Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games perusti oman levy-yhtiön

CircoLoco Records

ja -peleistä tuttu on perustanut oman levy-yhtiön yhdessä promootioyhtiö CircoLocon kanssa.

Uusi levy-yhtiö kantaa nimeä ja sen ensimmäinen julkaisu Monday Dreamin' ilmestyy heinäkuun 9. päivä.

CircoLoco on järjestänyt house ja techno tapahtumia Ibizan DC10 -klubilla jo 20 vuoden ajan. Rockstar ja varsinkin sen Grand Theft Auto -pelit tunnetaan niiden lukuisista radiokanavistaan, jotka nostavat niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin artisteja suuren yleisön tietoisuuteen.

Myös -moninpelin virtuaalisissa yökerhoissa on vieraillut lukuisia tunnettuja DJ-artisteja.

Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten 2 ja V. Grand Theft Auto VI on tällä hetkellä yhtiön odotetuin pelijulkaisu vuosikausiin. Uusimpien huhujen mukaan peli saattaa kuitenkin olla valtava tallennustilaa syövä jättiläinen, jopa 750GB.

Huhut kertovat myös mahdollisuudesta palata Miamiin inspiroidulle Vice Cityyn ja eteläiseen Amerikkaan. Lisäksi pelissä saattaa olla kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat innoittuneet historiallisesta rikosduosta Bonnie ja Clyde.

Jos huhut pitävät paikkansa, tämä voi aiheuttaa ongelmia niin PC- kuin konsolipelaajillekin tallennustilan kanssa. PS5:n kohdalla pelkästään :n asentaminen saattaisi ylittää käytettävissä olevan tallennustilan.

Toistaiseksi nämä tiedot ovat spekulaatiota, mutta odotamme innolla lisätietoja pelin vaatimuksista. GTA VI:n odotetaan saapuvan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten 2 ja V. Nyt yhtiö on saanut fanit huolestumaan kauan odotetun Grand Theft Auto VI:n mahdollisesta hinnasta.

Vaikka peli on yksi kaikkien aikojen odotetuimmista ja sen kehitys on kestänyt lähes vuosikymmenen, uusimmat huhut antavat ymmärtää, että pelin hinta voisi olla jopa $150 kappaleelta. Tämä väitetään kompensoimaan pelin uskomattoman $2 miljardin budjettia. Monet pelifanit ovat huolissaan, etteivät he pysty hankkimaan yhtä kaikkien aikojen odotetuimmista peleistä korkean hinnan takia.