Romanttinen puutarhalisäosa ladattavissa ilmaiseksi The Sims 4 PC-versiolle Kommentit pois päältä artikkelissa Romanttinen puutarhalisäosa ladattavissa ilmaiseksi The Sims 4 PC-versiolle

The Sims 4

-pelaajat voivat nyt luoda ripauksen romantiikkaa ja tyylikkyyttä Simiensä elämään Romantic Garden Stuff -lisäosan myötä, joka on saatavilla ilmaiseksi Steamissa.

The Sims 4 Romantic Garden Stuff esittelee joukon viehättäviä ja tyylikkäitä koriste-esineitä, jotka muuttavat Simien puutarhat idyllisiksi keitaiksi. Kirkkaista kukkapenkereistä herkkiin suihkulähteisiin ja hurmaaviin penkkeihin sekä leikkisiin holvikaariin, tarjolla on runsaasti keinoja kaunistaa Simien ulkotiloja.

Tämä paketti esittelee myös maagisen Toivomuskaivon, joka antaa Simien tehdä toiveita ja nähdä toteutuvatko ne. Pienellä onnenkantamoisella ne saattavat saavuttaa ikuista nuoruutta, ylenpalttista vaurautta tai jopa elämänsä rakkauden. Mutta ole varovainen, Simit eivät välttämättä aina saa sitä mitä toivovat…

Napatakseen ilmaisen kopionsa The Sims 4 Romantic Garden Stuff -lisäosasta, siirry yksinkertaisesti Steamin kauppaan ja lisää DLC kirjastoosi. The Sims 4 -peruspeli on myös ladattavissa ilmaiseksi.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.