Sony jakaa ilmaista sisältöä pelaajille osana Play at Home -kampanjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa ilmaista sisältöä pelaajille osana Play at Home -kampanjaa

Sony Play at Home 2021

jatkaa Play at Home 2021 -kampanjaansa ja jakaa ensi viikon alusta lähtien ilmaista sisältöä eri peleihin. Peleinä ovat mm. , , sekä .

Toukokuun 17. päivä alkaen voit lunastaa seuraavat sisällöt ilmaiseksi:

  • Rocket League – paketti, joka sisältää Blue Notch Wheels, Blue Smoke Boost, Blue Rocks Trail sekä Trimpact BL Player Banner -kosmeettiset kilkkeet.
  • – paketti, joka sisältää Rayman Legend Unlock, Sir Rayelot Skin, Axe and Gauntlet Weapon Skins, Shrug Emote sekä Grimm Sidekick.
  • Destruction AllStars – 1100 Destruction -pistettä
  • MLB The Show 21 – 10 The Show -pakkausta
  • NBA 2K21 – MyTEAM Series 2 Amethyst Damian Lillard, 5,000 MyTEAM -pistettä + muuta sisältöä
  • – Kyoto Undercover Ronin Outfit ja 200 Rogue Bucks
  • / World of Warships – Tuplasti Courage Pack -pakkauksia World of Tanks: Modern Armor, paketti sisältää viisi x1.5 Silver boosteria, viisi x2 XP boosteria, 7 päivänm Premium Account -paketin sekä muuta. World of Warships: Legends pakkaus sisältää Tier III Arkansas -taistelualuksen, 7 päivää Premium Account -paketin sekä 5x Rare boosteria
  • – 100 Platinum, 100,000 Credits, 7 Day Affinity Booster, Essential Base Damage Mod Bundle sekä muuta sisältöä

Toukokuun 20. päivä alkaen Call of Duty: Warzone -peliin saa 5 tupla-XP tokenia.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 sisällöt on virallisesti julkistettu! Activision lupaa ”runsaan valikoiman ilmaista sisältöä tapahtumineen, haasteisiin ja avattaviin camoihin.” Voit katsoa julkaisutrailerin alapuolelta.

Uusi tietokortti sisältää lisätietoa aiemmin vihjatusta Gundam-yhteistyöstä, jossa nähdään alkuperäinen RX-78-2, Charin Zaku ja Witch From Mercury’n Aerial. Lisäksi Activision vihjaa salaperäisestä yhteistyöstä, joka saa fanit jo spekuloimaan mahdollisuuksista.

Todellinen vetonaula on kuitenkin Soap, joka (tavoillaan) tekee paluun Activisionin sanojen mukaan ”kunnioittaakseen hänen perintöään.” Neljän kauden taistelupassi sisältää kahden uuden operaattorin, Hammerin ja Voidin, lisäksi kaksi erillistä Soap-asua, joista toisen saa heti oston yhteydessä.

Vaikka Soap on rakastettu hahmo, suhtautuvat jotkut fanit hänen sisällyttämiseensä kauden 4 taistelupassiin ristiriitaisesti.

”Jälleen kerran Call of Duty herättää henkiin objektiivisesti kuolleen hahmon vain myydäkseen hänelle skinejä”, kirjoittaa YouTube-käyttäjä HiddenXperia. ”Soapia ammuttiin kirjaimellisesti päähän MWIII:n (hirveässä) kampanjassa, nyt hän on taianomaisesti elossa. Olen niin iloinen, että kasvoin pelaamalla CoD:ia ennen kuin aggressiivinen live-palvelu pilasi sen.”

Välillä on kuitenkin paljon uutta sisältöä kahlattavaksi läpi. Modern Warfare III saa kolme aivan uutta 6v6-ydinkarttaa, joista yksi sijoittuu Tokioon. Uusi kausi sisältää myös Demolition-, Hyper Cranked- ja Havoc-pelitiloja, uusia killstreak-sarjoja ja muita lisäyksiä.

Warzonen puolella kausi 4 sisältää päivityksiä Urzikstanin bunkkeriin ja Gulagiin sekä uuden Polaris RZR -ajoneuvon. Taktisen sprintin saappaat ovat herättäneet keskustelua fanien keskuudessa, sillä ne tarjoavat ”rajoittamattoman nopeudenlisäyksen taktiseen sprinttiin ja vähentävät putoamisvahinkoa.”

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 on suunniteltu julkaistavaksi 29. toukokuuta.

Loistavan terävää toimintaa – Arvostelussa Stellar Blade Kommentit pois päältä artikkelissa Loistavan terävää toimintaa – Arvostelussa Stellar Blade

Stellar Blade

Stellar Blade (PS5)

9.5 / 10
Hyvää Hahmot. Grafiikat. Musiikki. Huonoa Keltaisen maalin syndrooma.

Odotettu Stellar Blade (aikaisemmin nimellä ) on korealaisen porukan kehittämä ja Sonyn julkaisema toimintaroolipeli. 

EVE saapuu Maan ulkopuolisesta siirtokunnasta, josta ihmiskunta on hakenut suojaa, mutta hänen paluunsa Maahan on katastrofi. Kun 7. ilmajoukko aloittaa operaationsa, jonka tarkoituksena on ottaa Maa takaisin naytibojen hallinnasta, hurja yllätyshyökkäys tuhoaa hänen yksikkönsä.

Ensikosketus peliin on uskomaton. Grafiikat ovat ainutlaatuiset ja hahmot, viholliset ja ympäristö näyttävät mahtavilta. Peli vastaa ennakko-odotuksia todella hyvin. Monet kutsuvat peliä NieR:in ja Souls-like pelien yhdistelmäksi, ja siltä se myös tuntuu.

Kohti vapautta

Ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla -pelissä, PS5:n upouudessa tarinavetoisessa toimintaseikkailussa. Omituisten ja voimakkaiden olentojen hävittämä Maa on hylätty, ja tuhotun ihmisrodun jäänteet ovat paenneet ulkoavaruuden siirtokuntaan. 

Stellar Blade

Siirtokunnasta saapunut 7. ilmajoukon EVE saapuu planeettamme autioille jäänteille selvän tehtävän kanssa: pelasta ihmiskunta ottamalla Maa takaisin naytiboilta. Mutta kun EVE käy yksi kerrallaan naytibojen kimppuun ja selvittää menneisyyden mysteerejä ihmissivilisaation raunioissa, hän tajuaa tehtävänsä olevan kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Itse asiassa juuri mikään ei ole sitä miltä se näyttää… 

Pelissä on päätarinan lisäksi paljon sivutehtäviä, joita tekemällä saa pelin valuuttaa ja osia aseiden ja varusteiden parantamiseen. Keräilyesineinä toimivat vanhan maailman tölkit, joita haalimalla saat palkinnoksi varusteita ja esimerkiksi uuden pukuvaihtoehdon, joita pelissä on tarjolla monta kymmentä.

Hyökkäys, väistö, esto

Ohjaimen nappiasetukset ovat melko samanlaiset toisten samankaltaisten pelien kanssa. Haastetta pelistä löytyy hyvin, sillä ihan normaalit vihollisetkin tekevät paljon vahinkoa pelaajaan, etenkin pelin alussa. 
Kovemmat ja haastavammat vihollispomot sen sijaan tekevät pelaajasta muusia muutamalla iskulla, jos et onnistu väistämään tai estämään niitä ajoissa. 

Pelissä on myös pieniä haastetehtäviä ripoteltuna sinne tänne pelimaailmaa, aina aikarajoitetuista laatikoiden dekoodaamisesta tarkkuus ammuntaan. Taitoja pelissä pitää avata keräämällä kokemuspisteitä, joita voi sitten käyttää taitojen avaamiseen ja parantamiseen, esimerkkeinä vaikka tuplahyppy ja hyökkäysten lisävahinko.

Stellar Blade

Grafiikat ovat aivan uskomattoman kauniit. Ympäristö, hahmot ja viholliset sopivat täydellisesti yhteen ja peli on tarvittaessa myös hieman pelottava ja synkkä.  Miinusta pelille voi antaa keltaisen maalin syndroomasta, vaikkakin se ei ole yhtä silmiinpistävää kuin joissakin muissa peleissä.

Animaatiot ovat kauniin toiminnallisia ja hyökkäysten voima tulee hyvin ilmi animaatioissa.
Musiikki on huikeaa ja sopii erinomaisesti peliin. Efektit voimistavat hyökkäysten voimakkuuden tunnetta ja äänimaailma on kaikin puolin erinomainen. 

Stellar Blade on saatavilla PlayStation Storesta huokeaan 79,95 €:n hintaan ja Deluxe versio irtoaa 89,95 €:lla. Saatavilla on myös ilmainen demo pelistä. Vaikka hinta on melko korkea, voi todeta pelin olevan hintansa arvoinen.