Star Fox Adventuresia edeltänyt peruutettu Nintendo 64 -peli Dinosaur Planet vuoti nettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Star Fox Adventuresia edeltänyt peruutettu Nintendo 64 -peli Dinosaur Planet vuoti nettiin

Ainakin Donkey Kong ja peleistään tunnettu Rare joutui yhden valmistuneen pelin muokkaamaan aivan toisenlaiseksi.

Kyseessä on nimittäin :lle kaavailtu , joka myöhemmin ilmesty Gamecubelle Star Fox Adventuresina.

Gamespot kertoi Twitter-käyttäjän Forest of Illusionin julkaisusta, jossa he tiedottivat ostaneensa Dinosaur Planetin levyn ruotsalaiselta pelien kerääjältä. Heidän tietojen mukaan levyllä sijaitseva versio nimikkeestä on koottu 2000 vuoden loppupuolella.

Raren onnistuttua rakentamaan Dinosaur Planet uudelleen Star Fox Adventuresiksi he siirtyivät pääasiallisesti kehittämään pelejä Microsoftille. Tällä hetkellä studiolla on työstössä sekä Perfect Dark -ammuskelupelin jatko-osa.

Kommentoi

Nintendo Switchin jatkajalle suunnitellaan suurempaa Samsungin OLED-näyttöä Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switchin jatkajalle suunnitellaan suurempaa Samsungin OLED-näyttöä

Nintendo Switch

Bloombergin lähteiden mukaan Samsungin näyttöjen tehtailija valmistautuu kesällä käynnistämään massatuotantoaan seitsemän tuuman OLED paneeleille, joita ollaan ilmeisesti kuskaamassa Nintendon suuntaan.

Tämä viittaisi Bloombergin mukaan siihen, että aikonee julkistaa mahdollisen Nintendo Switch Pron loppuvuoden lomakautta varten.

Nettijulkaisun omien lähteiden mukaan Nintendo on päättänyt käyttää OLED-ruutuja seuraavassa konsolimallissan niiden hinta-laatusuhteen vuoksi.

Näyttöteknologian konsulttina toimiva Yoshio Tamura vertaili Bloombergille pelitalon tulevan konsolin näyttöä nykyiseen: ”OLED-paneeli kuluttaa vähemmän virtaa sen väreissä on parempi kontrasti ja sen vasteaika on nykyiseen ruutuun verrattuna vielä pienempi.”

Nykyisten Nintendo Switch -konsolien ruudut ovat 6.2 tuumaa perusmallissa ja Liten näyttö on 5.5 tuumaa.

Kommentoi

Wii U sai uuden ohjelmistopäivityksen täysin puskista Kommentit pois päältä artikkelissa Wii U sai uuden ohjelmistopäivityksen täysin puskista

Siitä huolimatta, että ei ole juuri välittänyt Wii U -konsolistaan viime aikoina, on kyseinen konsoli saanut täysin puskista uuden ohjelmistopäivityksen. Kyseessä on ensimmäinen uusi päivitys konsolille kahteen vuoteen.

Uusi Ver. 5.5.5 -päivitys tarjoaa kerrotun mukaan ”parannuksia systeemin stabiiliuteen ja käyttökokemukseen”. Ilmoituksesta ei ilmoitettu etukäteen, ja se saattaa myös sisältää paljon enemmän, kuin on kerrottu.

Wii U -linja lakkautettiin virallisesti vuonna 2017. Viimeisin peli konsolille oli Legend of Zelda: Breath of the Wild. Sen jälkeen Nintendo on esimerkiksi poistanut Netflix -palvelun Wii U -konsolilla, ja sisäänrakennettu Miiverse -palvelu poistettiin käytöstä.

Kommentoi