Strategiakliksuttelijat iloitkaa – Command & Conquer tekee paluun 4k laadulla Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiakliksuttelijat iloitkaa – Command & Conquer tekee paluun 4k laadulla

EA Sports WRC sai uuden ilmaisen päivityksen – Keski-Euroopan rallin tasaiset asfaltit kutsuvat Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports WRC sai uuden ilmaisen päivityksen – Keski-Euroopan rallin tasaiset asfaltit kutsuvat

on julkaissut ilmaisen päivityksen rallipelilleen , tuoden mukanaan uuden Keski-Euroopan rallin. Tämä korkeanopeuksinen asfalttiralli teki debyyttinsä todellisessa WRC:ssä loppuvuodesta 2023 ja kattaa Saksan, Itävallan ja Tšekin tasavallan alueet.

Keski-Euroopan ralli on vaativa tapahtuma, erityisesti peliohjainta käyttäville pelaajille pelin käsittelymallin vuoksi. Pelaajien on hallittava huolellisesti syöttöjään ylläpitääkseen liikemomenttia korkeanopeuksisilla osuuksilla ja navigoidakseen terävien mutkien läpi. Rallin leveät pientareet tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden rohkeisiin ohituksiin ja mutkan leikkauksiin.

Päivitys korjaa myös näytön repeilyn ongelmia, jotka olivat yleisiä pelin alkuperäisessä julkaisussa. Nämä ongelmat on merkittävästi vähennetty, ja suorituskyky ja visuaalinen laatu ovat parantuneet kokonaisuudessaan.

EA Sports WRC:n taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyi PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle marraskuun 3. päivä 2023.

EA tarjoilee jalkapallon riemua uuden harjoitussivuston muodossa Kommentit pois päältä artikkelissa EA tarjoilee jalkapallon riemua uuden harjoitussivuston muodossa

EA SPORTS FC 24

Electronic Arts on julkaissut uuden harjoitussivuston yhteistyössä :n kanssa. FC FUTURES harjoitussivusto sisältää ilmaisia harjoituksia ja vinkkejä, joita voidaan hyödyntää osana tosielämän jalkapallotreenejä. Harjoitusvideoilla käydään läpi EA SPORTS FC 24 -pelistä tuttuja liikkeitä ammattivalmentajien avulla.

Harjoitusvideot purkavat tutut jalkapalloharjoitukset suoraan pelistä ja niitä on tarkoitus käyttää oikeissa harjoitustilaisuuksissa, auttaen urheilijoita parantamaan suorituskykyään kentällä. Harjoitukset ovat äänitetty asiantuntevien valmentajien toimesta, jotka tarjoavat vinkkejä ja ohjausta, ja ne ovat nyt saatavilla verkossa kuudella eri kielellä täältä.

EA SPORTS julkisti myös kasvavan listan 12 -lähettiläistä, johon kuuluu jalkapallovalmentajia ja legendoja, jotka jakavat tavoitteen kehittää yhteisötason jalkapalloa maailmanlaajuisesti. Lista sisältää Dejan Kulusevskin, Vero Boqueten, Zicon, Martan, Gianfranco Zolan, Bixente Lizarazun, Patrizia Panicon ja Simone Laudehrin, lisäksi olemassa olevaan FC FUTURES -lähettiläiden tähtikattaukseen kuuluvat: Ian Wright, Emma Hayes, Laura Georges ja Fernando Morientes.

Harjoitussivuston luomisen taustalla on EA SPORTS FC FUTURES -aloite, jonka tavoitteena on panostaa jalkapalloiluun yhteisötasolla ja välittää jalkapallon ilosanomaa kaikille.