Steamworld Dig 2:n kokeilua uudella levyasemattomalla Xbox Onella Kommentit pois päältä artikkelissa Steamworld Dig 2:n kokeilua uudella levyasemattomalla Xbox Onella

Video on nauhoitettu jo aikaisemmin.

Kun allekirjoittanut Errori.netin toimittaja uuden levyasemattoman Xbox Onen sai, hän oli laitteesta kovin innoissaan. Kulmikas valkoinen muotoilu on huippumoderni ja kaunis. valikoitui peliksi ensikokeilussa.

Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville

Google Stadia

Google on yllättäen julkistanut pilvipelaamispalvelunsa Stadian olevan pian saatavilla ilmaiseksi kaikille Gmail-osoitteen omistaville. Lisäksi Google antaa uusille käyttäjille kaksi kuukautta Stadia Pro-jäsenyyttä ilmaiseksi koska ihmiset joutuvat viettämään aikaa paljon kotonaan.

Ilmainen versio ilmaantuu Googlen ilmoituksen mukaan saataville kahden vuorokauden kuluessa. Palvelu tulee olemaan ilmainen, mutta se tarkoittaa silti sitä, että pelit täytyy kokeilujakson jälkeen ostaa erikseen ja maksimiresoluutio peleissä on 1080p. Pelejä voit pelata PC:llä, Chrome-tabletilla ja muilla Android-laitteilla. Ohjaimeksi käy Stadia Controllerin lisäksi USB-ohjain tai hiiri ja näppäimistö.

Stadia Pron myötä resoluutioksi luvataan 4K ja ruudunpäivitysnopeudeksi 60 per sekunti. Peleinä löytyy tällä hetkellä: , , , , , , , , .  Kahden kuukauden ilmaisen jakson jälkeen Stadia Pro maksaa 9,99 €.

Google Stadiaan on tulossa vielä tämän vuoden puolella yli 120 peliä. Stadian palvelun voit ottaa käyttöön täältä.

Huhu: Levyasematon Xbox One julkaistaan tänä keväänä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Levyasematon Xbox One julkaistaan tänä keväänä

Xbox One S

Uusien huhujen mukaan One -konsolista oltaisiin julkaisemassa asematonta versiota nimellä . Aiemmin kyseisestä laitteesta on käytetty koodinimeä ”Maverick”. Laitteen ennakkotilaukset alkaisivat huhtikuun puolessa välissä ja toimitukset toukokuun alussa. Huhujen mukaan laite ilmestyisi samaan aikaan maailmanlaajuisesti.

Laitteen hinta ei ole vielä selvillä, mutta sen enteillään olevan halvempi kuin nykyiset -mallit. Luonnollisesti puuttuva levyasema toisi laitteen hintaa alas ja sillä pystyisi pelaamaan vain digitaalisesti hankittuja pelejä.

Microsoftin on huhuttu myös paljastavansa seuraavan sukupolven Xbox -konsolin, koodinimeltään ”Project Scarlett” tulevilla E3-messuilla kesäkuussa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Windows Central.