Shenmue -animaatiosarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Shenmue -animaatiosarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Shenmue

Kulttipeli on saamassa oman sarjansa Adult Swimin ja Crunchyrollin toimesta. Nyt sarjasta on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Sarja sijoituu vuoden 1986 Yokosukaan, jossa Ryo Hazuki on treenannut itsensä Hazuki Jujitsun mestariksi isänsä johdolla. Eräänä päivänä salaperäinen mies tappaa Ryon isän ja varastaa tämän suojeleman ”peilin”. Ryo lähtee kostoretkelle, mutta huomaa pian ajautuneensa sotivien alamaailman organisaatioiden keskelle.

Sarja perustuu samaa nimeä kantavaan pelisarjaan, jonka on luonut, tuottanut sekä ohjannut Yu Suzuki. Ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1999 Dreamcast -konsolille. Toinen osa ilmestyi vuonna 2001 ja kolmas vuonna 2019.

Shenmue -sarja ilmestyy Adult Swimiin helmikuun 5. päivä.

Kommentoi

Gundam-faneille tarjolla herkkua: 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja streamattavissa Crunchyrollissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam-faneille tarjolla herkkua: 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja streamattavissa Crunchyrollissa

Tärkeä osa -historiaa on nyt katsottavissa helposti internetistä. Suosittuun anime-sarjoja ja elokuvia esittävään stram-alusta Crunchyrolliin on nimittäin juuri ilmestynyt 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja.

Myös First Gundam -nimellä tunnettu Kidō Senshi ilmestyi vuonna 1979, ja sen tuottajana toimi Sunrise-studio. Sarjaa julkaistiin 43 osan verran huhtikuusta 1979 tammikuuhun 1980.

Sarja on tärkeä osa mecha-animen historiaa, ja käynnisti suositun -sarjan, josta on julkaistu jo lukuisia eri osia ja esimerkiksi suosittuja keräilyfiguureita.

Pääset katsomaan sarjaa täällä.

Kommentoi

Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Blair Witch, Shenmue ja Death’s Gambit Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Blair Witch, Shenmue ja Death’s Gambit

Blair Witch

Humble Bundle tarjoilee jälleen pelipakettia, joka sisältää mm. Blair Witch, I & II ja Death’s Gambit -pelejä pikkurahalla.

  • Maksamalla vähintään 0,84€ saat Scribblenauts Unlimited, Beyond Eyes, ja Bulb Boy -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 4,05€ saat aiempien lisäksi myös I & II, Where the Water Tastes Wine ja Death’s Gambit -pelit.
  • Jos maksat 10,18€ saat kaikkien aiemmin mainittujen lisäksi myös Blair Witch -pelin sekä Good Boy Pack -lisäosan.

Voit hankkia paketin täältä. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja ja -yhteensopivia. Osa peleistä tukee myös ja Linux -käyttöjärjestelmiä. Paketti on saatavilla lokakuun 1. päivään asti.

Kommentoi