Silent Hill -pelisarjan graafikko Masahiro Ito työstää uutta peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Silent Hill -pelisarjan graafikko Masahiro Ito työstää uutta peliä

Useiden Silent Hill -pelien vastaava graafikko Masahiro Ito ilmoitti, että työstää uutta projektia yhtenä ydinhenkilönä. Ito oli aikoinaan mukana Team Silentissä, joka toteutti Silent Hill -pelisarjan neljä ensimmäistä peliä. Pelin viides osa luovutettiin englantilaiselle Climax Studiolle ja kuudes osa yhdysvaltalaiselle Double Helixille.

Fanit toivovat tietenkin jatkoa Silent Hillistä, etenkin kun Hideo Kojima ilmoitti hiljattain halustaan tehdä paluun kauhupelien pariin. Kojima oli mukana työryhmässä, joka toi vuonna 2014 lyhytpelin nimeltä P.T. Se oli pelattava teaseri ja tulevasta Silent Hillsistä, jonka julkaisu ei lopulta toteutunut. Ennen uuden Silent Hillsin julkaisua Kojima lähti peliyhtiö Konamista, ja Konami poisti P.T.-pelin Networkista. Pelaajilla ei ollut enää mahdollisuutta asentaa teaseria uudelleen.

Vuonna 2012 Ito twiittasi, että haluaisi tehdä Hideo Kojiman kanssa uuden Silent Hill -pelin, jos Kojima niin päättäisi. Ito ei ollut mukana P.T.:ssä, mutta hänellä oli halua jatkaa pelisarjan parissa.

Artikkelikuva: Mobygames kuvakaappaus 2: Pyramid-Head

Kommentoi

eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa

eFootball 2022

Konamin eFootball 2022 -jalkapallopeli on saapumassa mobiililaitteille kesäkuun 2. päivä. Uusi versio korvaa aiemman 2021 -pelin.

Pelin piti ilmestyä mobiililaitteille jo viime vuoden lopulla, mutta julkaisua viivästettiin. Mobiiliversion päivitys tuo mukanaan uutta pelimekaniikkaa sekä Dream Team -tilan.

Varsinainen ilmestyi kesäkuussa 2021 ja on saamassa myöskin kesäkuussa uuden 1.1.0 päivityksen :lle ja konsoleille. Konsoliversiossa moninpelin voitto ja tappio päätöksentekoon sekä palvelimiin on luvassa parannuksia.

Tulossa on myös mobiililaitteiden ja konsoliversioiden välinen tietojen jakaminen.

Konsoliversiopäivitys lisää parannuksia voitto/tappio-päätöksentekoon online-otteluissa ja palvelinparannuksia. Tietojen jakaminen konsoli- ja mobiiliversioiden välillä on myös työn alla.

Kommentoi

Klassiset mutanttikilpikonna Turtles -pelit tulossa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset mutanttikilpikonna Turtles -pelit tulossa PC:lle ja konsoleille

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Konami, Nickelodeon sekä Digital Eclipse ovat tuomassa klassisia Teenage Mutant Turtles -pelejä yksiin kansiin PC:lle ja konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Teenage Mutant Turtles: The Cowabunga Collection -kokoelma sisältää 13 klassista kolikkopeli, NES, Sega MegaDrive, sekä Game Boy -peliä:

Teenage Mutant Ninja Turtles (kolikkopeli)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (kolikkopeli)
Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time (SNES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (SNES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega MegaDrive)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega MegaDrive)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Back From The Sewers (Game Boy)
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Radical Rescue (Game Boy)

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi