Street Fighter valtaa Brawlhalla -taistelupelin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter valtaa Brawlhalla -taistelupelin – katso traileri

Street Fighter x Brawlhalla

Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla-taistelupeli tunnetaan värikkäistä hahmoistaan ja sulavasta pelattavuudestaan sekä hauskoista yhteistyökuvioista erilaisten peli- ja elokuvahahmojen kanssa. Tällä kertaa pelimaailmaan astuvat Street Fighter -pelisarjasta tutut taistelijat Ryu, Chun-Li ja Akuma. Jokainen pelin uusista Street Fighter -hahmoista tuo oman persoonallisuuden peliin erikoisliikkeineen ja taistelutyyleineen.

Uusien pelihahmojen myötä Brawlhallan valtaa uudenlainen Street Brawl -pelimuoto, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa Street Fighter -pelistä tuttujen terveyspalkkien kuvatessa pelihahmojen kuntoa. Samalla mukana ovat pelisarjan legendaariset K.O.-tyrmäykset. Kaiken kruunaa voittajan koroke ja Satsui no Hado -hahmoanimaatio. Lisäksi pelissä on uusi kahden pelaajan Suzaku Castle -pelikartta (1 vs. 1) sekä neljä uutta hahmoavataria.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, X/S-, One- ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi