S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kehittäjä on ilmoittanut -kanavallaan jatkaneensa odotetun 2: Heart of Chornobyl -pelin kehitystä.

Pelin kehitys ajautui tauolle Venäjän hyökätessä Ukrainaan maaliskuussa. Tällöin pelin kiovalainen kehittäjä ilmoitti keskittyvänsä auttamaan työntekijöitään ja näiden perheitä.

Sittemmin myös pelin kirjoitusasu muutettiin vastaamaan ukrainan kieltä.

Vielä ei ole varmaa kuinka paljon muutaman kuukauden tauko on vaikuttanut pelin kehitykseen. Mutta peliä tuskin tullaan näkemään vielä sen joulukuun julkaisuajankohtana.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kirjoitusasu muutettiin ukrainan kielelle Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kirjoitusasu muutettiin ukrainan kielelle

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotetun 2 -selviytymispelin kehitys vietiin hiljattain tauolle Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Nyt pelin kehittäjä GSC Game World on muuttanut pelin kirjoitusasun vastaamaan ukrainan kieltä.

Aiemmin pelin koko nimi oli 2: Heart of Chernobyl, joka on alueen venäjän kielinen versio. Nyt peli kantaa nimeä S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

GSC Game World oli yksi ensimmäisistä pelinkehittäjistä, jotka puhuivat Venäjän hyökkäystä vastaan. Myös monet muut pelifirmat ovat osoittaneet tukensa Ukrainalle ja lahjoittaneet suuria summia humanitääriseen apuun.

pelin on määrä ilmestyä PC:lle ja Games Store -palveluiden kautta sekä Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys tauolle Venäjän hyökkäyksen vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys tauolle Venäjän hyökkäyksen vuoksi

S.T.A.L.K.E.R. 2

Odotetun 2 -selviytymispelin kehitys on viety tauolle Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Pelin kiovalainen kehittäjä on kertonut keskittyvänsä auttamaan työntekijöitään ja heidän perheitä.

Kehittäjän julkaisemalla videolla nähdään pätkiä pelin liikkeiden nauhoituksista sekä oikeaa videomateriaalia sodan keskeltä. Kehittäjä vannoi myös kehityksen jatkuvan Ukrainan voiton jälkeen.

oli myös yksi ensimmäisistä pelinkehittäjistä, jotka puhuivat Venäjän hyökkäystä vastaan. Monet pelifirmat ovat osoittaneet tukensa Ukrainalle ja lahjoittaneet suuria summia humanitääriseen apuun. kertoi hiljattain poistavansa Venäjän joukkueet FIFA -peleistään.

2 pelin on määrä ilmestyä PC:lle Steam ja Games Store -palveluiden kautta sekä Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi