S.T.A.L.K.E.R. 2 -peli esittäytyy uudella lyhykäisellä pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -peli esittäytyy uudella lyhykäisellä pelivideolla

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu selviytymisräiskintä on saanut uuden lyhykäisen pelivideon, jonka myötä esitellään myös pelin uusi päähahmo Skif.

Videolla päähahmo Skif kokee epänormaalin purkauksen pelialueen Pripyatin laitamilla. Tulevasta pelistä ei sen koommin tiedetä muuta kuin, että se tulee käyttämään Unreal-moottoria aiemmista peleistä poiketen.

Ensimmäinen : Shadow of Chernobyl -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

S.T.A.L.K.E.R. 2 on ollut tekeillä jo pitkään. Peli paljastettiin alunperin vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin.

Peli on parhaillaan kehitteillä PC:lle ja Xbox Series X sekä S -konsoleille. Toistaiseksi pelin pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Uusi Chornobyl Liquidators -peli tarjoaa karun katseen todelliseen katastrofiin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Chornobyl Liquidators -peli tarjoaa karun katseen todelliseen katastrofiin

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uusi immersiivinen sim-peli nimeltä julkaistaan kesäkuussa, ja se tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen perspektiivin Tšernobylin katastrofin jälkipuuhista. Toisin kuin -tyyppiset pelit, joissa on mutantteja ja yliluonnollisia anomaleja, Chornobyl Liquidators keskittyy vuoden 1986 ydinonnettomuuden todellisiin seurauksiin.

Live Motion Gamesin kehittämä ja Frozen wayn julkaisema peli pyrkii olemaan muistuttamaan onnettomuudesta ja sen uhreista. Pelaajat astuvat Likvidaattorien, onnettomuuden jälkien raivaamiseen kutsuttujen rohkeiden miesten ja naisten, saappaisiin.

Tässä pelissä ei tarvitse kohdata säteilyn aiheuttamia mutantteja tai anomaleja, kehittäjät vakuuttavat. Sen sijaan koet Tšernobylin ydinvoimalaitoksen reaktorionnettomuuden todelliset seuraukset.

Chornobyl Liquidators lupaa kypsän ja tunnepitoisen tarinan, joka sisältää moraalisia valintoja. Pelaajat joutuvat tekemään vaikeita päätöksiä samalla kun kokevat onnettomuuden psykologisia vaikutuksia stressimekanismin kautta, joka voi johtaa jopa hahmon sydänkohtaukseen.

Tarina avautuu useista näkökulmista, jolloin pelaajat voivat osallistua suoraan tai välillisesti tapahtumiin, jotka tapahtuivat huhtikuun lopun ja syyskuun puolivälin 1 päivästä 1986. Peli lupaa kaksi mahdollista loppua, mikä vetää pelaajat entistä syvemmälle tapahtuman monimutkaisuuksiin.

Tšernobylin onnettomuus, jota pidetään historian pahimpana ydinvoimalaonnettomuutena, sai uutta huomiota :n saman nimisen arvostetun minisarjan ansiosta. Se on myös tuttu paikka pelaajille, sillä se on keskeinen alue S.T.A.L.K.E.R. -pelisarjassa ja mieleenpainuva tehtävä Call of Duty 4: Modern Warfare -pelissä.

Sekä kehittäjä (tunnettu – ja -peleistä) että julkaisija ovat puolalaisia studioita. Chornobyl Liquidators julkaistaan Steamissä 6. kesäkuuta alkaen.

LÄHDE

Odotettu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ilmestyy vihdoin syyskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ilmestyy vihdoin syyskuussa – katso uusi traileri

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotettu post-apokalyptinen 2: Heart of Chornobyl -selviytymispeli ilmestyy vihdoin syyskuun 5. päivä 2024. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Pelin piti aiemmin ilmestyä jo joulukuussa 2022, mutta sen julkaisua viivästytti jatkuva sota Ukrainassa ja tarve lisäkehitykselle.

Tänään julkaistussa lausunnossa kertoi, että viivästyminen on tarpeellinen varmistaakseen, että peli on ”korkeinta laatua”. Kehittäjä ilmoitti saaneensa ”tuhansia mielipiteitä” pelin demoa testanneilta pelaajilta.

Kehittäjä sanoi myös olevansa sitoutunut ”saavuttamaan korkeimman mahdollisen teknisen suorituskyvyn. Siksi tarvitsemme lisää laadunvarmistusta ja hienosäätöä”.

: Heart of Chornobyl ilmestyy :lle , ja -palveluiden kautta sekä ja S -konsoleille syyskuun 5. päivä 2024.