Rugby 22 -peli saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Rugby 22 -peli saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille

Rugby 22

Taktinen ja vauhdikas rugby on palloilulaji, jossa ei kaihdeta rajuja taklauksia, nopeita juoksuja tai monimutkaisia pelikuvioita. Joukkuelajin videopelivastine, Rugby 22 uudistaa pelisarjaa tuomalla mukaan ensimmäistä kertaa Australian virallisen joukkueen, Wallabiesin, sekä Uuden-Seelannin kuuluisan All Blacks -tiimin. Molemmat joukkueet ovat kuuluisia sekä kilpailumenestyksestään että näitä ympäröivästä menestyksen aurasta.

Samalla pelintekijä Eko Software on tuonut Ranskan maajoukkueen ja All Blacksin pelaajat peliin ainutlaatuisella mallinnustekniikalla. Tämä takaa mahdollisimman tarkan yhdennäköisyyden oikeiden ja virtuaalisten rugbypelaajien välillä.

Rugby 22 simuloi oikeaa pallolajia mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti, mikä välittyy videopelin pelaajille tunnistettavina joukkueina, toimivina pelitaktiikoina ja hyvinä pelikontrolleina sekä tarkkaan toteutettuna äänimaailmana ja peligrafiikkana. Näiden ansiosta lajin fanit ovat kuin kotonaan Rugby 22 -peliä pelatessa.

Peli sisältää valtaosan lajin kansallisista joukkueista pelaajineen virallisesti lisensoituina. Näihin lukeutuvat Uusi-Seelanti, Australia, Ranska, Fidži, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales, Japani ja Georgia. Rugby 22 sisältää yksinpelin urapelimuotoineen sekä moninpelitilan paikallisesti ja verkossa. Uratilassa pelaaja ohjaa omaa joukkuettaan pohjalta kohti mestaruutta, mikä tekee kokonaisuudesta kiehtovan ja jännittävän kokemuksen.

Rugby 22 on huoliteltu uudistetulla pelimoottorilla ja päivitetyllä grafiikalla aitoine pelaaja-animaatioineen. Lajin ummikot pääsevät alkuun pelaamisessa erilaisten opetustilojen myötä.

Rugby 22 on saatavilla 4, PlayStation 5, Xbox One ja sekä S -konsoleille että PC:lle. 4 -version ostajat saavat ilmaiseksi pelin PlayStation 5 -version, mikäli aktivoivat pelin 28. huhtikuuta 2022 mennessä.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä 5, Xbox Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi