Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta? Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta?

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

on villien spekulaatioiden mukaan suunnittelemassa hintojensa nostamista meneillään olevan näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Wall Street Journalin mukaan verkossa toimiva suoratoistojättiläinen suunnittelee mainosvapaiden suunnitelmiensa hinnan nostamista muutama kuukausi Hollywoodin näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Vaikka hinnankorotuksen tarkkaa määrää ei ole vielä selvillä, Netflix on jo nähnyt useita äskettäisiä hintojen nousuja ja poistanut edullisimman mainosvapaan suunnitelmansa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Ei ole myöskään selvää, milloin uudet hinnat tulevat voimaan, ja aikovatko muut verkkosuoratoistopalvelut seurata esimerkkiä.

Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) on ollut lakossa heinäkuun 14. päivästä lähtien, eikä sen päättymisajankohta ole vielä selvillä. Näyttelijät jatkoivat neuvotteluja Motion Picture and Television Producers (AMPTP) -allianssin kanssa maanantaina ja jatkavat huomenna.

Yksi mediatyön keskeytys on kuitenkin tullut päätökseensä, sillä Writers' Guild of America (WGA) saavutti sopimuksen kuukausien lakon jälkeen viime viikolla.

Samaan aikaan Netflix on saavuttanut erään aikakauden lopun, postittaen viimeiset fyysiset DVD:t asiakkailleen viime viikolla.

Kun uutiset tulevista hintojen korotuksista tulivat julki, Netflixin osakkeet nousivat melkein 3%.

Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer keräsi jälleen komeita pystejä, eikä seura ollut mikään kovin vaatimaton Kommentit pois päältä artikkelissa Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer keräsi jälleen komeita pystejä, eikä seura ollut mikään kovin vaatimaton

Järjestyksessään 89. äänestys New York Film Critics Circle Awards -tapahtumassa on päättynyt, ja voittajat on julkistettu.


NYFCC-voittajalista on yksi odotetuimmista palkintokausien aikana. Se toimii tiekarttana Oscar-gaalaan. Yksi syy tähän odotukseen on se, että NYFCC on ensimmäinen suuri kriitikkoryhmä, joka myöntää palkintoja vuosittain. Lisäksi sen jäsenistö, johon kuuluvat muun muassa IndieWiren Kate Erbland ja David Ehrlich, on poikkeuksellisen laadukas. NYFCC:llä on maine suosia aitoa elokuvafilmiä palkintokauden tarinoiden sijaan. Täydellinen voittajalista on nähtävissä alla.

Elokuvat Killers of the Flower Moon, Oppenheimer ja May December voittivat kukainenkin kaksi palkintoa. Flower Moon voitti parhaan elokuvan pääpalkinnon sekä parhaan naisnäyttelijän palkinnon Lily Gladstonelle.

Christopher Nolan voitti parhaan ohjaajan palkinnon Oppenheimerista, joka voitti myös parhaan kuvauksen palkinnon Hoyte van Hoytemalle. Nämä kaksi elokuvaa, Applelta ja Universalilta, näyttävät olevan nyt erittäinkin vahvoilla vielä alkuvaiheessa olevalla palkintokaudella.

Todd Haynesin -draama menestyi myös erittäin hyvin. Vuoden 2023 New York Film Festivalin avauselokuva voitti parhaan miessivuosan palkinnon läpimurtotähti Charles Meltonille sekä parhaan käsikirjoituksen palkinnon käsikirjoittaja Samy Burchille.

The Witcher -kirjat saavat jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -kirjat saavat jatkoa

The Witcher

Seuraava Andrzej Sapkowskin kirjoittama Witcher-kirja tulee olemaan itsenäinen tarina, joka keskittyy Geraltiin, kuten tekijä on vahvistanut. Kyseessä on samantyylinen teos kuin Season of Storms.

Sapkowski kertoi Beyond Pixels -haastattelussa, että seuraava kirja, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, ei tule olemaan osa suurempaa Witcher-maailmaan sijoittuvaa sarjaa.

”Ei, se ei ole suunnitelmani nyt”, Sapkowski vastasi, kun kysyttiin, olisiko teos yhteydessä muihin Witcher-tarinoihin. ”Tämä uusi kirja tulee olemaan itsenäinen, mutta ehkä, kuka voi sanoa. Kirja käsittelee suoraan Geraltia, mutta en kerro enempää. Se on ulkona pentalogiasta.”

Tämä asettaa sen samaan tyyliin kuin Season of Storms, kahdeksas ja viimeisin Witcher-kirja, joka julkaistiin ja ainoana itsenäisenä teoksena. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on osa muuta kirjasarjaa ja mainitsee tapahtumia muualta, se ei kerro tarinaa, joka on yhteydessä tai rinnakkainen pää Witcher-saagaan, joka kerrotaan uudelleen -sarjassa.