Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle” Kommentit pois päältä artikkelissa Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle”

Call of Duty: Warzone

Sony on toimittanut uusia asiakirjoja koskien Microsoftin suunniteltua Activision Blizzardin ostoa ja ilmaissut huolensa Ison-Britannian kilpailu- ja markkinaviranomaiselle Call of Duty -pelin mahdollisesta sabotoinnista PlayStationilla.

Sonyn mainitsemassa mahdollisessa skenaariossa kauhukuvat toteutuisivat niin, että voisi julkaista PlayStationilla Call Of Duty-versioinnin, jonka laatu ja suorituskyky olisivat heikompia -versioon verraten.

saattaa julkaista Call of Duty -pelistä PlayStation-version, jossa viat ja virheet tulevat esiin vasta pelin viimeisellä tasolla tai myöhempien päivitysten jälkeen. Vaikka tällaiset virheet havaittaisiinkin nopeasti, korjaukset tulisivat todennäköisesti liian myöhään, jolloin peliyhteisö olisi jo menettänyt luottamuksensa PlayStationiin Call of Duty -pelien pelipaikkana. Kuten Modern Warfare II todistaa, Call of Duty -pelit ostetaan useimmiten vain muutaman ensimmäisen viikon aikana julkaisusta. Jos tiedettäisiin, että pelin suorituskyky PlayStationilla on huonompi kuin Xboxilla, Call of Duty -pelaajat voisivat päättää siirtyä Xboxille pelätessään pelaavansa suosikkipeliään toisen luokan tai vähemmän kilpailukykyisessä pelipaikassa.” Sony selittää asiakirjoissaan

Sony ei suoranaisesti syyttänyt Microsoftia tahallisesta sabotaasin suunnittelusta, mutta yhtiö pelkää, että sen kilpailija voisi strategisesti suistaa Call of Duty -pelin vauhdin raiteiltaan PlayStationilla.

Lähde: VGC

Kommentoi

Sonyn huhutun ZV-E1 kameran speksit vuosivat ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn huhutun ZV-E1 kameran speksit vuosivat ennakkoon

on tällä hetkellä Canonin rinnalla yksi maailman suurimmista peilittömien kamerarunkojen valmistajista, ja harrastajien mielestä sen peilittömät rungot ovat tällä hetkellä arvostetuimpia. Yhtiöltä on todennäköisesti tällä hetkellä tulossa muitakin uutuuksia, mutta nyt katseet ovat kääntyneet piakkoin tulevaan uuteen julkistukseen, jonka speksit päätyivät juuri verkkoon.

ZV-E1 täydenkennon -peilittömän kameran tekniset tiedot ovat päässeet lipsahtamaan internetin syviin syövereihin. Viimeisimmät huhut vihjailevat, että kamera julistetaan virallisesti vielä tämän kuun loppuun mennessä. Huhumyllyn syövereistä on kantautunut mielenkiintoisimpana speksinä se, että kyseessä on Sonyn ensimmäinen Full Frame E-monut -bloggaajakäyttöön tarkoitettu kamera. Runko perustuisi vahvasti Sonyn A7S111:een, ja muotoilultaan se olisi hyvinkin samankaltainen tällä hetkellä markkinoilla olevan SOn A7C:n kanssa

Alla ovat vuotaneet tiedot ZV-E1 Vlogging peilittömästä kamerasta:

  • Virallinen julistus 29. maaliskuuta 2023.
  • Perustuu a7S III:een
  • 12 megapikselin täyden rungon kenno, joka on peräisin a7S III:sta.
  • 4K60P & 4K120P (ei croppi)
  • ISO 409600
  • Auto-Focus on A7R V:stä, mutta huomattavasti paremmalla tunnistuksella
  • Paljon uusia tekoälyominaisuuksia, erittäin innovatiivisia sellaisia vieläpä
  • Samanlainen runkotyyli kuin ZV-E10:ssä, mutta a7C:n kokoinen ja muutamalla 3-elementillä varustettuna
  • Hinta hieman alle 2500 dollaria
  • Halvempi kuin a7S III

Kommentoi

Sony nimettiin yhdeksi maailman eettisimmäksi yhtiöksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sony nimettiin yhdeksi maailman eettisimmäksi yhtiöksi

Sony PlayStation 5

Ethisphere Institute on nimennyt Sonyn viidettä vuotta peräkkäin yhdeksi maailman eettisimmistä yrityksistä.

Tämän vuoden listalla ehdolla oli jopa huikeat 135 yritystä 19 eri maasta sekä 46 eri toimialalta. Yrityksiä arvioitiin viidessä kategoriassa, joita olivat: hallinto, johtajuus & maine, etiikka & vaatimustenmukaisuusohjelma, etiikkakulttuuri, ympäristö- ja poikkeuksellinen johtajuus ja sitoutuminen liiketoiminnan rehellisyyteen.

Vahvaan eettiseen kulttuuriin perustuva innovaatioiden luominen onkin Sonyn itsensä mukaan yhtiön keskeisin strateginen painopiste.

Yhtiön tunnetuimpia tuotteita ovat PlayStation-pelikonsolit, musiikkisoittimet, kamerat ja televisiot. Sonyn omistamat Music Entertainment ja Sony Pictures ovat maailman johtavimpia musiikki- sekä elokuva- ja tv-alan yrityksiä.

Sonyn koko tiedotustilaisuuden aiheesta voit lukea täältä.

Kommentoi