S.T.A.L.K.E.R. 2 tulee käyttämään Unreal-moottoria – julkaisu vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 tulee käyttämään Unreal-moottoria – julkaisu vuonna 2021

S.T.A.L.K.E.R. 2

Fiktiiviseen toiseen Tšernobylin onnettomuuden jälkeiseen maailmaan sijoittuva selviytymisräiskintä on saamassa jatkoa vuonna 2021, kun ilmestyy. Pelin ukrainalainen kehittäjä on ilmoittanut Twitterissä, että peli tulee käyttämään edeltäjistään poiketen -moottoria.

Alkuperäinen S.T.A.L.K.E.R. -peli ja sen esiosa ja jatko-osa käyttivät omaa X-Ray -moottoria, joka samaan aikaan mahdollisti hienoja efektejä, mutta oli buginen. Unreal -moottoriin siirtyminen tekee uudesta pelistä vakaamman ja helpottaa pelin modien tekemistä.

Ensimmäinen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa S.T.A.L.K.E.R.: Clear näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

paljastettiin alunperin jo vuonna 2010 ja sen piti ilmestyä vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin. Pelissä piti olla täysin uusi useampaa pelialustaa tukeva moottori. Peli herätettiin henkiin vuonna 2018 ja nyt alustava julkaisuajankohta on 2021. Vielä ei ole selvää mille alustoille peli julkaistaan.

www.stalker2.com

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys jatkuu jälleen

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kehittäjä on ilmoittanut -kanavallaan jatkaneensa odotetun 2: Heart of Chornobyl -pelin kehitystä.

Pelin kehitys ajautui tauolle Venäjän hyökätessä Ukrainaan maaliskuussa. Tällöin pelin kiovalainen kehittäjä ilmoitti keskittyvänsä auttamaan työntekijöitään ja näiden perheitä.

Sittemmin myös pelin kirjoitusasu muutettiin vastaamaan ukrainan kieltä.

Vielä ei ole varmaa kuinka paljon muutaman kuukauden tauko on vaikuttanut pelin kehitykseen. Mutta peliä tuskin tullaan näkemään vielä sen joulukuun julkaisuajankohtana.

Kommentoi

S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kirjoitusasu muutettiin ukrainan kielelle Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kirjoitusasu muutettiin ukrainan kielelle

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotetun S.T.A.L.K.E.R. 2 -selviytymispelin kehitys vietiin hiljattain tauolle Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Nyt pelin kehittäjä on muuttanut pelin kirjoitusasun vastaamaan ukrainan kieltä.

Aiemmin pelin koko nimi oli S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, joka on alueen venäjän kielinen versio. Nyt peli kantaa nimeä S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

GSC Game World oli yksi ensimmäisistä pelinkehittäjistä, jotka puhuivat Venäjän hyökkäystä vastaan. Myös monet muut pelifirmat ovat osoittaneet tukensa Ukrainalle ja lahjoittaneet suuria summia humanitääriseen apuun.

S.T.A.L.K.E.R. 2 pelin on määrä ilmestyä PC:lle Steam ja Store -palveluiden kautta sekä Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi