Snowrunner -ajopelin avara luonto näytillä uudella esittelyvideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Snowrunner -ajopelin avara luonto näytillä uudella esittelyvideolla

SnowRunner

Lumisia teitä, hankalakulkuista maastoa ja vaikeasti ajettavia reittejä on luvassa huhtikuussa julkaistavassa -ajopelissä. Suositun -pelin jatko-osa tarjoaa valloitettavaksi täysin uudet maisemat ja kartat. Tällä kertaa merkittävimpänä säätekijänä on mukana pakkanen. Sen myötä luvassa on valtavat määrät lunta ja jäätä.

Isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen ei ole lastenleikkiä. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä.

Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet.

SnowRunner julkaistaan sekä - ja -pelikonsoleille että -tietokoneille 28. huhtikuuta 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla

Legends of Runeterra

Riot Gamesin League of Legends -maailmaan sijoittuva korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy lopullisesti huhtikuun 30. päivä. Peli on parhaillaan avoimessa kokeilussa.

Peli on pelattavissa :llä ja iOS sekä Android -mobiililaitteilla, joiden välillä myös ristiinpelaaminen onnistuu. Ilmestyessään pelissä tulee olemaan 120 uutta korttia sekä uusi alue. Yhteensä alueita tulee olemaan siis seitsemän, Championeita 35 ja kortteja yhteensä 400.

Legends of Runeterra on verrattavissa vastaaviin korttipeleihin kuten Heartstone ja Artifact. Tarkoituksena on käyttää manaa, jonka avulla voi käyttää taikakortteja. Kummallakin pelaajalla on 20 energiapistetä, jonka tippuessa nollaan pelaaja häviää.

Legends of Runeterran lisäksi Riot on julkaisemassa myös Valorant -räiskintämoninpeliään, joka on yrityksen vastine Overwatch ja Counter-Strike -peleille. Pelin beta-kokeilujakso alkaa huhtikuussa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin

Regions of Ruin

Steamissä ilmaispelien jako jatkuu jatkamistaan ja tällä kertaa vuorossa on kaksi pikseligrafiikalla varustettua peliä – strategiapeli Khan VS Kahn ja roolipeli Regions Of Ruin.

Khan VS Kahn

Khan VS Kahn on vuoropohjainen strategiapeli, jossa kaksi heimoa kamppailevat vastakkain. Peli on kuin yhdistelmä eurooppalaisia lautapelejä ja Civilization -pelisarjaa. Voit pelata kavereidesi kanssa samalta koneelta, tai verkossa Steamin moninpelin avulla. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaihin huhtikuun 6. päivään klo 19.00 asti. Peli on saanut enimmäkseen myönteiset arvostelut Steamissä.

Regions of Ruin ja Sieges -lisäosa

Regions of Ruin on sivusuunnasta kuvattu yhdistelmä roolipeliä ja kaupunginrakentelua. Se on kuin Kingdom -peli yhdistettynä avoimen maailman roolipeliin. Paranna hahmoasi eri taidoilla, kerää loottia ja harvinaisia esineitä, työstä omia esineitä ja tutki ympäröivää maailmaa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina tiistaihin huhtikuun 7. päivä klo 8.00 asti :lle, OSX:lle ja Linuxille. Myös pelin Sieges -lisäosa on ladattavissa ilmaiseksi. Peliä pelanneet ovat arvostelleet sen Steamissä erittäin myönteisesti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi