Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella

Uncharted

ja Pictures Entertainment ovat solmineet sopimuksen yrityksen omistamista elokuvasta. Ensimmäisten leffojen on määrä ilmestyä palveluun ensi vuoden puolella.

Tulevien elokuvien joukossa on mm. Morbious, Where the Crawdads Sing, sekä odotettu Uncharted -elokuva. Tuloillaan on myös uusia Spider-Man ja -elokuvia.

Odotetun Uncharted -elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella. Leffa lanseerattiin jo vuonna 2008 ja sen parissa on työskennellyt jo lukuisia ohjaajia. Leffan julkaisua on myös myöhäistetty useaan otteeseen.

Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun Kommentit pois päältä artikkelissa Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun

Syyskuun sarjasuositukset sinulle, jolla on valinnan vaikeutta

Binge-watchaus (binge-watching), eli putkikatselu, on nykypäivänä yhtä arkipäiväistä kuin oman kissan etsintäkuuluttaminen sosiaalisen median paikkakuntafoorumeilla, mutta mistä tietää, mikä sarja on seuraavaksi katsottava mestariteos sarjojen saralla? Alta voit katsoa potentiaaliset ideat, mitä kelpaa syysillassa katsella kynttilänvalossa.

The Wheel Of Time – kausi 2 (Prime Video)

Julkaisu 1.9.2023

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Showpainijat (Netflix)

Julkaisu 13.9.2023

Dokumenttisarjassa legendaarisen showpainijärjestön uudet omistajat ja nousevat tähdet yrittävät jättää jälkensä maailmaan myös kehän ulkopuolella.

I Am Groot – Kausi 2 (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

Kujeileva oksanpätkä palaa pahanteon pariin ”I Am Groot” -sarjan toisella kaudella. Tällä kertaa Baby Groot löytää itsensä tutkimasta universumia ja sen ulkopuolella tapahtuvaa, matkatessaan Guardiansin avaruusaluksissa. Hän kohtaa kasvotusten—tai nenästä nenään—uusia ja värikkäitä olentoja sekä ympäristöjä. Vin Diesel palaa Grootin äänenä viidessä täysin uudessa lyhytelokuvassa..

Sex Education – Kausi 4 (Netflix)

Julkaisu 21.9.2023

Netflixin suosittu Sex Education tule päätöksen neljännellä kaudellaan. Sex Education on Laurie Nunnin luoma brittiläinen komediasarja, jonka koko ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin tilausvideopalvelu Netflixissä 11. tammikuuta 2019. Sarja keskittyy Otis Milburnin elämään, jonka äiti on seksiterapeutti.

The Continental: From the World of John Wick (Prime Video)

Julkaisu 22.9.2023

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien hotelliin, The Continentaliin. Sarjassa seuraamme 1970-luvun helvetillisen New Yorkin tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta, jossa hän kohtaa menneisyytensä varjot, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen. Winston kulkee vaarallisen polun hotellin salaperäiseen alamaailmaan, pyrkien kaappaamaan vallan – ja lopulta nousemaan valtaistuimelle.

Castlevania: Nocturne (Netflix)

Julkaisu 28.9.2023

Castlevania: Nocturne on tuleva amerikkalainen aikuisille suunnattu animoitu pimeän fantasiatoiminnan suoratoistotelevisiosarja, jonka on luonut ja kirjoittanut Clive Bradley ja jota johtaa tuottaja Kevin Kolde Netflixille.

A Time Called You (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Surun murtama nainen siirtyy maagisesti ajassa taaksepäin vuoteen 1998 ja tapaa miehen, joka muistuttaa erehdyttävästi hänen edesmennyttä poikaystäväänsä.

Syyskuun elokuvasuositukset

Jos taasen sarjojen haltuun ottaminen ei nappaa, alta voit katsastaa suosituksemme syyskuun elokuvatarjonnastakin. Alla muutama mielenkiintoinen listaus, jotka tulevat digitaalisesti myyntiin, vuokrattavaksi tai suoratoistettavaksi syyskuun sateiden aikana.

Barbie (Youtube, mahdollisesti myös muut digitaaliset myyntialustat)

Julkaisu 12.9.2023

Barbie tuskin tässä vaiheessa esittelyitä kaipaa. Ja iloksemme sen voikin ostaa jo ensimmäisestä digitaalisesta palvelusta alkaen 12.9. Ja siihen ei muuten enää ole pitkä aika!

The Little Mermaid (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

on lisännyt valikoimaansa uuden version klassisesta piirretystä elokuvasta ”Pieni merenneito” (The Little Mermaid). Tämä uudelleenkuvattu versio on osa Disneyn suuntausta, jossa vanhoja animaatioelokuvia herätetään henkiin live-action formaatissa, eli näytelmäelokuvina.

Sonic The Hedgehog 2 (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Sonic the Hedgehog 2 on jatko-osa vuonna 2020 ilmestyneelle ”Sonic the Hedgehog” -elokuvalle. Ensimmäinen elokuva oli menestys sekä kriitikoiden että katsojien keskuudessa, ja se perustui suosittuun videopelisarjaan, joka alkoi 1990-luvulla.

Once Upon a Crime (Netflix)

Julkaisu 14.9.2023

Punahilkka lähtee Tuhkimon kanssa kuninkaallisiin tanssiaisiin ja löytää itsensä keskeltä mysteeriä. Onnistuuko hän selvittämään tapauksen ennen keskiyötä?

Metriä sekunnissa (Prime Video)

Julkaisu 2.9.2023

Marien elämä mullistuu, kun hän – hieman vastahakoisesti – muuttaa Kööpenhaminasta Länsi-Jyllannin Vellingiin, koska hänen elämänsä rakkaus Rasmus on saanut töitä kansanopiston opettajana. Rasmus pääsee heti mukaan kansanopistoelämään, mutta Marielle Velling aiheuttaa kulttuurishokin. Hän sijoittaa sanatulvansa kerran toisensa jälkeen väärin ja oppii, ettei kuulu paikallisten joukkoon. Pikkuhiljaa hän alkaa kuitenkin kuunnella enemmän kuin puhua ja oppii, että ehkä Velling on sittenkin hänen paikkansa – ja että hänellä itselläänkin on kirjepalstan myötä pienelle yhteisölle jotain annettavaa.

Pian jatko-osan saava Ghostbusters: Afterlife saapui Netflixiin – ”Kaunis kunnianosoitus Harold Ramisille” Kommentit pois päältä artikkelissa Pian jatko-osan saava Ghostbusters: Afterlife saapui Netflixiin – ”Kaunis kunnianosoitus Harold Ramisille”

: Afterlife on vuonna 2021 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen kauhu- ja komediaelokuva. Se toimii jatko-osana alkuperäiselle Ghostbusters -elokuvasarjalle, joka sai alkunsa vuonna 1984. Elokuva on suunnattu vanhoille fanille sekä uusille yleisöille, ja se tuo takaisin alkuperäisten elokuvien tunnelmaa ja hahmoja.

Elokuvan tarina sijoittuu pikkukaupunkiin, jossa nuori perhe muuttaa isoisän jättämään taloon. Perhe alkaa selvittää talon menneisyyttä ja samalla paljastuu yhteys alkuperäiseen Ghostbusters-tiimiin. Elokuva yhdistelee kauhua, huumoria ja yliluonnollisia elementtejä, kunnioittaen samalla alkuperäisten elokuvien perintöä.

Ghostbusters: Afterlife saa aikaan nostalgisen tunnelman tuomalla takaisin tuttuja elementtejä ja hahmoja alkuperäisistä elokuvista. Elokuvaa ohjasi Jason Reitman, joka on myös alkuperäisen ”Ghostbusters”-elokuvan ohjaajan Ivan Reitmanin poika. Näyttelijäkaartissa nähdään muun muassa Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace ja Paul Rudd. Ikoniseen rooleihinsa palasivat myös alkuperäisten elokuvien tähdet, toki ilman edesmennyttä Harold Ramisia. Elokuva on kuitenkin erittäin kaunis kunnianosoitus hänen muistolleen.

Elokuvan julkaisun jälkeen se sai sekä fanien että kriitikoiden keskuudessa positiivista palautetta nostalgian ja uusien elementtien yhdistelmästä. Elokuvasta muodostui yhtiölle lopulta sellainen rahasampo, että sille tehdään parhaillaan jatko-osaa nimeltään Ghostbusters: Firehouse. Se tuo Haamujengin takaisin New Yorkin kaduille edellisen elokuvan tähtikaartin voimin. Myös alkuperäiset tähdet palaavat takaisin elokuvaan.

Ghostbusters: Afterlife on nyt katsottavissa Netflixin valikoimasta.