Steam -ohjelman kirjastopäivitys on vihdoin kaikkien kokeiltavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Steam -ohjelman kirjastopäivitys on vihdoin kaikkien kokeiltavissa

Steam (Valve)

Suositun pelikauppa Steamin ohjelma on saanut odotetun päivityksen sen pelikirjasto-osioon. Nyt päivitys on kaikkien kokeiltavissa mikäli osallistut -ohjelman beta-testaajaksi.

Tältä pelikirjasto näyttää uudessa ohjelmassa.
Tältä pelikirjasto näyttää uudessa ohjelmassa.

Näin osallistut ohjelman beta-testaajaksi:

  • Mene ohjelman asetuksiin: Steam > Settings (Macillä: Steam > Preferences)
  • Valitse ”Account” -välilehti
  • ”Beta Participation” -kohdasta klikkaa ”Change…” ja valitse Steam Beta Update
  • Paina ”OK” ja käynnistä Steam uudelleen ”Restart Steam” -painikkeesta.

Visuaalisesti suurin muutos ohjelmassa on Collections -ominaisuus, jonka avulla näet pelit konkreettisesti kuin ne olisivat hyllylläsi. Uusi laskeutumissivun avulla näet pelien päivitykset, viimeeksi pelatut pelit ja kavereiden tekoset paremmin näkyville.

Päivityksen myötä näet myös peleihin tulleet muutokset helpommin ja näet kuka kavereistasi pelaa mitäkin peliä. Tapahtuma-ominaisuus kertoo miksi sinun kannattaisi kokeilla uudelleen sitä kesäalennuksesta ostamaasi peliä joka juuri päivittyi.

Viimeisimmät uutiset, pelit ja kavereiden tekoset, kaikki samassa näkymässä.

Kommentoi

Bomber Crew ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Bomber Crew ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlesta

Bomber Crew

Humble Bundle tunnetaan huokeahintaisista pelipaketeistaan, mutta ajoittain se myös jakelelee täysin ilmaiseksi pelejä. Nyt vuorossa on strategiaa ja simulaatiota yhdistelevä Bomber Crew.

Pelissä valitset pommikoneellesi miehistön ja ylläpidät kaikkea lennokkisi polttoaineesta, ammuksiin ja hydrauliikkaan. Voit myös muokata miltä pommikoneesi näyttää erilaistan maalauksien ja merkkien avulla.

Bomber Crew on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Humble Bundlen kautta aina lauantaihin tammikuun 16. päivä klo 19.00 asti. Kyseessä on koodi -palveluun.

Kommentoi

A Total War Saga: Troy saa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa A Total War Saga: Troy saa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun lopulla

A Total War Saga: Troy

A Total War Saga: Troy on saamassa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun 28. päivä.

Nimensä mukaan lisäosa tuo peliin kaksi uutta ryhmittymää: Ajaxin kotikaupungin Salamiksen ja Diomedeksen Argosin. Näistä ensimmäinen turvautuu muurien taakse ja puolustaviin yksiköihin ja jälkimmäinen nopeasti liikkuviin yksiköihin.

Lisäosa tuo mukanaan myös uudet Paragon -yksiköt, joilla on voimakkaita ominaisuuksia. Ajax voi värvätä vahvoja myrmidons nimisiä yksiköitä ja Diomedes voi puolestaan värvätä haluamansa Paragon -yksikön Epigonin avulla.

Ajax & Diomedes -lisäosa saapuu A Total War Saga: Troy -peliin tammikuun 28. päivä PC:lle Epic Games Storen kautta. Peli saapuu myös myöhemmin syksyllä -palveluun.

Kommentoi