Starship Troopers -strategiapeli myöhästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Starship Troopers -strategiapeli myöhästyy kesäkuulle

Starship Troopers: Terran Command

Starship Troopers -kulttielokuvaan perustuvan Starship Troopers: Terran Command -pelin julkaisu myöhästyy kesäkuun 16. päivään 2022. Pelin piti alunperin ilmestyä maaliskuun lopulla.

Kehittäjä The Aristocrats ja julkaisija Software kertoivat viivästymisen syyksi, sen että peli vaatii vielä hiomista ja bugeja täytyy korjata.

Peli yhdistelee reaaliaikaista strategiaa, tornipuolustusta sekä taktista joukkojen sijoittelua. Se sijoittuu samaan maailmaan kuin leffaesikuvansa ja siinä joukko eliittisotilaita taistelee pelastaakseen siirtokunnan hämähäkkimäisten avaruusötököiden Arachnidsien kynsistä. Pelissä on laaja teknologiapuu ja useita yksikkötyyppejä, joilla jokaisella ominaiset piirteensä ja aseensa.

Starship Troopers: Terran Command ilmestyy :lle kesäkuun 16. päivä.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi