Sony julkaisi uuden ohjelmoitavan DualShock 4 -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkaisi uuden ohjelmoitavan DualShock 4 -lisäosan

DualShock Back Button

Monet odottavat jo innolla, että paljastaisi vihdoinkin seuraavan sukupolven -konsolin ja samalla sen lisälaitteet. Mutta sen sijaan Sony on lanseerannut uuden lisälaitteen 4 -ohjaimelle.

Kyseessä on Back Button -lisäosa, joka tuo kaksi ohjelmoitavaa lapaa ohjaimen taustalle. Samainen ominaisuus löytyy esimerkiksi Xbox Elite -ohjaimesta sisäänrakennettuna. Lisälaitteelle voi tallentaa kolme valmiiksi ohjelmoitua näppäinasetusta, jotka toimivat kaikkien pelien kanssa. Laitteessa on myös OLED -näyttö joka näyttää tietoa näppäinasetuksista.

Lisäosa ilmestyy ensi vuoden alussa ja sen hinta tulee olemaan n. 30 euroa.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi PC:llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja Xbox One -konsolille.

Kommentoi

Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista

Farming Simulator 22

GIANTS Software on ilmoittanut, että marraskuussa ilmestyvä Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tulee tukemaan ristiinpelaamista moninpelissä. Voit siis haastaa kaverisi ja luoda yhdessä elämäsi maatilan.

”Ristiinpelaamisen onnistunut toteutus merkitsee suurta edistystä moninpelikokemukselle Farming Simulator -sarjassa. Sarjan tullessa yhä suositummaksi ympäri maailmaa ja fanien määrän kasvaessa, sekä PC:llä että konsoleilla, voimme nyt yhdistää virtuaaliviljelijöijät ilman rajoituksia.”

Kommentoi GIANTS Software -ohjelmiston julkaisupäällikkö Boris Stefan

Pelaajat voivat myös luoda oman näköisensä hahmon uuden Character Creator -työkalun avulla. Voit valita mieleisesi hiustyylin, vaatteet sekä asusteet. Vaatteita löytyy tunnetuilta alan merkeiltä kuten Case IH, CLAAS, Fendt sekä John Deere.

Farming Simulator 22 julkaistaan , Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi