Sci-fi seikkailu Obduction ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Sci-fi seikkailu Obduction ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Indie pelikehittäjä Cyanin vuonna 2016 julkaisema sci-fi seikkailu- ja pulmanratkontapeli on ladattavissa GOGista aina lauantaihin kesäkuun 1. päivään asti. on tunnettu parhaiten -peleistä.

Peli sijoittuu vieraalle planeetalle, johon pelaaja on kaapattu. Joudut ratkomaan planeetan pulmia päästäksesi takaisin maahan. Pelissä liikkuminen tapahtuu ensimmäisestä persoonasta ja pelissä tehdyt valinnat vaikuttavat pelin loppuun.

Obduction on ladattavissa ilmaiseksi GOG-kaupasta PC:lle sekä Macille.

Tunnetko olosi vanhaksi? Nämä pelilegendat täyttävät tänä vuonna 30 vuotta Kommentit pois päältä artikkelissa Tunnetko olosi vanhaksi? Nämä pelilegendat täyttävät tänä vuonna 30 vuotta

Vanhuus ei tule yksin, eikä myöskään kello kaulassa. Näinhän se vanha kliseinen sanontakin kertoo.

Vuonna 1993 tekniikka kehittyi paljon. Intel esitteli Pentium prosessorin, Microsoft julkaisi Windows NT 3.1:n ja World Wide Web syntyi. Super Nintendo Entertainment System oli tuolloin uusinta uutta, ja ihmiset nauttivat videopeleistä, kuten Super Mario World ja Final Fantasy 3. Vuonna 1993 julkaistiin myöskin huomattava määrä sellaisia videopelejä, joista väki puhuu kylillä ja toreilla vielä tänäkin päivänä. Ja myönnettäköön, että osa näistä alla olevista listatitteleistä on allekirjoittaneella kovassa ajossa vielä 30 vuotta myöhemminkin. Voit katsoa mitkä legendaariset pelit viettävät kolmekymppisiään tänä vuonna tästä:

Star Fox

Super Nintendo Entertainment System sai suurta kiitosta julkaisunsa jälkeen, eikä tämä ylistys hidastunut pitkään aikaan. Pieni peli, jossa monikulmainen grafiikka nimeltä , julkaistiin maaliskuussa 1993, ja se oli toinen 3D Nintendo peli X:n jälkeen Gameboylle. Star Fox oli scifi-shooter, joka seurasi Fox McCloudia ja hänen antropomorfista hävittäjälentäjätiimiään, kun he taistelivat Androssin hyökkääviä joukkoja vastaan. Fox McCloudin suosio ansaitsisi hänelle useita jatko-osia Star Fox sarjalle sekä roolin Smash Bros kokoonpanossa.

Myst

oli erilainen peli, josta tuli yllätyshitti Macintosh tietokoneissa. Lopulta se siirtyi muille kuin Macintosh alustoille, ja sitä sittemmin pidetty yhtenä parhaista koskaan tehdyistä videopeleistä. Myst oli myydyin -peli vuoteen 2002 asti, jolloin The Sims pudotti sen valtaistuimetaan.

Peli seuraa nimeämätöntä hahmoa, joka lukee kirjan, joka kuljettaa heidät Mystin saarimaailmaan. Pelaaja jatkaa palapelin ratkaisemista saarella paljastaen lisää saaren taustatarinaa. Useita jatko-osia ja uusintaversioita luotiin, mutta yksikään ei ollut yhtä onnistunut kuin alkuperäinen.

Mega Man X

Super Nintendon edeltäjällä alkanut sarja palasi uudelleen kuvitellulla ilmeellä ja kypsemmällä tarinalla. Se tapahtuu alkuperäisen Mega Man maailman tulevaisuudessa, jossa arkeologi löytää tohtori Lightin laboratorion yhdessä säilyneen androidin kanssa, joka myöhemmin nimettiin X:ksi Se noudattaa samaa kaavaa kuin aiemmat Mega Man erät, joissa taistelet yhtä pientä roistoa vastaan kerrallaan (yhteensä kahdeksan), ennen kuin otat ison baddyn vastaan. Toisin kuin sarjan aiemmissa peleissä, joissa tohtori Wily oli kaiken takana, X:n on kohdattava Sigma niminen Reploid kollega

Sim City 2000

SimCity todella tasoitti tietä elämän simulaatiopeleille. Ennen kuin The Simsistä tuli yleinen nimi, oli SimCity. Simcity 2000 räjähti näyttämölle Macintosh tietokoneilla ja päätyi lopulta muille alustoille, kuten SNES:lle, Sega Saturnukselle ja Playstationille. Tämä sarjan toinen iteraatio perustui SimCity Classicin menestykseen lisäämällä jännittäviä uusia rakenteita, monipuolisia maisemia vaihtelevilla korkeuksilla ja jopa maanalaisia kerroksia kaikenlaisen infrastruktruurin luomiseksi. Yksinkertaisesti sanottuna SimCity 2000 vei kaupungin rakennussimulaatio pelin uusiin korkeuksiin.

The Legend Of Zelda: Link's Awakening

Et voi puhua suosituista videpeleistä mainitsematta Legend Of Zelda -sarjaa, etkä voi mainita suosittuja Legend Of Zelda pelejä tuomatta esiin niistä ensimmäistä, joka on luotu käsikonsoleille. Link's Awakening luotiin Nintendon Gameboylle, mutta se ei ole ollut ainoa asia, joka erosi tästä erästä.Toisin kuin aiemmant Legend Of Zelda pelit, Link's Aawakening ei sisältänyt Zeldaa, Hyrulea tai Triforcea, jotka ovat kolme tukipilaria muussa sarjassa. Näistä muutoksista huolimatta siitä tuli myydyin Gameboy peli elokuussa 1993.

Secret Of Mana

Jos olet Final Fantasy pelisarjan fani, on sinun juttusi. Sen lisäksi, että sen on kehittänyt Squaresoft (nyt Square Enix), se pelaa samalla tavallla kuin useimmat Final Fantasy pelit. Se ei kuitenkaan käytä vuoropohjaisia taisteluja, joihin Final Fantasy fanit ovat tottuneet. Secret Of Mana seuraa päähenkilökolmikkoa, joka yrittää estää imperiumia valloittamasta maailmaa. Vaikka peli myi poikkeuksellisen hyvin Japanissa, se sai vain vähän tai ei ollenkaan markkinointia Pohjois-Amerikassa. Tästä huolimatta siitä tuli toiseksi myydyin SNES-peli, ja Mortal Kombat voitti sen kärkipaikasta.

Disney's Aladdin

Tiesit, että se tulee olemaan täällä. Toki kukaan ei voittanut pelättyä taikamattotasoa Ihmeiden luolassa, mutta siksi rakastit Aladdin peliä. Se oli haastavaa, ja riippumatta siitä, kuinka monta kertaa laava tarttui sinuun, jatkoit pelin pelaamista, vaikka se tarkoitti aloittamista alusta uudelleen. Omenoiden heittämistä Agrabahin palatsin vartijoihin oli jotain nautinnollista, mikä vaikeutti ohjaimen laskemista alas. Jos onnistuit pakenemaan Ihmeiden luolasta, kuulut tulostaululle jonnekin.

NBA Jam

Jotkut parhaista videopeleistä olivat niitä, joista voit nauttia mukavasti omassa kodissasi sekä pizzeria pelihallissa, oli pelipeli, jossa kilpailtiin ystäviä vastaan vuonna 1993. Ei ollut mitään muuta kuin, hieroa sitä ystäväsi kasvoihin, kun olit rullalla ja syttyä tuleen juuri ennen kuin hyppäsit kentän vastakkaisesta päästä slam dunkille.

Se oli juhlapeli ennen Mario Partya, että kutsuit ystäväsi pelaamaan koulun jälkeen. Sinun on pelattava suosikki NBA-pelaajana suosikkijoukkueessasi.

Super Mario All-Stars

Mario putkimies on sielllä Mikki Hiiren kanssa suosion suhteen. Hänellä oli useita erinomaisia videopelejä ennen Super Nintendon julkaisua, ja mikä olisi parempi tapa lisätä myyntiä kuin laittaa nämä pelit myös SNES:iin? All-Stars kokoaa neljä Mario peliä alkuperäiseltä Nintendolta yhdelle konsolille. Kokoelma koostui Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels, Super Mario Bros 2 ja Super Mario 3. Uusintaversiot sisälsivät virheenkorjauksia, päivitettyä musiikkia ja muokattua pelifysiikkaa.

Doom

Tiesitkö että peli, joka voisi toimia leivänpaahtimella, ilmestyi vuonna 1993? Aivan oikein, alkuperäinen täyttää 30 vuotta, joten on aika pölyttää tämä lapsuutesi jäänne ja toivottaa sille hyvää syntymäpäivää. Tämä on virstanpylväs. Jatka taistelua demonien ja epäkuolleiden laumoja vastaan Union Aerospace Corporationin puolesta juhlassa. Doom on yksi alkuperäisistä ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä, ja jatko-osia sille kehitetään edelleen.

Klassisia Myst -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Klassisia Myst -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Riven

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoilee tällä kertaa pelipakettia, joka sisältää -pelisarjan osia, sekä muita seikkailuja.

Maksamalla vain 1 euron saat:

  • Myst: Masterpiece Edition
  • Spelunx and the Caves of Mr. Seudo
  • Cosmic Osmo and the Worlds Beyond the Mackerel

Jos maksat vähintään 8,79 euroa saat lisäksi nämä pelit:

  • realMyst: Masterpiece Edition
  • : Exile
  • Myst IV: Revelation
  • Alennuskuponki Myst -peliin.

Jos maksat 7,95 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös nämä pelit:

Paketti on ostettavissa aina helmikuun 11. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -laitteilla.