Sony ja Discord yhteistyöhön – keskustelualusta saapuu osaksi PlayStation -konsoleita Kommentit pois päältä artikkelissa Sony ja Discord yhteistyöhön – keskustelualusta saapuu osaksi PlayStation -konsoleita

Discord

ja ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena keskustelualusta saapuu osaksi -konsoleiden sosiaalisia työkaluja. Sony on samalla myös sijoittanut yritykseen ja saanut vähemmistöosuuden.

Discord saapuu alustavasti osaksi PlayStation -konsoleita ja PS App -mobiilisovellusta aikaisintaan ensi vuoden alussa. Vielä ei ole tarkkaa tietoa miten sovellusta tullaan käyttämään.

Maaliskuun lopulla oli käymässä kauppaa Discordin ostamisesta 10 miljardilla dollarilla, mutta kaupanteko kuitenkin kariutui huhtikuun puolella.

Kommentoi

Huhu: Seuraava Forza Horizon sijoittuu Meksikoon – ilmestyy tämän vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Seuraava Forza Horizon sijoittuu Meksikoon – ilmestyy tämän vuoden puolella

Forza Horizon

Huhujen mukaan seuraava viides Forza Horizon avoimen maailman ajopeli sjoittuisi Meksikoon. Aiheen paljasti Venture Beatin Jeff Grubb alla olevalla videolla. Grubb on aiemminkin tehnyt pelialan paljastuksia onnistuneesti.

Pelisarjan aiemmat osat ovat sijoittuneet Coloradoon, Ranskaan, Italiaan, Australiaan ja viimeeksi Forza Horizon 4 -pelissä Britanniaan.

Nähtäväksi jäänee paljastaako kyseisen pelin tulevilla E3 -messuilla, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019. Crubb on aiemmin paljastanut, että Forza Horizon 5 saattaisi ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Kommentoi

Sony ja Nike julkaisevat PlayStation -aiheiset lenkkarit Kommentit pois päältä artikkelissa Sony ja Nike julkaisevat PlayStation -aiheiset lenkkarit

Sony x Nike PlayStation PG 5

ja Nike ovat jälleen lyömässä hynttyitä yhteen ja aikovat julkaista uudet -aiheiset lenkkarit.

Tällä kertaa kyseessä ovat NBA-pelaaja Paul Georgen nimikkomalli PG 5 ja luonnollisesti niissä nähdään konsolille ominaisia piirteitä kuten värit ja yksityiskohdat.

Kyseiset firmat julkaisivat edelliset PlayStation -aiheiset vuonna 2018. Tuolloin mallina oli PG 2 -kenkä.

PG 5 PlayStation -lenkkarit tulevat myyntiin ensi viikon perjantaina toukokuun 14. ja ne tulevat olemaan saatavilla SNKR -applikaation kautta sekä valikoiduissa Niken verkkokaupassa.

Kommentoi