Sony jakaa ilmaista sisältöä pelaajille osana Play at Home -kampanjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa ilmaista sisältöä pelaajille osana Play at Home -kampanjaa

Sony Play at Home 2021

jatkaa Play at Home 2021 -kampanjaansa ja jakaa ensi viikon alusta lähtien ilmaista sisältöä eri peleihin. Peleinä ovat mm. Call of Duty: Warzone, Destruction AllStars, sekä Rocket League.

Toukokuun 17. päivä alkaen voit lunastaa seuraavat sisällöt ilmaiseksi:

  • – paketti, joka sisältää Notch Wheels, Blue Smoke Boost, Blue Rocks Trail sekä Trimpact BL Player Banner -kosmeettiset kilkkeet.
  • Brawlhalla – paketti, joka sisältää Legend Unlock, Sir Rayelot Skin, Axe and Gauntlet Weapon Skins, Shrug Emote sekä Grimm Sidekick.
  • Destruction AllStars – 1100 Destruction -pistettä
  • 21 – 10 The Show -pakkausta
  • – MyTEAM Series 2 Amethyst Damian Lillard, 5,000 MyTEAM -pistettä + muuta sisältöä
  • – Kyoto Undercover Ronin Outfit ja 200 Rogue Bucks
  • World of Tanks / World of Warships – Tuplasti Courage Pack -pakkauksia World of Tanks: Modern Armor, paketti sisältää viisi x1.5 Silver boosteria, viisi x2 XP boosteria, 7 päivänm Premium Account -paketin sekä muuta. World of Warships: Legends pakkaus sisältää Tier III Arkansas -taistelualuksen, 7 päivää Premium Account -paketin sekä 5x Rare boosteria
  • Warframe – 100 Platinum, 100,000 Credits, 7 Day Affinity Booster, Essential Base Damage Mod Bundle sekä muuta sisältöä

Toukokuun 20. päivä alkaen Call of Duty: Warzone -peliin saa 5 tupla-XP tokenia.

Kommentoi

Sony poistaa PlayStation 5 -ominaisuuden jota kukaan ei käyttänyt Kommentit pois päältä artikkelissa Sony poistaa PlayStation 5 -ominaisuuden jota kukaan ei käyttänyt

Sony Playstation 5

on ilmoittanut poistavansa 5 -konsolin Accolades eli Kehut -ominaisuuden, koska sitä ei yksinkertaisesti käytetty tarpeeksi.

Kyseessä on moninpelissä käytettävä palautejärjestelmä, jossa pelaajat voivat antaa toisille pelaajille kehuja kuten: avulias, sydämellinen ja reilu tyyppi.

Tältä 5 -konsolin kehut ominaisuus näyttää.

Syy miksi ominaisuutta ei juurikaan käytetty saattaa piileä siinä, että käyttäjät eivät yksinkertaisesti löytäneet sitä. Myös monissa moninpeleissä on omat sisäänrakennetut tavat antaa palautetta muille pelaajille.

kuitenkin panostaa edelleen moninpelaamisen sosiaalisiin ominaisuuksiin ja aikoo aloittaa piakkoin mm. näytön jakamiselle sekä peliin liittymisen ilmoituksille. Tulossa on myös mahdollisuus lähettää tarroja sekä ääniviestejä.

Kommentoi

Assassin’s Creed -hahmot saapuvat Brawlhalla -taistelupelin areenoille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed -hahmot saapuvat Brawlhalla -taistelupelin areenoille

Brawlhalla x Assassin's Creed

Ubisoft on tuomassa suositusta Assassin’s Creed -pelisarjasta tutut sankarit osaksi Brawlhallan vauhdikasta nujakointia.

Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla on noussut suosituksi taistelupeliksi helpon lähestyttävyyden ja värikkään hahmokatraan myötävaikutuksella. Brawlhalla tunnetaan myös hauskoista crossover-tapahtumistaan, joissa muista peleistä tunnetut hahmot ottavat osaa pelin hauskoihin mittelöihin. Tällä kertaa tappelukarkeloihin osallistuvat äärimmäisen suositun Assassin’s Creed -pelisarjan huippuassassiini Ezio ja viikinkitaistelija Eivor.

Ezio on jo 56. taistelija pelin valikoimassa. Hänen lisäkseen uusi pelitapahtuma sisältää uudenlaisen pelimuodon, kaksi pelikarttaa ja pienempiä lisäyksiä. Ezion voi lisätä valikoimaansa pelin sisäisellä valuutalla, 7200 kultarahalla tai 100 mammuttikolikolla. Lisäksi saatavilla on kolme erilaista Ezio-asuvaihtoehtoa 140 mammuttikolikon kappalehintaan.

Ezion taistelutyyli mallintaa pelihahmon toimintaa Assassin’s Creed -peleissä eli miekaniskuin ja salaisen ranneterän käytöllä. Mukana on myös viitteitä pelisarjan Animus-simulaatioon ja Ezion käyttämiin erikoisesineisiin, kuten Apple of Edeniin.

AC Crossover -pelitapahtuma käynnistyy pelin sisäisellä aloituksella, joka tuo mukanaan Assassin’s Creed Valhalla -pelistä tutun Eivorin. Uutena pelimuotona oleva Bounty kutsuu pelaajan mukaan kolmeen erilaiseen taisteluhaasteeseen. Lisäksi mukana on kaksi uutta karttaa: Florence Rooftop ja Florence Terrace.

AC Crossover on ostettavissa 300 mammuttikolikon hintaan pelin sisäisestä kaupasta ja se sisältää mies- ja naispuoliset versiot Eivor-hahmosta. Näiden lisäksi pelitapahtumassa uutta ovat muun muassa Leap of Faith -ele Assassin’s Creed -pelistä ja kahdeksan uutta avataria. Pelin uudet esineet ovat ostettavissa ja käytettävissä myös rajoitetun ajan pelitapahtuman jälkeen.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi