoisuuteen.

Myös Online -moninpelin virtuaalisissa yökerhoissa on vieraillut lukuisia tunnettuja DJ-artisteja.

Kommentoi

Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot

GTA Vice City x Unreal Engine 5

Viime aikoina ollaan nähty useita videoita suosituista peleistä, miltä ne näyttäisivät modernilla 5 -pelimoottorilla luotuina. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077, Halo sekä Fallout -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on vuoden 2002 ja vuoden 2004 Grand Theft Auto: San Andreas -peli, joista on luotu modernisoidut versiot 5 -pelimoottorilla.

Videon taustalla on 3D artisti, modaaja sekä tubettaja TeaserPlay, joka on luonut samanlaisia tekeleitä myös Assassin’s Creed ja Silent Hill -peleistä.

Kyseiset pelit saivat uudelleenjulkaisun viime vuoden lopulla Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -pakettina, johon kuului myös III -peli. Kyseinen julkaisu sai osakseen paljon kritiikkiä pelien huonosta laadusta ja erikoisista grafiikkaratkaisuista.

on parhaillaan kehittämässä seuraavaa VI -peliä.

Kommentoi

Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla

Fallout (Unreal Engine 5)

Hiljattain ilmestyneen Engine 5 -pelimoottorin avulla on luotu jo useita eri näkemyksiä tulevaisuuden peleistä. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077 ja Halo -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on Fallout -pelisarja, josta innokkaat fanit ovat luoneet uuden pelimoottorin avulla näkemyksen miltä tuleva 5 -peli saattaisi näyttää.

Videolla nähdään erilaisia pätkiä, joissa nähdään ikonisia Fallout -aiheisia elementtejä kuten Power Armour -kypärä sekä Pip-Boy.

Videon taustalla on Enfant Terrible -kanava, joka on keskittynyt suosittuja pelejä modernisoiviin videoihin. Aiemmin kanavalla on nähty mm. BioShock ja Red Dead Redemption -uusintovideoita.

Virallista 5 -peliä ei olla saamassa ihan hetkeen, sillä Bethesda työstää parhaillaan scifiroolipeliä Starfield, joka viivästyi hiljattain ensi vuoden puolelle. Sen jälkeen vuorossa on seuraava The Elder Scrolls -peli.

Kommentoi