Sonic The Hedgehog -elokuvan ohjaaja kuunteli faneja: Sonic-siilin mallia muutetaan pelille uskollisemmaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuvan ohjaaja kuunteli faneja: Sonic-siilin mallia muutetaan pelille uskollisemmaksi

Sega maskotiksi noussut ja pelaajien yhdeksi suosikkihahmoksi yltänyt -siili on saamassa elokuvan, joskaan siitä julkaistut tiedot eivät ole miellyttäneet faneja. Ensimmäisistä mainoskuvista aina tuoreempaan traileriin asti Sonic The Hedgehog -elokuva on saanut fanien mielialan vaihtumaan innokkaasta odotuksesta kauhusta hikoileviksi.

Nyt elokuvan ohjaaja Jeff Fowler lohduttaa faneja, sillä on lukenut tarpeeksi suoria palautteita. Fowler twiittasi, että siilin malli ja tyyli vaihdetaan. Kaikki Paramountissa ja Segassa ovat sitoutuneet toteuttamaan parhaan hahmon minkä pystyvät.
The Hedgehog -elokuvan on tarkoitus ilmestyä marraskuussa, eikä ohjaaja ottanut kantaa mahdollisiin viivästyksiin aloittaessaan Sonicin uudelleenmuokkauksen.

Jo julkaistun trailerin voi katsoa uudelleen tästä:

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

Sony on odotetun Horizon Call of the Mountain -VR-pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi