SkyShowtime paljasti kesäkuun uutuudet – mukana Star Wars: Strange New Worlds ja George Clooneyn tähdittämä A Ticket to Paradise Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime paljasti kesäkuun uutuudet – mukana Star Wars: Strange New Worlds ja George Clooneyn tähdittämä A Ticket to Paradise

Star Trek: Strange New Worlds

on julkistanut kesäkuun uutuuksia ja jatkuvia suosikkisarjoja. Ensi-iltansa saa odotettu -sarjan toinen kausi sekä useammat elokuvat niin trillerien, kauhun kuin romanttisten komedioidenkin ystäville.

Kesäkuun 16. päivä ensi-iltansa saa Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi. Sarja on nähtävissä yksinoikeudella vain SkyShowtimella. Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romjin förstinä, Ethan Peck tiedeupseeri Spockina, Jess Bush hoitaja Christine Chapelina, Christina Chong La'an Noonien-Singhinä, Celia Rose Gooding kadetti Nyota Uhurana, Melissa Navia luutnantti Erica Ortegasina ja Babs Olusanmokun tohtori M'Bengana. Lisäksi Paul Wesley tekee toisella kaudella paluun vierailevana tähtenä James T. Kirkin roolissa ja mukaan liittyy Carol Kanen toistuva hahmo Pelia.

Lisäksi kesäkuussa ensi-iltansa saa tanskalaissarja Kamikaze, jossa 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Aiemmin julkistetuista sarjoista uusia jaksoja on luvassa muun muassa sarjoihin Fatal Attraction sekä A Town Called Malice.

Elokuvista ensi-iltansa saavat esimerkiksi Watcher, trilleri Bukarestiin muuttavasta amerikkalaisnaisesta, joka huomaa naapurin tarkkailevan häntä jatkuvasti ikkunastaan, Oscar-voittajien George Clooneyn sekä Julia Robertsin tähdittämä romanttinen komedia Ticket to Paradise sekä jännittävä draama The Forgiven, jossa varakkaat lontoolaiset David ja Jo Henninger (Ralph Fiennes ja Jessica Chastain) koettavat peitellä marokkolaisen teinipojan kuolemaa.

Kamikaze

12.6.2023

Kamikaze seuraa, kuinka vahvatahtoinen ja hurmaava 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Yhtäkkiä hän löytää itsensä yksin isosta kartanosta, missä hänellä on kalliit autot tallissa ja ainakin teoriassa kaikki, mistä ihmiset vain haaveilevat: nuoruutta, kauneutta ja (paljon) rahaa. Materialla ei kuitenkaan enää ole merkitystä Julielle, ja hän joutuu etsimään syytä jatkaa eteenpäin. Hän lähtee villille ja myrskyisälle matkalle, joka vie hänet koti-Tanskasta maailman kaukaisiin kolkkiin. Sarja perustuu Erlend Loen romaaniin Muleum.

Star Trek: Strange New Worlds – kausi 2

16.6.2023

Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romijn förstinä ja Ethan Peck tiedeupseeri Spockina. Sarja seuraa kapteeni Pikeä, tiedeupseeri Spockia ja förstiä sekä heidän tutkimusmatkojaan ympäri galaksia vuosina ennen kapteeni Kirkin saapumista U.S.S. Enterpriselle.

Watcher

6.6.2023

Amerikkalainen Julia saapuu Bukarestiin aloittaakseen uuden elämän romanialaissyntyisen aviomiehensä kanssa. Kun naistenmurhaaja alkaa vainota kaupunkia, Julia huomaa naapurin tarkkailevan häntä jatkuvasti ikkunastaan. Yhä ahdistuneemmaksi käyvä Julia yrittää puhua asiasta miehelleen, joka ei kuitenkaan usko häntä ja jopa pilkkaa Juliaa heidän ystävilleen. Sitten naapuri hyökkää Julian kimppuun ja on vähällä viiltää hänen kurkkunsa auki asunnossa.

A Ticket to Paradise

7.6.2023

Oscar®-voittajat George Clooney ja Julia Roberts nähdään jälleen yhdessä Davidina ja Georgiana, entisenä pariskuntana, joka pyrkii yhteistuumin estämään rakastunutta tytärtään tekemästä samaa virhettä kuin he aikoinaan. Working Titlen, Smokehouse Picturesin ja Red Om Filmsin tuottama Ticket to Paradise on romanttinen komedia uusien mahdollisuuksien tuomista suloisista yllätyksistä.

The Forgiven

13.6.2023

Varakkaat lontoolaiset David ja Jo Henninger (Ralph Fiennes ja Jessica Chastain) suuntaavat kovaa vauhtia Marokon aavikon läpi vanhan ystävänsä ylellisiin viikonloppujuhliin, kun matka keskeytyy traagiseen onnettomuuteen, jonka toisena osapuolena on paikallinen teinipoika. Pariskunta saapuu myöhässä hedonistisiin juhliin komealle kartanolle ja yrittää peitellä tapahtunutta paikallisten poliisien avustuksella. Mutta kun pojan isä saapuu etsimään oikeutta, edessä on jännitteiden täyteinen kulttuurien törmäys, joka pakottaa Davidin ja Jon kohtaamaan tekonsa ja sen tuhoisat seuraukset.

Halloween Ends

14.6.2023

Pitkään jatkunut taistelu Laurie Stroden (Jamie Lee Curtis) ja hyytävän Michael Myersin kanssa saapuu päätökseensä. Mielipuolinen naamioitu tappaja välttelee vuosien jälkeen yhä kuolemaa ja jahtaa paitsi Laurieta, nyt myös hänen perhettään. Tässä vuoden 2018 Halloween-menestyselokuvasta alkaneen saagan kolmannessa osassa ohjaaja David Gordon Green vie trilogian päätökseen kihelmöivän jännittävällä ja eeppisellä tavalla.

Bros

16.6.2023

Komedian mestarit tuottaja Judd Apatow (The Big Sick), ohjaaja Nicholas Toller (Neighbors) ja Emmy®- ehdokas Billy Eichner (Billy on the Street) ovat luoneet tämän uuden romanttisen komediahitin. Bros seuraa kahta homomiestä, jotka etsivät rakkautta, mutta joutuvat ensin päihittämään omat sitoutumispelkonsa.

Mrs. Harris Goes To Paris

19.6.2023

Yhteistyössä Diorin muotitalon kanssa toteutettu Mrs. Harris Goes To Paris kertoo 1950-luvun Lontoossa leskeksi jääneestä naissiivoojasta, joka ihastuu päätä pahkaa Diorin couture-mekkoon ja päättää, että hänen on saatava sellainen itselleen. Kun rouva Harris on ensin paiskinut töitä, nähnyt nälkää ja uhkapelannut saadakseen rahat kasaan unelmansa tavoitteluun, hän suuntaa Pariisiin ja seikkailuun, joka muuttaa hänen oman ajattelutapansa lisäksi koko Diorin muotitalon tulevaisuuden.

Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin

Halo Season 2

on julkistanut hittisarjan toisen kauden virallisen trailerin ja key art
kuvat. Uuden kauden kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi iltansa 9. helmikuuta.

Toisella kaudella Master Chief John 117 (Pablo Schreiber) johtaa Spartans eliittijoukkonsa Covenantina tunnettua muukalaisuhkaa vastaan. Järkyttävä välikohtaus karulla planeetalla saa Johnin epäilemään sotansa suunnan olevan muuttumassa. Hän vaarantaa kaik en todistaakseen sen, mitä kukaan muu ei usko: että Covenant aikoo hyökätä ihmiskunnan suurinta linnaketta vastaan. Galaksin kohtalo on vaakalaudalla ja John lähtee etsimään avainta ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon: Haloa.

Showrunnerin ja vastaavan tuottajan David Wienerin (Brave New World) luotsaama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin vuonna 2001 Xboxin ensimmäisen Halo pelin julkaisun yhteydessä. Eeppistä 2500 luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant nimellä tun netun muukalaisuhan välillä kuvaava kuvaava Halo -sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.

Halo sarjan pääosissa nähdään Pablo Schreiber (American Gods) Master Chief Spartan 117:na ja Natascha McElhone (Californication) tri Halseyna. Kummatkin toimivat tällä kaudella myös tuottajina. Näyttelijöistä paluun tekevät myös Jen Taylor (Halo pelisarja, RWB Y), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) ja Danny Sapan i (Penny Dreadful).

Kauden uusia näyttelijätulokkaita ovat Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) ja Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O'Shaughnessy (The Forgiven) ja Tylan Bailey tekevät myös paluun vakiorooleissa toisella kaudella.

Halo sarjan on tuottanut Showtime yhteistyössä 343 Industriesin ja Amblin Televisionin kanssa. Halo sarjan toisen kauden vastaavia tuottajia ovat David Wiener sekä Amblin Televisionin Steven Spielberg, Darryl Frank ja Justin Falvey. Vastaavia tuottajia ovat myös Xboxin / 343 Industriesin Kiki Wolfkill, One Big Picturen Otto Bathurst ja Toby Leslie sekä Gian Paolo Varani. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime sovelluksen kautta Apple iOS, tvOS ja Android laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi

Frasier

1990-luvun NBC:n komediasarja Frasierin fanit voivat nyt kokea sarjan kannettavana roolipelinä, kiitos fanin idean, joka on muutettu täysin pelattavaksi peliksi.

Muutama vuosi sitten kuvittaja Stephen Maurice Graham loi pakkauksia ja logon kuvitteelliselle pelille nimeltään Fantasy.

Vitsi oli yksinkertainen, mutta tehokas. Se perustui ihmisten mielenkiintoon siitä, miltä tuntuisi yhdistää suosittu NBC:n show Frasier, joka kertoo ylimielisestä radio-psykoterapeutista, perinteisen japanilaisen RPG-pelin, kuten Final Fantasyn, kliseisiin ja konventioihin. Ainoa miinuspuoli oli, että vaikka Graham loi upean konseptin, itse peliä ei koskaan tehty.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toinen luoja nimeltään Edward La Barbera on ottanut haasteen vastaan ja julkaissut oman epävirallisen versionsa siitä, miltä Frasier näyttäisi perinteisenä vuoropohjaisena RPG-pelinä, Grahamin vitsinimikkeen alla.

Peli on kehitetty Game Boy Colorille ja Analogue Pocketille ja siinä Frasier suorittaa tehtäviä useille sarjan hahmoille valmistautuessaan illalliskutsuihin. Pelaajat vierailevat Frasierin asunnossa, KACL-studioissa ja Café Nervosassa sekä monissa muissa tutuissa paikoissa, jotka tunnistat varmasti, jos olet koskaan katsonut kyseistä sarjaa. Pelin trailerin voit ottaa haltuun alta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta alkuperäisen Frasierin TV-ensi-illasta. Sarja pitää yhä hallussaan komediasarjojen Emmy-palkintoennätystä 37 voiton ja 107 ehdokkuuden myötä. Alkuperäinen sarja on myös striimattavissa SkyShowtimessa.

Frasierin tarina saa jatkoa marraskuussa, kun sarja palaa tv-ruutuihin vuosien odotuksen jälkeen.