Street Fighter -elokuva taistelee ensi-illastaan 2026 – ohjaaja vaihtui lennossa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuva taistelee ensi-illastaan 2026 – ohjaaja vaihtui lennossa

Street Fighter

Sony Pictures on ilmoittanut tulevan live-action -elokuvan ensi-illaksi 20. maaliskuuta 2026, vaikka ohjaajat vaihtuivatkin äskettäin.

Capcomin kanssa yhteistyössä kehitetty uusi on edelleen salaisuuden verhojen takana. Vaikka logo on olemassa, käsikirjoituksesta, näyttelijöistä ja jopa uudesta ohjaajasta ei ole tietoa. Tämä salaperäisyys seuraa ohjaajien Danny ja Michael Philippoun vetäytymistä projektista aikatauluerimielisyyksien vuoksi.

Street Fighter -elokuva pyrkii olemaan tyrmäys vastoin aiempia live-action-sovitettuja elokuvia. Jean-Claude Van Dammen ”kuulua” (ja jollain tapaa rakastettua) elokuvaa ja pahan vastaanoton saanutta vuoden 2009 Kristin Kreukin tähdittämää yritystä ei voida sanoa jättiläismäisiksi Hadouken-iskuiksi.

Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta? Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta?

Street Fighter

Ensimmäinen virallinen logo Picturesin tulevalle Street Fighter -elokuvalle on julkaistu, ja kokeneet fanit tunnistavat sen varmasti heti. Logo on samaa tyyliä kuin Capcomin pitkäaikaisen tappelupeli-sarjan videopeleissä aiemmin käytetty.

esitteli logon Las Vegas Licensing Expossa, tapahtumassa jossa tunnetut brändit esittelevät tuleviin medioihin liittyvää oheistuotetta.

Elokuvaa, joka on vielä toistaiseksi kaukana ensi-illasta, ohjaavat Danny ja , jotka tekivät läpimurron vuonna 2022 ohjaamalla ainutlaatuisella tavalla kauhugenreä lähestyneen elokuvan Talk to Me.

Colliderin mukaan ohjaajaveljekset ovat painottaneet olevansa tietoisia mahdollisuudesta luoda ”jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aiemmin nähty”.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Street Fighterista tehdään live-action-. Vuoden 1994 elokuva, jossa näyttelivät Jean-Claude Van Damme ja Raul Julia, sai murskaavat arvostelut. Elokuva tuotti kuitenkin 99,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti 35 miljoonan dollarin budjetilla.

Vuonna 2009 julkaistiin toinen elokuva, : The Legend of Chun-Li, joka keräsi vain 12,8 miljoonaa dollaria lippukassalla 50 miljoonan dollarin budjetista.

Vuonna 2014 julkaistu nettisarja Street Fighter: Assassin's Fist menestyi paremmin. Se kesti 12 jaksoa ja julkaistiin myöhemmin myös kokonaisena elokuvana.

Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle

Street Fighter 6

on hankkinut yksinoikeuden Capcomin kulttimaineisen -videopelisarjan live-action -elokuvan ja TV-oikeuksiin.

Kaikki projektit kehitetään ja tuotetaan yhdessä Capcomin kanssa, mukaan lukien kehitteillä oleva .

Siitä kun sarja käynnistyi vuonna 1987, Street Fighter on myynyt yli 49 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja sitä myötä tullut myös yhdeksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja eniten tuottaneista videopelisarjoista.

Sarjan seuraava luku, Street Fighter 6, on määrä julkaista 2. kesäkuuta 2023 PlayStation 5:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Series X | S:llä ja PC:llä STEAMin kautta.