Stranger Things 3: The Game saapui iOS ja Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things 3: The Game saapui iOS ja Android -laitteille 105

3: The Game on vihdoin saapunut ja -laitteille. Peli ilmestyi PC:lle, Macille sekä , ja -konsoleille heinäkuun 4. päivä. Sen on kehittänyt yhdysvaltalainen indiepelifirma BonusXP.

16-bittiseen tyyliin toteutetussa hack-n-slash tyyppisessä seikkailupelissä pelaaja hallitsee sarjasta tuttuja hahmoja tehtäviä tehden ja mysteerejä selvittäen. Aiempaan poiketen tässä pelissä on myös co-op ominaisuus, joten voit pelata myös kavereidesi kanssa.

perustuu nimensä mukaan sarjan kolmanteen tuotantokauteen. Järjestyksessään peli on kuitenkin toinen sarjaan perustuva peli. Alkuperäinen ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Voit ladata pelin iOS -laitteille App Storesta ja Android -laitteille Play Storesta.

Kotimaisen Next Gamesin oma Stranger Things peli ilmestyy ensi vuonna

Myös suomalainen on työstämässä omaa Stranger Things -aiheista mobiilipeliä yhteistyössä Netflixin kanssa. -peleistä tutun firman versio on sijaintiin perustuva roolipeli pulmanratkonnalla höystettynä.

Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun aamuista tunnettuja piirrettyjä. Peli on Google Maps -integroitu, joten pelaajat voivat kokea Ylösalaisen maailman vaikka matkalla töihin ja taistella pahuutta vastaan kavereidensa kanssa.

Pelin on määrä ilmestyä iOS ja Android -laitteille vuonna 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren 7

8BitDo N30

Oletko vannoutunut NES-fani tai muuten vaan retrohenkinen ja langatonta hiirtä vailla? Lisälaitevalmistaja 8BitDo on lanseerannut NES-henkisen langattoman N30 hiiren.

Hiiren suunnitteli alunperin Daniel Jansson jo vuonna 2008, jolloin hän teki hiirestä pelkän vaahtomuovimallin. Nyt kuitenkin 8BitDo on konkretisoinut Janssonin suunnitelman fyysiseksi tuotteeksi.

8BitDo N30
Hiiren muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta.

Hiiri tukee 2.4 GHz taajuutta ja siinä on vierittämiselle tarkoitettu kosketusalusta, kaksi painiketta ja d-pad navigoimiseen. Muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta ja voisi hyvinkin olla Nintendo -konsolin lisälaite.

8BitDo N30 voi tilata firman sivuilta hintaan 22,65 €.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition ilmestyy Switchille torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition ilmestyy Switchille torstaina 19

Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition

-pelikonsolin loppuvuoden odotetuin ajopeli julkaistaan 14. marraskuuta 2019. Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition -ajopeli tarjoaa upean valikoiman nopeita kaaroja, kurvikkaita ratoja ja tiukan kisaamisen tuntua.

Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition -ajopeli sisältää sen kaikki aiemmin julkaistut lisäosat sekä Porsche-autoista koostuvan pelitilan sen omine kausivaihteluineen. Alkuperäisen mukana olevan kolmen eri Porschen lisäksi valikoima kasvaa kolmella Porsche-mallilla. Porsche-laajennuksen lisäksi peli sisältää kaikki viisi pelilaajennusta. Jokainen näistä sisältää uusia automalleja ja autojen räätälöintiin sopivia tarroituksia. Kaikkiaan ajettavia ratoja on lähes 3 000 ajokilometrin edestä. Erilaisia haastekisoja löytyy 250. Omia autoja pääsee myös räätälöimään omien mieltymysten mukaisesti. Ajo-ominaisuuksien säätämisen myötä autoihin saa erilaisen ajotuntuman ja näyttävillä tarroilla voi autonsa tuunata persoonallisen näköiseksi.

Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 14. marraskuuta 2019.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Arvostelussa syöksyvät soraraketit eli World Rally Championship 8 Kommentit pois päältä artikkelissa Arvostelussa syöksyvät soraraketit eli World Rally Championship 8 67

8.3 / 10
Rakettia Mahtava ohjaus yhdistyy kovaan menoon ja useaan pelimoodiin tarjoten ralliurheilusta pitävälle mukavaa tekemistä eri pelimuodoin ja manageroinnein. Rapaa Ei kauheasti eri vaihtoehtoja esimerkiksi autoissa ja lataustauot alkavat ihan oikeasti riepoa.

Urheilumielessä virallinen rallipeli World Rally Championship on nyt pelattu ja arvosteltu. Katsoppas video, miltä peli allekirjoittaneen toimittajan mielestä tuntui. Peli tarjoaa realistisempaa otetta myös konsoleille, mutta miten kiva itse peli on?

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi