Sony patentoi Auto-Play -pelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa Sony patentoi Auto-Play -pelitilan

Sony

on hakenut patenttia uudelle tekoälyyn pohjautuvalle järjestelmälle, jonka avulla voisit ohittaa toistuvia tai tylsiä grindaus-osioita lemppari -peleissäsi. Tämä voisi mullistaa pelaamisen, joten silmät ja korvat tarkkana!

Patentti lyhykäisyydessään:

  • Sonyn patentti kuvaa Auto-Play -tilaa, joka hyödyntää tekoälymallia.
  • Tämä oppisi pelaamistyylisi analysoimalla dataa pilvipohjaisista palveluista, kuten PlayStation Network (PSN).
  • Kuvittele, että tekoäly hoitaisi puolestasi ne puuduttavat grindaus-osiot, jolloin pääsisit takaisin itse toimintaan heti kun homma alkaa taas kiinnostaa!

Hyötyjä tästä mahdollisesta tulevaisuudessa tulevassa teknologiasta, voisi olla pelastus pelaajille, jotka kamppailevat pitkien tai toistuvien pelien kanssa. Ohittamalla grindaamisen pelaajat voivat keskittyä niihin osiin, joista he todella nauttivat.

Sonyn Auto-Play AI malli

Kuulostaa huijaamiselta, eikö? Vaikka tämä kuulostaa joidenkin unelmien toteutumiselta, toiset saattavat pitää sitä huijaamisena. Pelin osien ohittaminen saattaisi karkottaa hardcore-pelaajia.

On tärkeää muistaa, että kyseessä on toistaiseksi vain patentti, eikä ole takeita siitä, että Sony tulee oikeasti toteuttamaan tätä teknologiaa. Vaikka se näkisi päivänvalon, on epäselvää, mille PlayStation-järjestelmille se olisi saatavilla (PS5, PS5 Pro tai jopa huhuttu käsikonsoli).

Tämä Auto-Play -patentti ei ole Sonyn ainoa tekoälyyn liittyvä hanke pelimaailmassa. Maaliskuussa he hakivat patenttia myös tekoälypohjaisille striimeille, jotka reagoivat katsojien palautteeseen.

Muuttuuko tekoäly siis henkilökohtaiseksi pelikaveriksesi? Sen näyttää vain aika. Mutta yksi asia on varma: Sony haluaa ravistella pelimaailmaa.

Lähde: GameRant

PlayStation 2 edelleen kaikkien aikojen myydyin pelikonsoli Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 2 edelleen kaikkien aikojen myydyin pelikonsoli

on vahvistanut virallisesti, että on myynyt yli 160 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Tieto julkaistiin PlayStationin 30-vuotisjuhlan kunniaksi lanseeratulla verkkosivulla, joka tarjoaa mielenkiintoisia tilastoja konsolin historiasta.

Vaikka :n asema historian myydyimpänä pelikonsolina on ollut tiedossa jo pitkään, tämä on ensimmäinen kerta, kun Sony vahvistaa tarkat luvut. Aiemmin myyntimääräksi on arvioitu noin 159 miljoonaa, mutta nyt tiedämme, että PS2 on rikkonut tämän rajan. Konsoli, joka lanseerattiin vuonna 2000, on edelleen omassa luokassaan myyntiluvuissa.

PS2:ta seuraavat (154,02 miljoonaa) ja (146 miljoonaa). Vaikka Switch onkin lähimpänä PS2:n lukuja, sen myyntivauhti on hidastunut merkittävästi, kun fanit odottavat tietoja seuraajasta.

Sony ei kuitenkaan lepää laakereillaan. Yhtiö on juhlan kunniaksi julkaissut verkkosivuston, joka kattaa tarinoita kaikista sen laitteista aina alkuperäisestä PlayStationista PS VR2:een asti. Lisäksi Sonyn tulevaisuudensuunnitelmat herättävät kiinnostusta: Bloombergin mukaan yhtiö saattaa tehdä paluun käsikonsolimarkkinoille.

Nvidia esitteli mullistavan äänitekoälyn, mutta pimittää sen toistaiseksi kaikilta Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia esitteli mullistavan äänitekoälyn, mutta pimittää sen toistaiseksi kaikilta

esitteli maanantaina uuden tekoälymallin musiikin ja äänen tuottamiseen, joka pystyy muokkaamaan ääniä ja luomaan uudenlaisia ääniä – teknologia on suunnattu musiikin, elokuvien ja videopelien tuottajille.

Nvidia, maailman suurin tekoälyjärjestelmien luomiseen käytettävien sirujen ja ohjelmistojen toimittaja, kertoi ettei sillä ole välittömiä suunnitelmia julkaista teknologiaa julkisesti. Teknologiaa kutsutaan nimellä Fugatto, joka on lyhenne sanoista Foundational Generative Audio Transformer Opus 1.

Santa Clarassa, Kaliforniassa sijaitsevan Nvidian versio tuottaa äänitehosteita ja musiikkia tekstikuvauksen perusteella, mukaan lukien uudenlaisia ääniä, kuten trumpetin soittamista koiran haukunnan tapaan.

Mikä tekee siitä erilaisen muihin tekoälyteknologioihin verrattuna, on sen kyky ottaa vastaan ja muokata olemassa olevaa ääntä, esimerkiksi muuttamalla pianolla soitettu melodia ihmisäänellä lauletuksi, tai muuttamalla puhutun sanan äänityksen aksenttia ja mielialaa.

Nvidian uusi malli on koulutettu avoimen lähdekoodin datalla, ja yhtiö kertoi vielä pohtivansa, julkaiseeko ja miten se julkaisee sen julkisesti.

Generatiivisten tekoälymallien kehittäjät eivät ole vielä määrittäneet, miten estää teknologian väärinkäyttö, kuten käyttäjän luoma disinformaatio tai tekijänoikeuksien rikkominen tekijänoikeudella suojattujen hahmojen luomisen kautta.