Sony pudotti PS5-konsolin hintaa Intiassa – seuraako muu maailma pian perässä? Kommentit pois päältä artikkelissa Sony pudotti PS5-konsolin hintaa Intiassa – seuraako muu maailma pian perässä?

Sony PlayStation 5

Sekä PlayStation 5 -konsolin levyversio että digitaalinen versio palaavat takaisin julkaisuhinnoitteluun Intiassa Times Of Indian uutisoinnin mukaan.

Pitkään toimituspulasta kärsinyt on saanut -konsolin tarjonnan vihdoin sellaiselle tasolle, että konsolin saatavuus ei ole enää kovinkaan vaikeaa. Samalla yhtiö on kuitenkin korotti konsolin hintaa sen julkaisuhinnasta, jopa kokonaiset 12% marraskuusta 2022 lähtien. Nyt kuitenkin on nähtävissä varovaista trendiä konsolin hinnan laskemisesta, joka takuulla ilahduttaa pelaajia ympäri maailman.

Samalla myöskin huhutaan, että PS5:n seuraaja olisi jo matkalla ja sen julkaisu tapahtuisi loppuvuodesta 2024. Mikäli Sony olisi piakkoin julkistamassa uutta konsolia, olisi edellisen mallin hintapudotus tässä tapauksessa luonnollista.

Lisäys: Myös Yhdysvalloissa on lähdetty mukaan alekampanjaan. Konsoli on saatavilla seuraavan kahden viikon ajan 50 dollaria halvemmalla.

Kommentoi

Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin

PlayStation 5

PlayStation Showcase -tapahtuma järjestetään viikolla 25. toukokuuta, kertoo GameSpotin sisarsivuston Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.

Tietysti suunnitelmat voivat aina muuttua, mutta Grubb sanoi tämän olevan tällä hetkellä totta. Toinen henkilö, Zuby Tech, sanoi Twitterissä, että tapahtuma tulisi tapahtumaan joko 25. toukokuuta tai 1. kesäkuuta. ei ole virallisesti ilmoittanut tapahtumasta. GameSpot on ottanut yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja.

Tämä on ollut huhu jo kuukausien ajan. Grubb raportoi helmikuussa, että suuri PlayStation-tapahtuma järjestettäisiin ennen kesäkuuta. Tuolloin raportti sanoi, että tapahtuma tapahtuisi E3 2023: n johdolla. Kyseinen näyttely on nyt peruttu, mutta kesän pelitapahtumat jatkuvat joka tapauksessa.

Jos PlayStation Showcase on totta, se järjestetään ennen kesäkuun suuria tapahtumia, kuten Summer Game Festia, Xbox Games Showcaseta ja Microsoftin Starfield Directia, Ubisoft Forwardia ja Gamescom Opening Night Livea, muiden tapahtumien joukossa. Tutustu GameSpotin Not-E3-aikatauluun saadaksesi lisätietoja.

PlayStation-brändi on tällä hetkellä erittäin suosittu. PS5-laitteiden myynti on noussut yli 38 miljoonaan kappaleeseen maaliskuun 31. päivään mennessä. Tammi-maaliskuun aikana myytiin 6,3 miljoonaa konsolia, mikä on enemmän kuin mitä mikään yritys on koskaan toimittanut tammi-maaliskuun neljänneksessä, ylittäen kaikki aiemmat PlayStation-konsolit, Xboxin ja Nintendon myyntiluvut.

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että Pro on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi