Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri

Redfall

Arkane Studiosin ja Bethesdan tulevasta avoimen maailman Redfall -co-op vampyyriräiskintäpelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Lyhykäisellä videolla nähdään pelin nimikkokylää, jossa pelaajat taistelevat vampyyri-invaasiota vastaan. Videolla nähdään myös eri hahmoja, joita pelaajat voivat valita.

Mukana on myös monia eri vaihtoehtoja pelihahmojen muokkaukseen. Pelaajat voivat myös valita ja muokata oman aseistuksen.

ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle vuoden 2023 aikana.

Kommentoi

Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot

GTA Vice City x Unreal Engine 5

Viime aikoina ollaan nähty useita videoita suosituista peleistä, miltä ne näyttäisivät modernilla Unreal Engine 5 -pelimoottorilla luotuina. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077, Halo sekä Fallout -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on vuoden 2002 Grand Theft Auto: Vice City ja vuoden 2004 Grand Theft Auto: San Andreas -peli, joista on luotu modernisoidut versiot Unreal Engine 5 -pelimoottorilla.

Videon taustalla on 3D artisti, modaaja sekä tubettaja TeaserPlay, joka on luonut samanlaisia tekeleitä myös Assassin’s Creed ja Silent Hill -peleistä.

Kyseiset pelit saivat uudelleenjulkaisun viime vuoden lopulla Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -pakettina, johon kuului myös III -peli. Kyseinen julkaisu sai osakseen paljon kritiikkiä pelien huonosta laadusta ja erikoisista grafiikkaratkaisuista.

Rockstar Games on parhaillaan kehittämässä seuraavaa VI -peliä.

Kommentoi