Steam -ohjelman kirjasto saa odotetun päivityksen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Steam -ohjelman kirjasto saa odotetun päivityksen tässä kuussa 105

Steam (Valve)

Suositun pelikauppa Steamin ohjelma on saamassa odotetun päivityksen tässä kuussa kun sen pelikirjasto uusitaan täysin. Päivityksen jälkeen näet pelikokoelmasi, tapahtumat ja yhteisön sisällöt paremmin. Uusi -ohjelma saapuu beta-kokeiluun syyskuun 17. päivä.

Ah, rakkaat pelini mukavasti rivissä.

on tuomassa ohjelmistoon uuden Collections -ominaisuuden, jonka avulla näet pelit visuaalisesti tutumpaan tapaan. Uusi laskeutumissivu tuo pelien päivitykset, viimeeksi pelatut pelit ja kavereiden tekoset paremmin näkyville.

Päivityksen myötä näet myös peleihin tulleet muutokset helpommin ja näet kuka kavereistasi pelaa mitäkin peliä. Tapahtuma-ominaisuus kertoo miksi sinun kannattaisi kokeilla uudelleen sitä kesäalennuksesta ostamaasi peliä joka juuri päivittyi.

Viimeisimmät uutiset, pelit ja kavereiden tekoset, kaikki samassa näkymässä.

Myös tästä päivästä lähtien voit käyttää uutta Steam Labs Micro Trailers -ominaisuutta, jonka avulla näet nopeita 6 sekunnin trailereita avainsanojen perusteella. Voit kokeilla ominaisuutta täällä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Onko Valve suunnittelemassa omaa cloud-pelipalvelua? Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Valve suunnittelemassa omaa cloud-pelipalvelua? 48

Steam (Valve)

näyttäisi olevan työstämässä omaa cloud-pelipalvelua -alustalleen. Database taho sai vihiä aiheesta Valven sivulta, joka on tarkoitettu sen yhteistyökumppaneille. Siinä kumppaneita pyydettiin allekirjoittamaan ” Cloud Gaming Addendum”, joka viittaisi kyseisen nimiseen palvelun olemassaoloon tai tuloon.

Nähtäväksi jää ryhtyykö Valve kilpailemaan kentällä jossa touhuavat jo Google Stadia, Microsoftin Project xCloud ja Playstation Now. Kyseessä voi toki olla myös jo olemassa olevan Steam Remote Play -ominaisuuden uudellenbrändäys. Steam Remote Play ja Steam Link -palveluiden kautta voit pelata pelejäsi oman PC:n toimiessa palvelimena.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa 66

Gamestop

Gamestop on sulkemassa myymälöitään Pohjoismaissa ja tarkemmin Norjassa ja Ruotsissa.

Aiheesta kertoi ruotsalainen Computer Sweden -sivuston, jonka mukaan yritys on lähettänyt työntekijöilleen viestejä, joissa kerrotaan myymälöiden alasajosta ensi vuoden aikana. Ilmeisesti myös suomalaiset työntekijät ovat saaneet viestejä kauppojen mahdollisista sulkemisista.

Nähtäväksi jää poistuuko Gamestop katukuvasta Pohjoismaissa tyystin, vai säilyykö osa myymälöistä. Jo pitkään taloudellisessa ahdingossa ryvenneellä yhdysvaltalaisella ketjulla on lähes 6000 myymälää ympäri maailman. Suurin syy yrityksen taloudellisiin ongelmiin on fyysisten pelien myynnin lasku ja palveluiden kuten Xbox Live, Playstation Networkin sekä Steamin suosio.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä 42

Star Wars Jedi: Fallen Order

Nyt se on vihdoin virallista – Electronic Arts on tekemässä paluuta -palveluun ja julkaisee ensimmäisenä pelinä tulevan Star Wars Jedi: Fallen Order -pelin.

Yritys aikoo tuoda myös EA Access -tilauspalvelunsa Steamiin keväällä 2020. Eli pian Steamissä nähdään pelejä kuten The Sims 4, Apex Legends, FIFA 20 sekä Battlefield 5. Palvelu on ollut aiemmin saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla ja Origin -palvelun kautta.

EA Access tulee olemaan Steamin ensimmäinen tilauspalvelu ja EA työskentelee parhaillaan Valven kanssa teknisten integraatioiden kanssa.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyy marraskuun 15. päivä PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi