Sony julkaisi uuden ohjelmoitavan DualShock 4 -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkaisi uuden ohjelmoitavan DualShock 4 -lisäosan

DualShock Back Button

Monet odottavat jo innolla, että paljastaisi vihdoinkin seuraavan sukupolven Playstation 5 -konsolin ja samalla sen lisälaitteet. Mutta sen sijaan Sony on lanseerannut uuden lisälaitteen 4 -ohjaimelle.

Kyseessä on Back Button -lisäosa, joka tuo kaksi ohjelmoitavaa lapaa ohjaimen taustalle. Samainen ominaisuus löytyy esimerkiksi Elite -ohjaimesta sisäänrakennettuna. Lisälaitteelle voi tallentaa kolme valmiiksi ohjelmoitua näppäinasetusta, jotka toimivat kaikkien pelien kanssa. Laitteessa on myös OLED -näyttö joka näyttää tietoa näppäinasetuksista.

Lisäosa ilmestyy ensi vuoden alussa ja sen hinta tulee olemaan n. 30 euroa.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla PC:lle sekä ja Xbox -konsoleille

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä

Farming Simulator 22

PAN Finlandin jakeleman ja GIANTS Softwaren julkaiseman Farming Simulator 22 -maatalouspelin toisen pelivuoden kausipassi lupaa lisää tekemistä alehintaan.

Farming Simulator 22 on pelisarjansa upein ja monipuolisin julkaisu. Sen ensimmäinen pelivuosi sisälsi runsaasti tekemistä paitsi emopelissä, myös kiehtovissa lisäosissa. Pelin toinen vuosi sisältää runsaasti kiinnostavaa tekemistä. Laajennusten tiekartta kattaa neljä lisäosapakettia sekä yhden isomman pelilaajennuksen.

Paketeista ensimmäinen julkaistaan alkuvuodesta 2023. Sen jälkeen osat kaksi ja kolme julkaistaan vuoden keskivaiheilla. Neljäs lisäosapaketti sekä isompi pelilaajennus tuodaan saataville loppuvuodesta. Aktiivipelaajille ja pelin faneille onkin järkevintä ostaa toisen pelivuoden kausikortti, joka sisältää kaikki vuoden aikana julkaistavat laajennukset ja lisäosat yhdellä hinnalla. Lisäksi kausikortin ostajat saavat bonuksena järeän ja tehokkaan BM-Volvo LM 845 -työkoneen.

Lisäosia on myös mahdollista hankkia erikseen. Kausikortin ostaja kuitenkin säästää hinnassa noin 30 prosenttia yksittäisten lisäosien ostajiin verrattuna.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla 5, ja S, sekä One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi