S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin ennakkotilaukset alkoivat – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin ennakkotilaukset alkoivat – katso uusi pelivideo

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu selviytymisräiskinnän jatko-osa 2 on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan huhtikuun 28. päivä 2022. Samalla peli on saanut ensimmäisen pelivideon, jonka voit katsoa alta.

Samalla on myös käynnistynyt pelin ennakkotilaukset. Perus myyntiversion lisäksi saatavilla on Limited, Collector's ja Ultimate versiot, jotka sisältävät ekstrakrääsää kuten tarroja, julisteen, kartan, taidekirjan, avaimenperän yms. Digitaalisesta versiosta on perursversion lisäksi saatavilla Deluxe ja Ultimate -versiot, joiden mukana tulee kosmeettisia kilkkeitä.

Ensimmäinen -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

paljastettiin alunperin jo vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin. Pelissä piti olla täysin uusi useampaa pelialustaa tukeva moottori. Peli herätettiin henkiin vuonna 2018.

S.T.A.L.K.E.R. 2 ilmestyy PC:lle Steam ja Epic Games Store -palveluiden kautta sekä Xbox Series X ja S -konsoleille huhtikuun 28. päivä.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelistä saatiin uusi pelivideo

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotetusta 2: Heart of Chornobyl -selviytymispelistä on saatu tuore pelivideo, jolla nähdään pelin avointa maailmaa koko Unreal Engine 5 -komeudessaan. Voit katsoa trailerin alta.

Pelillä on ollut vaiherikas kehityskaari aina NFT-kohusta, pelin nimen vaihtoon sekä Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan, josta pelin kehittäjä on kotoisin. Sota ajoi useat pelin kehittäjät pakenemaan pääkaupunki Kiovasta.

: Heart of Chornobyl -pelin on määrä ilmestyä vuoden 2023 aikana :lle ja -palveluiden kautta sekä ja S -konsoleille.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kehittäjä on ilmoittanut Discord-kanavallaan jatkaneensa odotetun 2: Heart of Chornobyl -pelin kehitystä.

Pelin kehitys ajautui tauolle Venäjän hyökätessä Ukrainaan maaliskuussa. Tällöin pelin kiovalainen kehittäjä ilmoitti keskittyvänsä auttamaan työntekijöitään ja näiden perheitä.

Sittemmin myös pelin kirjoitusasu muutettiin vastaamaan ukrainan kieltä.

Vielä ei ole varmaa kuinka paljon muutaman kuukauden tauko on vaikuttanut pelin kehitykseen. Mutta peliä tuskin tullaan näkemään vielä sen joulukuun julkaisuajankohtana.

Kommentoi