Rune II -pelin kehittäjä lopetti – työntekijät siirtyvät Bethesdalle Kommentit pois päältä artikkelissa Rune II -pelin kehittäjä lopetti – työntekijät siirtyvät Bethesdalle

Rune II

Juuri hiljattain ilmestyneen Rune II -pelin kehittäjä on lyönyt lapun luukulle. Syyksi sulkemiselle yritys on kertonut itsenäisen studion taloudelliset vaikeudet. Rune II -pelin jatkokehityksestä tulee vastaamaan jatkossa sen julkaisija Ragnarok Game, LLC.

Yrityksen tarina ei kuitenkaan ihan suoraan lopu sillä on palkannut yrityksen koko henkilökunnan osaksi uutta Roundhouse Studiota. Mitä pelejä kyseinen studio tulee tuottamaan on vielä mysteeri.

julkaisi ensimmäiset pelinsä vuonna 2000: Volume II: The Legend of Coffin Rock ja ensimmäisen Rune -pelin. Yhtiö julkaisi myös vuoden 2006 Prey -pelin sekä oli työstämässä Infite -peliä.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi