Sonic The Hedgehog -elokuvan ohjaaja kuunteli faneja: Sonic-siilin mallia muutetaan pelille uskollisemmaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuvan ohjaaja kuunteli faneja: Sonic-siilin mallia muutetaan pelille uskollisemmaksi

maskotiksi noussut ja pelaajien yhdeksi suosikkihahmoksi yltänyt Sonic-siili on saamassa elokuvan, joskaan siitä julkaistut tiedot eivät ole miellyttäneet faneja. Ensimmäisistä mainoskuvista aina tuoreempaan traileriin asti -elokuva on saanut fanien mielialan vaihtumaan innokkaasta odotuksesta kauhusta hikoileviksi.

Nyt elokuvan ohjaaja Jeff Fowler lohduttaa faneja, sillä on lukenut tarpeeksi suoria palautteita. Fowler twiittasi, että siilin malli ja tyyli vaihdetaan. Kaikki Paramountissa ja Segassa ovat sitoutuneet toteuttamaan parhaan hahmon minkä pystyvät.
Sonic The Hedgehog -elokuvan on tarkoitus ilmestyä marraskuussa, eikä ohjaaja ottanut kantaa mahdollisiin viivästyksiin aloittaessaan Sonicin uudelleenmuokkauksen.

Jo julkaistun trailerin voi katsoa uudelleen tästä:

Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin

Ghostbusters VR

Uusi traileri pelistä : Rise of the Ghost Lord on nyt julkaistu, tarjoten yleisölle laajemman katsauksen pelin toimintaan. Peli ilmestyy sopivasti Halloweenin alla eli 26. lokakuuta.

San Franciscon tunnistettavissa maisemissa pelaajat joutuvat pelastamaan kaupungin pahamaineiselta Ghost Lordilta. Toiminnantäyteinen traileri esittelee erilaisia ympäristöjä, kummituksia, mukautusvaihtoehtoja ja pelimekaniikkoja.

”Pelissä korostetaan syventävää, yhteistyössä tapahtuvaa moninpeliä. Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord -pelin pelaajat voivat sukeltaa peliin varustaen itsensä virtuaalisella Proton-repulla, ratkaista arvoituksia ja kokeilla uutta varustusta – kauko-ohjattavista tornitykeistä kummitusviritelmiin. Jokainen tiimin jäsen on avainasemassa, olipa kyseessä sitten pimeän PKE:n kerääminen, välimaailman porttien sulkeminen tai Ghost Trapin heittäminen. Niille, jotka haluavat pelata yksin, on tarjolla vaihtoehto, johon sisältyy kummituskaveri.

Lisänä traileriin julkaisi kehittäjien kierrospöydän, joka tarjoaa syvemmän katsauksen peliin ja PlayStation VR2:n eksklusiivisiin ominaisuuksiin, kuten silmien seurantaan, mukaansatempaavaan valaistukseen ja mukautuviin liipaisimiin. Pelaajat voivat jopa tuntea kuinka heitä roiskitaan.

”Yeah, I got slimed…”

Sony nostaa PS Plus -jäsenyyksien hintoja merkittävästi ilman perusteluja – kuluttajat reagoivat voimakkaasti Kommentit pois päältä artikkelissa Sony nostaa PS Plus -jäsenyyksien hintoja merkittävästi ilman perusteluja – kuluttajat reagoivat voimakkaasti

on ilmoittanut huomaamattomasti -jäsenyyksien vuosihintojen nousevan, ja kyse ei ole pienistä korotuksista. Yhtiö ei ole ilmoittanut lisäävänsä uusia ominaisuuksia, sisältöjä tai parannuksia palveluun, mikä tekee hintojen noususta erityisen kyseenalaisen.

Yhdysvalloissa perustason PS Plus Essential -jäsenyyden hinta nousee 20 dollaria, ja jäsenyys on välttämätön verkkopelaamiseen. Vaikka hinnankorotus koskee kaikkia maita, se on saanut aikaan voimakasta palautetta erityisesti Yhdysvalloissa.

Push Squaren kyselyn mukaan noin 33 prosenttia vastaajista aikoo lopettaa PS Plus -jäsenyytensä kokonaan, kun seuraava laskutusjakso päättyy. Lisäksi 21 prosenttia aikoo siirtyä alempaan jäsenyystasoon. Tämä on huono uutinen Sonylle, joka on pyrkinyt maksimoimaan tulonsa esittelemällä uusia jäsenyystasoja, kuten PS Plus Extra ja PS Plus Premium.

Sonylla on ollut keskimäärin noin 50 miljoonaa aktiivista tilaajaa, ja on mielenkiintoista nähdä, miten tilaajamäärät tulevat reagoimaan hintojen nousuun. Monet toivovat, ja jossain määrin odottavat, tilaajamäärän laskevan merkittävästi hinnankorotuksen seurauksena.