Sony tiedottaa: The Last of Us Part II pelipaljastusten takana ei ole Sonyn eikä Naughty Dogin entiset työntekijät Kommentit pois päältä artikkelissa Sony tiedottaa: The Last of Us Part II pelipaljastusten takana ei ole Sonyn eikä Naughty Dogin entiset työntekijät

The Last of Us Part II

Naughty Dogin kehittämästä ja Sonyn julkaisemasta Part II -pelistä ilmestyi alkuviikosta oleellisia juonipaljastuksia ja vuotoja, jonka lähde verkkokeskusteluiden mukaan olisi viitannut Naughty Dogin työntekijään. Huhut kertoviat yrityksen sisällä vellovasta epäoikeudenmukaisesta linjauksesta bonusten maksuihin, mutta mitään virallista varmistusta peliyhtiön taholta ei tullut. on pyytänyt pelifaneja välttämään paljastuksia ja odottamaan virallisia pelitietoja.

ilmoitti GamesIndustry.biz-sivustolle, että pelivuoto ei ole lähtöisin kummankaan peliyhtiön entiseltä työntekijältä, kuten on huhuttu. Laiton paljastus olisi Sonyn mukaan lähtenyt yksittäisiltä henkilöiltä.

Tämän enempää ei tilannetta pysty avaamaan, sillä heillä on selvitykset meneillään vuodon suhteen. Selvitettävänä varmaankin on, kuinka yksittäiset henkilöt ovat saaneet tiedot käsiinsä tai päässeet tunkeutumaan niihin.

Part II ilmestyy kesäkuun 19. päivä.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös 5 ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman 4K IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä PlayStation 5 -konsoli ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

YouTube kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä PS5 Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi