Sonyn uudet PSVR 2 -virtuaalilasit ilmestyvät helmikuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn uudet PSVR 2 -virtuaalilasit ilmestyvät helmikuussa 2023

Sony PSVR 2

Sony on julkaisemassa uusia PSVR 2 -virtuaalilaseja helmikuun 22. päivä 2023. Ennakkotilaukset alkavat marraskuun 15. päivä. Yhtiö kertoi asiasta PlayStation Blog -sivustolla.

Hintaa uusille laseille kertyy Euroopassa 599,99 euroa. Lasien lisäksi paketissa tulee mukana kaksi 2 Sense -ohjainta sekä kuulokkeet.

Laseista tulee myyntiin myös erityinen Horizon Call of the Mountain -paketti, jolle hintaa kertyy 649,99 euroa. Paketissa on mukana -peli.

2 Sense ohjaimille on saatavilla myös erikseen lataustelakka, joka maksaa 49,99 euroa.

Uusissa laseissa on OLED-näytöt joissa kummallekkin silmälle on 2000×2040 pikselin resoluutio. Päivitysnopeutena on 90 ja 120 Hz. Näkökenttä on puolestaan 110 astetta.

Liikkeentunnistimia laseissa on yhteensä kuusi, joista kolme on gyroskooppeja ja kolme kiihtyvyysmittareita. Läheisyysanturi toimii infrapunalla. Laite kommunikoi :n kanssa USB-C -kaapelin välityksellä. Laseissa on myös värinä sekä sisäänrakennettu mikrofoni.

PSVR2 -lasit ilmestyvät helmikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin PC ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Google Play, Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain --pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella 2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi