SnowRunner -ajosimulaatio sai Land Rover -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai Land Rover -lisäosan

SnowRunner

Hiljattain uuden sukupolven konsoleille ilmestynyt SnowRunner -ajopeli on saamassa uuden lisäosan myötä Land Rover -merkkisiä ajoneuvoja.

Lisäosan myötä peliin saadaan odotetut Land Rover Defender -mallit 90 ja 110. Defenderit ovat maastoajon ikoneita ja niitä on valmistettu aina vuodesta 1948 tähän päivään asti.

tarjoaa pelaajalle kokonaisen pelimaailman jään peittämiä vesistöjä ja jyrkkiä mäkimaastoja. Kokeneelle ja määrätietoiselle kuljettajalle nämä ovat kuitenkin vain hidasteita. Kuvankaunis, värikylläinen ja yksityiskohtainen pelikartasto tarjoaa hurjan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia tehtäviä sekä erilaisia ajoreittejä koluttavaksi.

Pelaajan ohjattavana on runsas valikoima valtavia työkoneita ja raskaita kulkuneuvoja. Upea, rehevä ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeintä on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Land Rover Dual Pack -lisäosan voi hankkia joko erikseen tai osana Year 1 tai Year 2 -kausipasseja.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi