S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin ennakkotilaukset alkoivat – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin ennakkotilaukset alkoivat – katso uusi pelivideo

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu selviytymisräiskinnän jatko-osa S.T.A.L.K.E.R. 2 on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan huhtikuun 28. päivä 2022. Samalla peli on saanut ensimmäisen pelivideon, jonka voit katsoa alta.

Samalla on myös käynnistynyt pelin ennakkotilaukset. Perus myyntiversion lisäksi saatavilla on Limited, Collector’s ja Ultimate versiot, jotka sisältävät ekstrakrääsää kuten tarroja, julisteen, kartan, taidekirjan, avaimenperän yms. Digitaalisesta versiosta on perursversion lisäksi saatavilla Deluxe ja Ultimate -versiot, joiden mukana tulee kosmeettisia kilkkeitä.

Ensimmäinen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa S.T.A.L.K.E.R.: Clear näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

S.T.A.L.K.E.R. 2 paljastettiin alunperin jo vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin. Pelissä piti olla täysin uusi useampaa pelialustaa tukeva moottori. Peli herätettiin henkiin vuonna 2018.

S.T.A.L.K.E.R. 2 ilmestyy PC:lle ja Store -palveluiden kautta sekä Series X ja S -konsoleille huhtikuun 28. päivä.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -peli esittäytyy uudella lyhykäisellä pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -peli esittäytyy uudella lyhykäisellä pelivideolla

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu selviytymisräiskintä 2 on saanut uuden lyhykäisen pelivideon, jonka myötä esitellään myös pelin uusi päähahmo Skif.

Videolla päähahmo Skif kokee epänormaalin purkauksen pelialueen Pripyatin laitamilla. Tulevasta pelistä ei sen koommin tiedetä muuta kuin, että se tulee käyttämään -moottoria aiemmista peleistä poiketen.

Ensimmäinen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa S.T.A.L.K.E.R.: Clear näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

2 on ollut tekeillä jo pitkään. Peli paljastettiin alunperin vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin.

Peli on parhaillaan kehitteillä :lle ja sekä S -konsoleille. Toistaiseksi pelin pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Kommentoi

Selviytymisräiskintä S.T.A.L.K.E.R. 2 sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Selviytymisräiskintä S.T.A.L.K.E.R. 2 sai uuden pelivideon

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu selviytymisräiskitä 2 on saanut uuden videon, jolla nähdään suoraan pelimoottorista tallennettua materiaalia.

Peli käyttää Unreal -pelimoottoria, poiketen alkuperäisestä S.T.A.L.K.E.R. -pelistä ja sen esiosasta ja jatko-osasta, jotka käyttivät omaa X-Ray -moottoria.

Ensimmäinen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

S.T.A.L.K.E.R. 2 paljastettiin alunperin jo vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin. Pelissä piti olla täysin uusi useampaa pelialustaa tukeva moottori. Peli herätettiin henkiin vuonna 2018.

Pelin on määrä ilmestyä Series X ja S -konsoleille sekä :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi