Spinch on nätti mutta liian monelta osalta puutteellinen hardcore platformer Kommentit pois päältä artikkelissa Spinch on nätti mutta liian monelta osalta puutteellinen hardcore platformer

Pelikuvaa Spinch-tasohyppelystä
Estetiikka8
Pelituntuma6
Äänet ja musiikki1
Viimeistely3.9
4.7 out of 10
Hyvää Psykedeelinen estetiikka ja hyvin mietityt viholliset ja kentät Huonoa Mekaniikaltaan vähän laihanlainen, tylsät pomotaistelut, musiikki ja äänipuoli on ihan huti, pelaamista haittaavia bugeja Yleisesti Spinch on hyvä idea paperilla, mutta toteutuksena se jää liian monelta osa-alueelta vajaaksi että siihen haluaisi sitoutua

Katso videoarvostelu Tiktokista

Kaikessa yksinkertaisuudessaan on jonkinlainen platformer, jotka tulivat suurelle yleisölle tutuksi Super Meat Boyn aikoihin ja joiden parissa jo jakautuneet pelin luojat ovat myös jatkaneet. Peli on hävyttömän vaikea ja vaatii paikoin kymmenesosasekunnin tarkkuutta vetoihin.

Aloitetaan kaikesta mikä on tosi hyvin, eli grafiikka näyttää tosi kivalta. Estetiikka on kuin jostain Pendleton Wardin animaatiosta ikään. Ohjaus toimii pääasiassa tosi hyvin, vihollistyyppejä on useita ja kenttäsuunnittelu on tasapainotettua.

Sitten päästään huonoihin puoliin. Musiikkiosasto on sen verran atonaalista että se muistuttaa kuumeunta ja äänimaailma vetää pahasti vastakarvaan. Sen lisäksi se pieni jänkki laittaa vastaan. Vaikea peli, jossa on jänkkiä karkottaa pelaajan aika nopeasti pois. Ei jatkoon.

Kommentoi

3D-pulmanratkontapeli GNOG on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa 3D-pulmanratkontapeli GNOG on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Epic Games Storen ilmaisladattavana pelinä on tällä viikolla vuorossa leikkimielinen 3D-pulmanratkontapeli GNOG. Alunperin vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt KO_OP Mode ja julkaissut Double Fine.

Pelissä voit hallita massiivisia oikean elämän inspiroineita leluja ja laitteita, samalla tutkien mitä nämä sisältävät. Pelin kruunaa visuaalinen näyttävyys, eloisa vuorovaikutus ja dynaaminen ääniraita.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelit ilmestyvät nykyään aina viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. Super Meat Boy, Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack, Axiom Verge, Thimbleweed Park, Slime Rancher, Transistor, Kingdom: New Lands, Enter The Gungeon, Rebel Galaxy, Last Day of June, Torchlight, Limbo, This War of Mine, Moonlighter, Alan Wake ja For Honor.

on ladattavissa PC:lle ja Macille aina elokuun 15. päivään asti täältä. Elokuun 15. päivä Epic Games julkaisee seuraavat ilmaispelit: toimintaroolipeli sekä roolipeli Mutant Year Zero: Road to Eden.

Kommentoi

Alan Wake ja For Honor ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake ja For Honor ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Alan Wake

Epic Games Storen ilmaislatauksissa on tällä luvassa varsinaisia laatupelejä: kotimaisen Remedy Entertainmentin toimintaseikkailupeli sekä Ubisoftin historiallinen taistelupeli For Honor.

on alunperin vuonna 2010 Xbox 360 -konsolille julkaistu tv-sarjamainen toimintaseikkailupeli. Pelissä päähahmo yrittää selvittää vaimonsa mystistä katoamista kuvitteellisessa Bright Fallsin kaupungissa.

For Honor

For Honor on puolestaan kolmannesta persoonasta kuvattu taistelupeli, jossa pelaaja omaksuu historiallisten taistelijoiden roolin kuten ritari, samurai tai viikinki. Vuonna 2017 julkaistu peli sai juuri hiljattain uuden päivityksen, joka toi peliin uuden viikinkihahmon Huldan.

For Honor

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelit ilmestyvät nykyään aina viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. Super Meat Boy, Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack, Axiom Verge, Thimbleweed Park, Slime Rancher, Transistor, Kingdom: New Lands, Enter The Gungeon, Rebel Galaxy, Last Day of June, Torchlight, Limbo, ja Moonlighter.

ja For Honor on ladattavissa PC:lle aina elokuun 9. päivään asti täältä. Elokuun 8. päivä Epic Games julkaisee seuraavaksi ilmaisena GNOG -pulmanratkontapelin.

Kommentoi