Stranger Things 3: The Game saapui iOS ja Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things 3: The Game saapui iOS ja Android -laitteille

on vihdoin saapunut ja -laitteille. Peli ilmestyi PC:lle, Macille sekä , ja -konsoleille heinäkuun 4. päivä. Sen on kehittänyt yhdysvaltalainen indiepelifirma BonusXP.

16-bittiseen tyyliin toteutetussa hack-n-slash tyyppisessä seikkailupelissä pelaaja hallitsee sarjasta tuttuja hahmoja tehtäviä tehden ja mysteerejä selvittäen. Aiempaan poiketen tässä pelissä on myös co-op ominaisuus, joten voit pelata myös kavereidesi kanssa.

3: The Game perustuu nimensä mukaan sarjan kolmanteen tuotantokauteen. Järjestyksessään peli on kuitenkin toinen sarjaan perustuva peli. Alkuperäinen ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Voit ladata pelin iOS -laitteille App Storesta ja Android -laitteille Play Storesta.

Kotimaisen Next Gamesin oma Stranger Things peli ilmestyy ensi vuonna

Myös suomalainen on työstämässä omaa Stranger Things -aiheista mobiilipeliä yhteistyössä Netflixin kanssa. -peleistä tutun firman versio on sijaintiin perustuva roolipeli pulmanratkonnalla höystettynä.

Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun aamuista tunnettuja piirrettyjä. Peli on Google Maps -integroitu, joten pelaajat voivat kokea Ylösalaisen maailman vaikka matkalla töihin ja taistella pahuutta vastaan kavereidensa kanssa.

Pelin on määrä ilmestyä iOS ja Android -laitteille vuonna 2020.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla PC:lle Steamin kautta ja -konsolille. Myös , sekä VR-versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi

Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy konsoleille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy konsoleille maaliskuussa

Two Point Hospital: Jumbo Edition

Sairaalasimulaatio Two Point Hospital saa maaliskuussa Jumbo Edition -version konsoleille. Paketti pitää sisällään peruspelin lisäksi neljä lisäosaa ja kaksi sisältöpakettia.

Kokonaisuudessaan tämä tarkoittaa 27 sairaalaa, 189 tautia sekä lukuisia kalusteita ja tavaroita. Jokainen lisäosa tuo peliin mukaan uusia alueita ja aluekohtaisia tauteja sekä haasteita. Lisäosina ovat Bigfoot, Pebberley Island, Close Encounters sekä Off the Grid.

Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy maaliskuun 5. päivä 2021 ja -konsolille digitaalisesti ja fyysisenä versiona. -konsolille peli ilmestyy ainoastaan digitaalisena. Peli on myös takaisinpäin yhteensopiva Playstation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden kanssa.

Kommentoi