Steam -ohjelman kirjasto saa odotetun päivityksen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Steam -ohjelman kirjasto saa odotetun päivityksen tässä kuussa

Steam (Valve)

Suositun pelikauppa Steamin ohjelma on saamassa odotetun päivityksen tässä kuussa kun sen pelikirjasto uusitaan täysin. Päivityksen jälkeen näet pelikokoelmasi, tapahtumat ja yhteisön sisällöt paremmin. Uusi -ohjelma saapuu beta-kokeiluun syyskuun 17. päivä.

Ah, rakkaat pelini mukavasti rivissä.

on tuomassa ohjelmistoon uuden Collections -ominaisuuden, jonka avulla näet pelit visuaalisesti tutumpaan tapaan. Uusi laskeutumissivu tuo pelien päivitykset, viimeeksi pelatut pelit ja kavereiden tekoset paremmin näkyville.

Päivityksen myötä näet myös peleihin tulleet muutokset helpommin ja näet kuka kavereistasi pelaa mitäkin peliä. Tapahtuma-ominaisuus kertoo miksi sinun kannattaisi kokeilla uudelleen sitä kesäalennuksesta ostamaasi peliä joka juuri päivittyi.

Viimeisimmät uutiset, pelit ja kavereiden tekoset, kaikki samassa näkymässä.

Myös tästä päivästä lähtien voit käyttää uutta Steam Labs Micro Trailers -ominaisuutta, jonka avulla näet nopeita 6 sekunnin trailereita avainsanojen perusteella. Voit kokeilla ominaisuutta täällä.

Retroileva taistelupeli Furi Demake – The Chain ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva taistelupeli Furi Demake – The Chain ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Furi Demake - The Chain

Retrohenkinen Demake – The Chain toimintapeli on ladattavissa parhaillaan ilmaiseksi :lle Steamistä.

Furi Demake on kiitetyn Furi -toimintapelin ensimmäisestä pomotaistelusta tarjoaa nostalgisen otteen nopeatempoisesta toiminnasta, jossa yhdistyvät bullet hell- ja hack-and-slash-mekaniikat sekä eläväinen 8-bittinen estetiikka.

Pelissä pelaajat ottavat The Hunterin roolin, vangin, joka joutuu kohtaamaan The Chainin, yhden pelin pelottavista vartijoista. Taistelu on yhtä intensiivistä ja vaativaa kuin alkuperäisessä pelissä ja The Chainin armottomat hyökkäykset koettelevat pelaajien refleksejä ja väistämistaitoja.

Voit ladata Furi Demake – The Chainin ilmaiseksi täältä.

VR-pelejä edullisesti pukinkonttiin Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa VR-pelejä edullisesti pukinkonttiin Humble Bundlesta

Cooking Simulator VR

tarjoilee parhaillaan edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. , sekä -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 13,65 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Arizona Sunshine Deluxe Edition
  • The Break-In
  • Cooking Simulator VR
  • Angry Birds VR: Isle of Pigs
  • AMID EVIL VR
  • Guardians: Frontline
  • Garden of the Sea
  • Another Fisherman's Tale -60% alennuskuponki

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 27. päivä asti.