Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisseet uuden Reloaded -mobiilipelin iOS ja Android -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille.

Just Cause -elokuva tulossa – Blue Beetlen ohjaaja tarttuu toimeen Kommentit pois päältä artikkelissa Just Cause -elokuva tulossa – Blue Beetlen ohjaaja tarttuu toimeen

Just Cause

Pitkien huhujen jälkeen -elokuva on vihdoin toteutumassa.
ja yhdistävät voimansa luodakseen elokuvaversion Avalanche Studiosin räjähdysmäisestä avoimen maailman pelisarjasta Just Cause. The Hollywood Reporterin mukaan toimintakomedian ohjaa -elokuvan ohjaaja Ángel Manuel Soto. Elokuvan juonesta tai julkaisupäivämäärästä ei ole vielä tietoa.

Elokuvan tuottajina toimivat – ja -elokuvien tuottajapari Kelly McCormick ja David Leitch -tuotantoyhtiön kautta. Mukana on myös Story Kitchenin Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg ja Timothy I. Stevenson. Dan Jevons toimii projektin vastaavana tuottajana.

87Northin Max Jacoby valvoo yhtiön puolesta tuotantoa. Yhtiön tuotantokehityksen johtaja Ryan Jones ja kehitysjohtaja Tony Ducret osallistuvat myös projektiin.

Just Cause

Jos Just Cause -elokuva on edes vähän samanlainen kuin Square Enixin ja Avalanchen pelisarja, faneja odottaa erityisen räväkkä adaptaatio. Saariympäristössä seikkaileva pelisarja keskittyy Rico Rodrigueziin, aseistautuneeseen palkkasoturiin, joka liikkuu käyttämällä laskuvarjoa ja rannekkeeseen kiinnitettyä kiipeilykoukkua. Vuoden 2006 ensimmäisestä Just Cause -pelistä, vuoden 2018 peliin asti sarja on tunnettu massiivisista toimintakohtauksistaan ja räjähdysmäisestä taistelusta.

Elokuvaa on kehitetty jo jonkin aikaa. Ensimmäiset huhut elokuvasta levisivät vuonna 2009, mutta sen jälkeen uutisia on tullut niukasti. Game of Thrones- ja Aquaman-tähti Jason Momoa oli aiemmin mukana projektissa, mutta ei ole varmaa, ketkä näyttelevät elokuvassa nyt.

Just Cause liittyy kasvavaan videopeleistä tehtyjen elokuvien joukkoon. Tuoreita lisäyksiä tähän listaan ovat esimerkiksi The Super Mario Bros. Movie, Sonic the Hedgehog ja Five Nights at Freddy's. Koska fanit haluavat nähdä suosikkipelejään valkokankaalla, studiot ovat jo pyrkineet tekemään enemmän elokuvia ikonisiin pelisarjoihin perustuen. Esimerkiksi Sonic the Hedgehog 3 saapuu teattereihin vielä tänä vuonna, ja myös Five Nights at Freddy's 2:n, The Legend of Zelda – ja Minecraft -elokuvien on määrä ilmestyä tulevaisuudessa.

Lähde: IGN

Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa

Tomb Raider I-III Remaster

I-III -peleistä on tulossa fyysinen julkaisu Limited Run Gamesin kautta, ja ennakkotilaukset keräilyversiolle ovat nyt auki!

Keräilyversio sisältää pelitrilogian fyysiset kopiot SteelBook-koteloissa, erikoiskokoelman boksin, kolme Lara Croftin polygonista muotoiltua figuuria, julisteita, peli-ilmoituskortteja, soundtrackin, karttakirjan sekä kruununjalokivina kaksi Lara Croftin pistoolia valaistussa varjolaatikossa. Hintaa tällä kaikella on 199,99 dollaria, ja toimitukset arvioidaan alkavan vasta maaliskuussa 2025.

Tomb Raider I-III Remaster

Perinteisempi fyysinen julkaisu on myös ennakkotilattavissa Limited Run Gamesilta hintaan 29,99 dollaria. Tämä versio ei sisällä keräilyversion extramateriaaleja, mutta on edullisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat vain pelata remasteroituja pelejä fyysisessä muodossa.

Tomb Raider ennakkotilaukset kummallekin versiolle on avattu Limited Run Gamesin verkkosivuilla.

Huomio: ennakkotilausmahdollisuus päättyy 23. kesäkuuta 2024 kello 23:59 Amerikan itärannan aikaa.

Lähde: NintendoLife