Rugby 22 -peli saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Rugby 22 -peli saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille

Rugby 22

Taktinen ja vauhdikas rugby on palloilulaji, jossa ei kaihdeta rajuja taklauksia, nopeita juoksuja tai monimutkaisia pelikuvioita. Joukkuelajin videopelivastine, uudistaa pelisarjaa tuomalla mukaan ensimmäistä kertaa Australian virallisen joukkueen, Wallabiesin, sekä Uuden-Seelannin kuuluisan All Blacks -tiimin. Molemmat joukkueet ovat kuuluisia sekä kilpailumenestyksestään että näitä ympäröivästä menestyksen aurasta.

Samalla pelintekijä Eko Software on tuonut Ranskan maajoukkueen ja All Blacksin pelaajat peliin ainutlaatuisella mallinnustekniikalla. Tämä takaa mahdollisimman tarkan yhdennäköisyyden oikeiden ja virtuaalisten rugbypelaajien välillä.

Rugby 22 simuloi oikeaa pallolajia mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti, mikä välittyy videopelin pelaajille tunnistettavina joukkueina, toimivina pelitaktiikoina ja hyvinä pelikontrolleina sekä tarkkaan toteutettuna äänimaailmana ja peligrafiikkana. Näiden ansiosta lajin fanit ovat kuin kotonaan Rugby 22 -peliä pelatessa.

Peli sisältää valtaosan lajin kansallisista joukkueista pelaajineen virallisesti lisensoituina. Näihin lukeutuvat Uusi-Seelanti, Australia, Ranska, Fidži, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales, Japani ja Georgia. Rugby 22 sisältää yksinpelin urapelimuotoineen sekä moninpelitilan paikallisesti ja verkossa. Uratilassa pelaaja ohjaa omaa joukkuettaan pohjalta kohti mestaruutta, mikä tekee kokonaisuudesta kiehtovan ja jännittävän kokemuksen.

Rugby 22 on huoliteltu uudistetulla pelimoottorilla ja päivitetyllä grafiikalla aitoine pelaaja-animaatioineen. Lajin ummikot pääsevät alkuun pelaamisessa erilaisten opetustilojen myötä.

Rugby 22 on saatavilla , , ja sekä S -konsoleille että :lle. PlayStation 4 -version ostajat saavat ilmaiseksi pelin PlayStation 5 -version, mikäli aktivoivat pelin 28. huhtikuuta 2022 mennessä.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi