Steelrising -pelissä koneet johtavat Ranskan vallankumousta Kommentit pois päältä artikkelissa Steelrising -pelissä koneet johtavat Ranskan vallankumousta

Steelrising

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema vie pelaajat jännittävään toimintaseikkailuun Ranskan vallankumouksen aikakaudella.

Eletään vuotta 1789. Pariisi on kaaoksen ja tuhon partaalla, kun kuningas Ludvig XVI on pysäyttänyt vallankumouksen verilöylyllä. Kaiken takana ovat hänen johtama mekaanisten sotilaiden armeija, joka ei tunne myötätuntoa eikä pode moraalisia ongelmia. Mutta kuten kaikissa kiehtovissa tarinoissa, poikkeus vahvistaa säännön.

Pelaaja ohjastaa Aegis-automatonia, konetta, joka on yksi mielipuolisen kuninkaan armeijan kehittyneemmistä osasista. Insinöörityön taidonnäytteenä Aegis kykenee älykkäämpään ajatteluun kuin muut kaltaisensa automatonit. On aika muuttaa historian suuntaa ja syöstä mielipuolinen kuningas alas valtaistuimeltaan.

on toimintaroolipeli, jossa toisiinsa yhdistyvät kiehtova juonittelu, jännittävät taistelut ja mukaansatempaavat juonenkäänteet. Pelin ympäristönä toimii 1700-luvun lopun Ranska, jonka miljöö on tyyliltään ja yksityiskohdiltaan upea. Peruukkipäisten diplomaattien ja poliitikkojen ohella teollisen vallankumouksen robottimaiset automaton-koneet ovat osa keskeisiä tapahtumia, joissa ei voi välttyä hurjilta yhteenotoilta. Rivivihollisten ohella pelaaja pääsee ottamaan mittaa myös niin sanotuista pomovastustajista, jotka tarjoavat astetta vaikeampia taisteluita haastavalla tavalla.

Historiallinen Pariisi on täynnä pieniä kujia ja katuja, joiden varjoissa pelaaja voi valita oman etenemistyylinsä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia löydettäviä aarteita ja salaisuuksia, jotka palkitsevat löytäjänsä. Kutkuttavan pelijärjestelmän ansiosta peli myös tarjoaa uudelleenpeluuarvoa roolipelimäisen mekaniikan myötä.

julkaistaan 8. syyskuuta sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5, ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi