Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa

Skate 4

Viime kuussa huhuiltiin tulevan 4 -pelin julkistamisesta ja nyt on julkaissut ensimmäistä virallista raakakuvamateriaalia tulevasta pelistä. Samalla pelin ennakkokokeiluihin on avattu rekisteröityminen.

Videolla nähdään materiaalia pelin raakaversiosta, mutta antaa hyvin osviittaa siitä mitä on tuloillaan. Videolla nähdään myös uusia ominaisuuksia, joita ei aiemmissa peleissä ole nähty. Näihin kuuluu mm. hyppiminen esteiden välillä ilman lautaa.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020.

Kommentoi

FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri

FIFA Mobile

EA:n Mobile -mobiilipeli on saanut uuden päivityksen myötä liudan tuoreita ominaisuuksia. Mukana on mm. Manager Mode -valmennustila ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Valmennustilassa pelaajat voivat suunnitella strategioita etukäteen ja säätää taktiikoita reaaliajassa. Tilassa ottelut etenevät täysin automaattisesti ja pelaajat voivat valita neljästä valmiista taktiikka-asetuksesta: Attacking, Control, Counter sekä Defense.

Pelimekaniikkaan on pävitetty mm. pelaajan valinnan vaihtoehtoja, maalivahteja on paranneltu sekä heikomman jalan virheitä on säädetty.

Lisäksi peliin on saatu uusia maajoukkueiden pelipaitoja sekä logoja yli 30 eri maasta.

on saatavilla ja Android -laitteille.

Kommentoi

Huhu: Skate 4 -peli paljastetaan heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skate 4 -peli paljastetaan heinäkuussa

Skate 4

Huhujen mukaan olisi valmistelemassa uuden 4 -pelin paljastusta heinäkuussa. Samaisten huhujen mukaan peli olisi niinkin pitkällä kehityksessä, että siitä on jo pidetty pitkiä kokeilujaksoja.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

on varmistanut, että se aikoo julkaista neljä toistaiseksi nimeämätöntä peliä tämän tilivuoden neljännellä neljänneksellä. Yksi näistä voi hyvinkin olla juuri 4.

Virallisesti kyseisestä pelistä ei ole kuultu sitten vuoden 2021, jolloin pelin Twitter -tilillä kerrottiin pelin olevan tekeillä.

Kommentoi