Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen

Rune 2

Uutisoimme hiljattain kuinka juuri julkaistun Rune II -pelin kehittäjä ilmoitti yllättäen sulkevansa yrityksen. Nyt pelin julkaisija Game, on haastanut Human Headin oikeuteen pelin hylkäämisen vuoksi.

Viikinkiaiheinen julkaistiin marraskuun 12 päivä ja ilmoitti lopettavansa vain päivä sen jälkeen. sai tietää sulkemisesta samaan aikaan kuin kaikki muutkin, median kautta. Sittemmin selvisi myös, että oli palkannut yrityksen työntekijät uudeksi Roundhouse Studioksi.

Human Headilla oli sopimus Ragnarokin kanssa jatkaa pelin kehitystä julkaisun jälkeen, mutta on sittemmin joutunut kasaamaan oman tiimin jatkokehittämään peliä. Firma ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut pelin kehitysmateriaaleja Human Headilta.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

Starfield ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi