S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys tauolle Venäjän hyökkäyksen vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys tauolle Venäjän hyökkäyksen vuoksi

S.T.A.L.K.E.R. 2

Odotetun S.T.A.L.K.E.R. 2 -selviytymispelin kehitys on viety tauolle Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Pelin kiovalainen kehittäjä on kertonut keskittyvänsä auttamaan työntekijöitään ja heidän perheitä.

Kehittäjän julkaisemalla videolla nähdään pätkiä pelin liikkeiden nauhoituksista sekä oikeaa videomateriaalia sodan keskeltä. Kehittäjä vannoi myös kehityksen jatkuvan Ukrainan voiton jälkeen.

oli myös yksi ensimmäisistä pelinkehittäjistä, jotka puhuivat Venäjän hyökkäystä vastaan. Monet pelifirmat ovat osoittaneet tukensa Ukrainalle ja lahjoittaneet suuria summia humanitääriseen apuun. kertoi hiljattain poistavansa Venäjän joukkueet FIFA -peleistään.

pelin on määrä ilmestyä PC:lle Steam ja Store -palveluiden kautta sekä Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin Saints Row IV ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

’s Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi