Shadow of the Colossus henkinen uutuus peli Early Accessiin Kommentit pois päältä artikkelissa Shadow of the Colossus henkinen uutuus peli Early Accessiin

on kolmihenkisen -pelistudion seikkailupeli joka huokuu monen rakastamaa tyyliä. Pelin kehistys alkoi vuonna 2014 ja he keräsivät joukkorahoituksella Kickstarterissa yli puoli miljoonaa euroa.

Pelissä seikkaillaan jäätävässä ja lohduttomassa maailmassa taistellen jättimäisiä pomoja vastaan. Selvitäksesi joudut etsimään varusteita sekä nuotio paikkoja joissa voit levätä ja estää hahmon uupumisen.

Peli on saatavilla -palvelun Early Accessissä 31.1.2019 ja kehittäjät arvioivat pelin valmistuvan 6-12 kk päästä. Peli julkaistaan myös Playstation 4:lle ja Xbox One:lle.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.