Skater XL:stä hahmopaljastukset ja gameplay -traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skater XL:stä hahmopaljastukset ja gameplay -traileri

Heinäkuussa virallisesti julkaistava on saanut gameplay -trailerin. Peli on jo nyt saatavilla Steamin Early Accessin kautta, mutta konsolipelaajat saavat vielä odottaa kolmisen kuukautta.

Trailerin mukana paljastettiin, että pelaaja voi valita hahmokseen Tom Astan, Tiago Lemosin, Evan Smithin ja Brandon Westgaten tai sitten tehdä ihka oman hahmonsa peliin. Ympäristönä tulee toimimaan Los Angelesin kantakaupunki, johon sisältyy ainakin LA Convention Center, the Staples Center ja useita muita Losin aukioita, rakennuksia, parkkipaikkoja ja kujia. Mukana luvataan myös olevan joitain ikonisia West Coastin skeittispotteja.

Aiemmassa uutisessa kerroimme miten pelissä ei ole esiohjelmoituja temppuja vaan liikettä ohjataan Dualshock-ohjaimen tateilla – vasen ohjaa vasenta jalkaa ja oikea ohjaa oikeaa jalkaa. Näin ollen temput eivät aina ole täysin samanlaisia.

Skater XL julkaistaan heinäkuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja :lle.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.