RuneScape saapuu Steamiin lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa RuneScape saapuu Steamiin lokakuussa

RuneScape

on saapumassa -palveluun lokakuun 14. päivä. Myös pelin Old School -versio on myös tulossa Steamiin ensi vuoden puolella.

Peli tulee saamaan tulevaisuudessa parannellun alkupelin kokemuksen sekä parannuksia pelin käyttöliittymään. Myös pelin moottoria ja useamman näyttökoon tukea tullaan parantamaan.

Pelin juuret juontavat vuoteen 2001, jolloin alkuperäinen RuneScape ilmestyi selainpelinä. Peli on myös saanut Guinnessin maailmanennätyksen isoimmasta ja päivitetyimmästä MMORPG -pelistä.

Peli on saatavilla :n lisäksi myös mobiilissa -laitteille.

Kommentoi

No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille

No Man's Sky

Hiljattain Origins päivityksen saanut avaruussimulaatio No Man’s Sky on saamassa uudistuksen seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden ilmestyessä.

Marraskuun 10. ja 12. päivä ilmestyvät uudet versiot mahdollistavat 4K-laadun, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeuden sekä 5-10 kertaa nopeammat latausajat. Pelin nykyisille konsoliversioille omistavat saavat sen ilmaiseksi uusille konsoleille.

Playstation 5 -konsolilla peli tukee DualSense -ohjaimen haptista ohjausta sekä Pulse 3D teknologiaa. Pelistä tulee löytymään myös ristiinpelaamismahdollisuus.

Luonnollisesti myös pelin grafiikoita tullaan parantamaan uusien konsoleiden myötä. Nämä päivitykset saapuvat myös :lle. Uusilla konsoleilla peli tulee tukemaan myös 32 pelaajan moninpeliä.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille marraskuun 10. päivä ja Playstation 5 -konsolille marraskuun 12. päivä.

Kommentoi

Control ilmestyi Nintendo Switch -konsolille – peli striimataan pilven kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Control ilmestyi Nintendo Switch -konsolille – peli striimataan pilven kautta

Control

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saapunut Nintendo Switch -konsolille.

Kyseessä on pelin Ultimate Edition – Cloud Version, joka tarkoittaa sitä, että peli striimataan pilvestä. Pelin pelaaminen ilman riittävää nettiyhteyttä ei siis ole mahdollista.

Control ei tokikaan ole ensimmäinen peli, joka on ilmestynyt tähän tapaan Switchille. Aiemmin mm. Assassin’s Creed Odyssey sekä Resident Evil 7: Biohazard ilmestyivät pilviversioina Switchille Japanissa. Myös Hitman 3 on saapumassa Switchille pilviversiona.

Ultimate Edition sisältää pelin molemmat lisäosat Foundation ja AWE. Paketti sisältää myös Expeditions -päivityksen ja kuvaustilan.

Switchin lisäksi Control on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi