Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä

PSVR 2

Uuden raportin mukaan on pienentämässä panostuksiaan -pelaamiseen. Samalla maailmalla velloo väitteitä, että PlayStation VR 2:lle on kehitteillä tällä hetkellä vain kaksi omaa VR-peliä.

PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslasit julkaistiin PS5:lle ja tarjosivat parannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna. Myynnin ei kuitenkaan uutisten mukaan ole vastannut odotuksia, eikä Sony ole tehnyt merkittäviä VR-peli-ilmoituksia julkaisun jälkeen.

Kyseinen väite pamautettiin ilmoille sen jälkeen, kun Sony sulki London Studion, joka on tunnettu VR-pelien kehittämisestä alkuperäiselle PlayStation VR:lle.

Kolmannen osapuolen kehittäjät voivat silti julkaista pelejä PSVR 2:lle, mutta vaikuttaa siltä, että Sony saattaa olla vetäytymässä tästä pestistä kokonaan.

Lähde: Androidcentral

Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen

PSVR2

-pelaajat voivat iloita, sillä he pääsevät pian pelaamaan suosittuja -pelejä PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseilla. julkaisee elokuussa 7. päivä adapterin, jonka avulla PS VR2:ta voi käyttää PC:n kanssa. Adapterin hinnaksi on ilmoitettu 60 dollaria.

Aiemmin huhuttiin, että Sony kehittää adapteria PS VR2:lle PC-yhteensopivuutta varten. Tuolloin ei ollut tietoa liitännästä (PS VR2 käyttää normaalisti yksittäistä USB-C-kaapelia), mutta nyt Sony on selventänyt tilannetta. Adapteri liitetään DisplayPort 1.4 -yhteensopivaan porttiin, mutta tarvitset lisäksi oman DisplayPort-kaapelin. Adapterissa on myös USB-liitäntä ja HDMI-lähtö pelin tallentamista tai näytön jakamista varten.

Lähde: Engadget

Sony hakee PlayStation VR2 -adapterille PC-sertifiointia Kommentit pois päältä artikkelissa Sony hakee PlayStation VR2 -adapterille PC-sertifiointia

PSVR2

on toimittanut PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseille tarkoitetun -adapterin sertifiointia varten Etelä-Koreassa. Tämä viittaa siihen, että yritys aikoo tuoda laitteistonsa saataville myös muille alustoille kuin :lle.

Tieto asiasta nousi esiin, kun Twitter-käyttäjä Brad Lynch havaitsi Etelä-Korean kansallisen radiotutkimuslaitoksen verkkosivuilta löytyvän listauksen ”PlayStation VR2 PC -adapterista”. Listaus ei kuitenkaan sisällä muita lisätietoja adapterista.

Sony on jo aiemmin helmikuussa 2024 ilmoittanut suunnitelmistaan tuoda PSVR2 -laitteet PC:lle, ja tämä adapteri saattaa olla ratkaisu sen toteuttamiseen.

”Olemme iloisia voidessamme kertoa, että testaamme parhaillaan mahdollisuutta, jonka avulla PS VR2 -pelaajat voisivat pelata myös PC-pelejä. Tavoitteena on tarjota PS VR2 -pelien lisäksi entistä laajempi pelivalikoiman”, Sony kertoi helmikuussa 2024. ”Toivomme voivamme tarjota tämän tuen vuoden 2024 aikana. Pysykää kuulolla lisäpäivitysten varalta.”
PlayStation VR2

Vaikka sertifiointi ei vielä ole virallinen ilmoitus, se viittaa siihen, että Sony on aikataulussa tuodakseen PS VR2 -laitteet PC:lle vuoden 2024 loppuun mennessä.

549 dollarin hintainen PlayStation VR2 -laite julkaistiin yksinoikeudella 500 dollarin PlayStation 5:lle helmikuussa 2023. Jotta laitteella voisi pelata, tarvittiin siis molemmat laitteet, mikä tarkoitti yli tuhannen dollarin investointia. Sony toivoo varmasti, että PC-julkaisu tuo laitteelle lisää vauhtia, sillä myynti ei ole ilmeisestikään vastannut odotuksia.

Sony Interactive Entertainmentin maailmanlaajuisen liiketoimien johtaja Eric Lempe sanoi joulukuussa 2023, että myynti ”sujuu hyvin”, mutta myönsi myös, että ”odotukset :n vaikutuksesta pelaamiseen olivat yleisesti ottaen korkeammat”.

Lähde: IGN