Suosittu Farming Simulator 22 saa platinakuorrutuksen marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Farming Simulator 22 saa platinakuorrutuksen marraskuussa

Farming Simulator 22

11PAN Finlandin jakelemasta ja GIANTS Softwaren julkaisemasta Farming Simulator 22 -maatilasimulaatiosta julkaistaan kaiken kattava Platinum-peli ja -laajennus.

Farming Simulator 22 on huippusuositun pelisarjan viimeisin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin julkaisu. Sen myötä on pelisarja saanut uusia ominaisuuksia ja tapoja hoitaa virtuaalista maatilaa sekä harjoittaa metsänhoitoa ja kasvattaa eläimiä. Peli on myös alati laajentunut uusien tuotemerkkien, ajoneuvojen ja laitteiden osalta muun muassa monin ilmaisin päivityksin. Uusimpana valmistajana on mukana legendaarinen ruotsalaisyhtiö Volvo Group, joka tuo omat työkoneensa ja kuorma-autonsa mukaan peliin.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 on täysin uusiutunut pelikokemus myös pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Platinum Expansion -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan lisää laitevalmistajia. Näitä ovat muun muassa Volvo Group, IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt ja Schwarzmüller. Kaikkiaan lisäosassa on mukana peräti 40 erilaista metsänhoitoa ja maatilan ylläpitämistä rikastuttavaa kulkuneuvoa ja työkonetta. Mukana on muun muassa uunituore Volvo L200H High Lift -pyörökuormaaja. Näiden lisäksi uutuuksia ovat muun muassa John Deere 843L-II- ja John Deere FD55 -kaatokasauskoneet.

Lisäosan uutena pelikarttana on mukana Pohjois-Amerikan luoteisosasta innoituksensa saanut Silverrun Forest, joka tuo metsäisellä alueellaan erilaisen pelikokemuksen. Luvassa on uudenlaisia metsänhoitotehtäviä, lisää istutettavia puutyyppejä ja jopa mahdollisuus rakentaa veneitä satama-alueella. Vahvan puuteollisuuden myötä kaupunki tarjoaakin uudenlaisia kehityskohteita pelaajalle.

Platinum-lisäosan myötä pelin ajoneuvo- ja työkonevalikoima kasvaa yli 500 erilaiseen laitteeseen yli sadalta eri valmistajalta. Tämä tekee Farming Simulator 22 -pelikokemuksesta äärimmäisen monipuolisen, olipa kohteena sitten maanviljely, karja ja muut eläimet tai metsänhoito.

Farming Simulator 22 Platinum Edition puolestaan sisältää sekä peruspelin että Platinum Expansion -lisäosan, joten uudetkin pelaajat pääsevät helposti kiinni maatalouden virtuaaliseen kokemukseen.

Lisäksi pelille on luvassa ladattavia lisäosia pelin kausikortin myötä sekä ilmaisina päivityksinä.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja :llä.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi