Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Tomb Raider Reloaded

ja Square Enix ovat julkaisseet uuden Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin iOS ja Android -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

on pelisarjan ensimmäinen tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis’ Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille.

Kommentoi

Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat

Tomb Raider Reloaded

Emerald City Games ja ovat julkaisemassa uutta Reloaded -mobiilipeliä iOS ja Android -laitteille helmikuun 14. päivä.

Nyt pelin ennakkorekisteröinnyt ovat alkaneet ja kaikki osallistujat saavat kultaiset versiot Lara Croftin tunnusomaisista tuplapistooleista.

Reloaded on pelisarjan ensimmäinen tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis’ Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Reloaded ilmestyy mobiililaitteille helmikuun 14. päivä.

Kommentoi

Seuraava Tomb Raider -peli tulossa Amazon Gamesiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Tomb Raider -peli tulossa Amazon Gamesiltä

Shadow of the Tomb Raider

Amazon Games on parhaillaan työstämässä seuraavaa Tomb Raider -peliä yhdessä Crystal Dynamics -pelistudion kanssa. Peli toteutetaan 5 -pelimoottorin avulla ja se julkaistaan useammalle pelialustalle.

Studion mukaan tuloillaan on tähän mennessä suurin Tomb Raider seikkailu ja se tulee olemaan yksinpelattava sekä tarinavetoinen. Tarinaltaa peli tulee jatkamaan aiempien pelien kaavaa.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1996 ja viimeisin peli vuonna 2018.

Kommentoi