Roolipelifanit herätkää! – Lähes jokaisen Persona-seikkailun soundtrackit ovat Spotifyssa Kommentit pois päältä artikkelissa Roolipelifanit herätkää! – Lähes jokaisen Persona-seikkailun soundtrackit ovat Spotifyssa

Maanantaina animesarjojen soundtrackeista uutisoiva AniPlaylist-twittertili kertoi -sarjan soundtrackien olevan saapumassa Spotifyhyn.

Alkujaan Shin Megami Tensein -sivutuotteena syntyneet Persona-pelit ovat vuosien saatossa ansainneet omaleimaisella tyylillään mittavan fanikannan. Suurin osa Persona-pelien soundtrackeista ovat säveltäjä Shoji Meguron käsialaa.

Sountrackeja on lisätty muutamien erikoistapahtumien kokoelmajulkaisujen lisäksi seuraavista peleistä:

  • Persona 5
  • Persona 4 & Persona 4 Golden
  • Persona 3 & Persona 3 FES
  • Persona 2
  • Persona 4 Dancing All Night
  • Persona Q: Shadow of the Labyrinth
  • Persona Q2: New Cinema Labyrinth

Kommentoi

Aliens: Fireteam Elite -toimintapeli sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Aliens: Fireteam Elite -toimintapeli sai uuden esittelyvideon

Aliens: Fireteam Elite

Aliens: Fireteam Elite -toimintapelissä pelaajat kohtaavat ikonisen Alien-elokuvauniversumin hurjat hirviöt ja arvaamattomat androidit. Luvassa on kiehtovia tiimivetoisia taisteluita yhdessä tekoälysotilaiden tai muiden pelaajien kanssa.

Peli sijoittuu 23 vuotta alkuperäisen elokuvatrilogian tapahtumien jälkeisiin aikoihin. Pelaaja on yksi avaruusalus UAS Endeavorin sotilaista, joiden tehtävänä on torjua ksenomorfihirviöistä muodostuva uhka. Viholliset eivät kuitenkaan koostu pelkästään hengenvaarallisista suippopäisistä hirviöistä, sillä myös Weyland-Yutanin synteettiset androidihahmot ottavat osaa taisteluun. Pelaaja kohtaa viholliset joko muiden ihmispelaajien kanssa tai keinoälyohjattujen tiimikavereiden avulla.

Ihmissotilaista koostuvat tulitiimit ovat määrältään alivoimaisia vihollisia vastaan, joten erilaisten aseiden ja lisävarusteiden käyttö on tärkeää. Myös nopeat refleksit ja toimivien taktiikoiden noudattaminen ovat avainasemassa selviytymistaisteluissa. Peli sisältää neljä ainutlaatuista kampanjaa, joista kukin kertoo oman tarinansa Alien-universumissa. Pelimaailma on luotu upealla grafiikalla, jota täydentävät elokuvista tutut hahmot, äänet, viholliset ja tapahtumaympäristöt. Elokuvista tuttu pahaenteinen ilmapiiri on vahvasti läsnä ja luo pelille sen tavaramerkkimäisen tunnelman.

Yli 20 erilaista vihollistyyppiä tarjoaa toinen toistaan hurjempia kohtaamisia. Mukana on peräti 11 erilaista ksenomorfimuotoa, kuten kasvoille loikkivat facehuggerit ja vaarallisen nopealiikkeiset praetorianit. Jokaisella vihollistyypillä on oma käyttäytymismallinsa ja taistelutyylinsä, joten opittavaa riittää. Erilaiset hahmoluokat teknikoista tiedustelijoihin ja raskaan aseistuksen taistelijoihin tarjoavat oman pelityylinsä. Yli 30 erilaisen aseen ja yli 70 lisävarusteen valikoimasta löytyy valinnanvapautta tilanteen ja tarpeen mukaan.

Aliens: Fireteam Elite julkaistaan 4, PlayStation 5, Xbox One ja Xbox Series X sekä S -konsoleille ja PC:lle 24. elokuuta 2021.

Kommentoi

Kulmikas seikkailupeli Trove saapui Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Kulmikas seikkailupeli Trove saapui Nintendo Switchille

Trove

Gamigo group on tuonut kulmikkaan verkkoseikkailunsa Nintendo Switch -konsolille. Troven saavutettua jo yli 28 miljoonaa fania PC:llä, PlayStationilla ja Xboxilla, uudet trovialaiset ja kokeneet pelaajat voivat nyt nauttia suosikkipelistään uusilla tavoilla ja jopa matkustaessaan.

Saumattomassa seikkailun, maailmanrakennuksen ja innostavan taistelun sekoituksessa pelaajat voivat tutustua peliin, joka on täynnä haasteita ja uusia ystäviä. Jokainen Troven 17 luokasta* on yhtä ainutlaatuinen kuin omituinenkin. Trove on erilainen kuin mikään muu markkinoilla – se kehittyy jatkuvasti ja on jatkuvasti yhteisönsä muovaama. Ja tämä on otettava aivan kirjaimellisesti: Pelaajat voivat rakentaa omia aseitaan, esineitään, tyrmänsä ja paljon muuta. Luomuksista voi nauttia omassa pelimaailmassa tai lähettää ne Trove-tiimille, jotta he voivat lisätä ne peliin: Tähän mennessä Troveen on lisätty yli 5 000 yhteisösisältötuotetta, joista jokainen pelaaja voi nauttia.

Trove on peli, joka sopii helposti mihin tahansa pelityyliin. Halusitpa vain mennä tutkimaan lukemattomien pelimaailmojen laajoja pintatasoja tai sukeltaa syvälle pimeisiin tyrmiin, taistella vihollisia vastaan, rakennella, tai vain pitää hauskaa ystäviesi kanssa, Trovella on jokaiselle jotakin.

Peli saa säännöllisesti lukuisia merkittäviä päivityksiä ja uutta sisältöä, mukaan lukien viimeisimpänä uusi Bard-luokka sekä Delves-laajennus, joka tuo joukon uusia ominaisuuksia hittipeliin.

Trove on ylpeä omistautuneesta yhteisöstään ja pelaajavetoisesta sisällöstään. MMO tarjoaa dynaamisen pelimaailman, joka tukee loputonta luovuutta, ja Nintendo Switch on ihanteellinen alusta pelin ja sen fanien viemiseen äärimmäiselle tasolle.

Gamigo jatkaa Switch-version säännöllisten päivitysten tarjoamista. Lisätietoja Trovesta löytyy sen viralliselta verkkosivulta. Trove on ilmaiseksi ladattavissa Nintendo Storesta.

Kommentoi