Silent Hill -pelisarjan graafikko Masahiro Ito työstää uutta peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Silent Hill -pelisarjan graafikko Masahiro Ito työstää uutta peliä

Useiden -pelien vastaava graafikko Masahiro Ito ilmoitti, että työstää uutta projektia yhtenä ydinhenkilönä. Ito oli aikoinaan mukana Team Silentissä, joka toteutti Silent Hill -pelisarjan neljä ensimmäistä peliä. Pelin viides osa luovutettiin englantilaiselle Climax Studiolle ja kuudes osa yhdysvaltalaiselle Double Helixille.

Fanit toivovat tietenkin jatkoa Silent Hillistä, etenkin kun Hideo Kojima ilmoitti hiljattain halustaan tehdä paluun kauhupelien pariin. Kojima oli mukana työryhmässä, joka toi vuonna 2014 lyhytpelin nimeltä P.T. Se oli pelattava teaseri ja traileri tulevasta Silent Hillsistä, jonka julkaisu ei lopulta toteutunut. Ennen uuden Silent Hillsin julkaisua Kojima lähti peliyhtiö Konamista, ja poisti P.T.-pelin PlayStation Networkista. Pelaajilla ei ollut enää mahdollisuutta asentaa teaseria uudelleen.

Vuonna 2012 Ito twiittasi, että haluaisi tehdä Hideo Kojiman kanssa uuden Silent Hill -pelin, jos Kojima niin päättäisi. Ito ei ollut mukana P.T.:ssä, mutta hänellä oli halua jatkaa pelisarjan parissa.

Artikkelikuva: Mobygames kuvakaappaus Silent Hill 2: Pyramid-Head

Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti : Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.

Massiivinen avoimen maailman Lord of the Rings MMO-peli tulossa Amazonilta Kommentit pois päältä artikkelissa Massiivinen avoimen maailman Lord of the Rings MMO-peli tulossa Amazonilta

Ontuvan New World -moninpelin kehittänyt on parhaillaan kehittämässä uutta -moninpeliä.

Peli sijoittuu Keskimaan kolmannelle ajalle, mutta ei kuitenkaan perustu eikä liity Amazonin The Rings of Power -tv-sarjaan.

Peli ei myöskään liity peruttuun LOTR MMO-peliin, joka oli kehitteillä yhteistyössä kiinalaisen Tencentin kanssa. Projekti laitettiin jäihin vuonna 2021.

Uuden pelin kehityksestä vastaa Amazonin hiljattain hankkima -studio, joka on aiemmin kehittänyt mm. Enter the Matrix, Star Wars Episode III, Indiana Jones and the Emperor's Tomb -pelit.

Tuleva The Lord of the Rings MMO-peli on tulossa PC:lle ja konsoleille.