Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen

Rune 2

Uutisoimme hiljattain kuinka juuri julkaistun Rune II -pelin kehittäjä ilmoitti yllättäen sulkevansa yrityksen. Nyt pelin julkaisija Game, on haastanut Human Headin oikeuteen pelin hylkäämisen vuoksi.

Viikinkiaiheinen julkaistiin marraskuun 12 päivä ja ilmoitti lopettavansa vain päivä sen jälkeen. sai tietää sulkemisesta samaan aikaan kuin kaikki muutkin, median kautta. Sittemmin selvisi myös, että oli palkannut yrityksen työntekijät uudeksi Roundhouse Studioksi.

Human Headilla oli sopimus Ragnarokin kanssa jatkaa pelin kehitystä julkaisun jälkeen, mutta on sittemmin joutunut kasaamaan oman tiimin jatkokehittämään peliä. Firma ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut pelin kehitysmateriaaleja Human Headilta.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa Fallout 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, -resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Xbox Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi